Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécko je zatlačené do rohu, vláde dochádza hotovosť

28. 3. 2015   Peter Pavelka
Ked greci brali roky nepodlozene mzdy a dochodky,preco by teraz bez nich neboli nejaky cas?Ved maju nasetrene..pamatam, ked bezali v stv spoty o eu,ako ukazovali grecko-more,gitara, grilovacky-hotovy raj!dnes im nejako zhorklo!oni nie su na vine,na vine su predrazeny uradnici,ktory to mali odhalit a neprijat ich.z toho vyplyva ze uradnici eu su nekompetentny idioti...vsetci!
21. 3. 2015   csc.feroo@azet.sk
grecko je jedna leniva ciganska banda ktora robit nebude a dlhy platit nebude
21. 3. 2015   xyxy
zrusit celu EU...a tych €curakov povesat !!!!
29. 3. 2015   antyfico
Súhlasím ale prvého Teba.
20. 3. 2015   Monroe
Ak už raz podviedli vo výkazníctve, veľmi dobre vedeli, čo robia, bolo treba tú ich ekonomiku stále kontrolovať, a nie sa teraz čudovať.....v žiadnom prípade nepríde k utiahnutiu opaskov v Grécku, a ak áno, tak to bude mať veľké následky. A nielen pre Grékov. Ako sa hovorí: "dôveruj,ale preveruj ", a toto sa veru v Grécku nestalo!účtovné výkazy sú jedna vec / urobia sa tak,ako to "zákazník " vyžaduje...a realita je vec iná.A na toto sme aj my už zabudli, lebo ten papier toho naozaj veľa znesie.Aj na Slovensku.
20. 3. 2015   názor_x
Grécka vláda si myslí, že nás opije rožkom. Žili si nad pomery dlhé roky, zvykli si, ťažko sa im odvyká... a ďalej si takto nad pomery chcú žiť a čakajú, že im to takí, ako my, budú dotovať!!! Stačilo! - nech si aj oni uťahujú opasky, ako to robíme my už 26 rokov!
20. 3. 2015   anonym
EUROPSKY BORDEEL.. Grekov zatlacili do kuta ako potkana. Tak to je eurorealita z Bruselbordelu
20. 3. 2015   lenka
JA ti neviem, krajina ktora vsetkych podviedla pri vstupe si si uz viac pomoci nezasluzi.
20. 3. 2015   david
Greci akoby tu teraz vyplakavali ze nechcu prebrat zodpovednost za vlady, ktore si predtym volili, nerozumiem.
29. 3. 2015   antyfico
Požičaj Grekom Ty a nemusíš mať strach o svoje peniaze ,oni ich statočne a zodpovedne minú a sľúbia ,že Ti ich vrátia, keď sa dostanú z toho rohu ,kde ich EU zatlačila pre plané sľuby.
20. 3. 2015   Saparat
Pôžičky a šetrenie na obyčajných ľuďoch popri obrovskom rozkrádaní nepomôže. Vidíme to na našej republike, kde si od 89 roku neustále uťahujeme opasky, platíme stále viac daní a od štátu dostávame stále menej. Ak poviem, že 50% peňazí z príjmu štátneho rozpočtu rozkradne naša "ELITA" tak nebudem ďaleko od pravdy.Teda nie šetriť a zotročovať ľudí, ale zatvárať a trestať "ELITU", či už ide o politikov alebo ich sponzorov.
20. 3. 2015   MV
Presne tak, keď počujem čosi o reformách, ku ktorým nás vyzývali aj džentlmeni z OECD, ktorí tu boli nedávno na návšteve, je mi celkom jasné, že je to alegória o zdieraní obyčajných ľudí. Výsledkom reforiem je 20% daň na potravinách, Turecko 8% , nezmyselné odvody do zdravotných poisťovní z bežného predaja majetku, Bratislava zadĺžená až po uši, slovenský priemysel padol od presného strojárenstva až po drevospracujúci a dnes sme vďační za montážne dielne.Mladí ľudia snívajú len o prácou nepodmienenom príjme.
20. 3. 2015   rudolf
Ano, nic dobre tu zatial nie je vidiet a este tu ide DANKO z SNS vykrikovat o nejakej hrdost na tento stat, ja teda neviem naco by som mal byt v tomto kocurkove hrdy.
20. 3. 2015   utrew
Ono tazko byt hrdy na tento STAT, ak hrdy tak jedine na KRAJINU
20. 3. 2015   Vlko
Vcasina Slovakov moze byt hrda na svoj stat, vsak je vysledkom ich volenia (a nevolenia)! Ludia by si mali uvedomit, ze maju taku vladu a taku spolocnist aku si zasluitzia. Politici by nekradli a neslubovali pred volbami veci co potom nesplnia, keby im to Slovaci ich znovuzvolenim netolerovali. Poznate poslanecke memento c. 1 ? "Sluby zavazuju len toho kto im veri !" A zakazdym to funguje !! .... tak nepindat!
20. 3. 2015   Mor ho
Dankovi nesiahaš ani po päty je to jediný politik, ktorý háji záujmy Slovenska
20. 3. 2015   Peter
jasne, tupé nacionalistické hovädo, ktorého už omrzelo, že nieje pri válove, aby mohol kradnúť, ako ho jeho učiteľ Slota naučil.
21. 3. 2015   student
ja nepoznam nikoho normalneho, kto by bol na tento stat hrdy. kazdy skor sniva o par peniazoch na novy start za hranicami
20. 3. 2015   mlyno
Danka nechaj na pokoji je to momentálne najrozumnejší politik zo všetkých tých šašov a hajzlov ktorých sme si navolili.
28. 3. 2015   Peter Pavelka
hovoris,mont.dielne? ktory z posranych sk podnikatelikov ti da 640 E cisteho?Vdaka za ne!
20. 3. 2015   jozo
Ja urcite nemmam ten pocit, ze ked zaplatim viac ako 50% na daniach a odvodoch tomuto skorumpovanemu statu ze by sa tu vobec nieco zmenilo od 89' kam sa clovek pozrie vsade nic poriadne nefunguje.
1/1