Názory čitateľov


Názory k článku:
Varovanie Banky pre medzinárodné platby: Nízke sadzby vyvolajú občianske nepokoje

20. 3. 2015   Kazajka
Tak nech sa búria, keď nevedia ako ináč bojovať proti tomuto finančnému systému...
Veľa im to aj tak nepomôže, bankstry už dávno namierili proti ľuďom politikov a keď bude treba tak aj armádu...
Ono by mohli potopiť tento systém, tak že by vybrali svoje úspory z bánk a investovali napr. do DK. Druhá možnosť je prestať pracovať a počkať kým tento post-kapitalistický sám zdochne. Základ je nechovať sa presne tak ako to Bankstry očakávajú!
19. 3. 2015   udgule
Na sr ať bankám!
19. 3. 2015   Lolo
Takyto clanok, okrem naznakov nerealnych absurdit, ako drzanie hotovsti v skladoch, nacrtava iny problem a to je prakticka devalvacia drzanych penazi v hotovosti a uspor ovcanov.
Takze pri pouziti alternativy zdraveho rozumu, ludia mozu zacat kupovat depozitne kovy a zacat aj bartrovy obchod, pripadne kaslat na banky z principu, co by znamenalo aj znizenie cerpania hypotek a roznych banksterskych produktov.
A to cele by znamenalo, len absurdistansko-poli ticke (kleptokraticke) riesenie, naprv zrusenie hotovsti, neskor zakaz vlastnenia vzacnych kovov pod roznymi exemplarnymi trestami a zakaz alternovania platieb v bitcoinoch a pravdepodobne uplne odrezanie sposobu internetovych platieb v podobe pay pal a inych.
Aby sa zabranilo moznosti lavirovania ovcanov vo vlastnych moznostiach preklenutia QE a naslednej develvacie, ktoru tak potrebuju bankstri, aby mohli umorit dlhy, za ktore nemozme, ale je tu moznost, ze im ich zaplatime aj z urokmi.
19. 3. 2015   Member
Profesionálne lupičské gangy sa už nevedia dočkať, kedy začne odliv hotovosti z bánk. Nič ich nezastaví a prvými, ktorí sa o lúpež pokúsia, budú "ochrancovia" firemných trezorov...
19. 3. 2015   Martin
Jedina cesta ako zmazat neskutocne dlhy statov. Ktora rodina moze fungovat s minusovym rozpoctom dlhodobo? Kolko vlastne dlzi SR? CO su to 3% HDP? Ved to su vsetko nezmyslene cisla. Ak si SR bude poziciavat za -1% postupne bude znizovat dlh. Ale postupne budu obcania prichadzat o sovje uspory. Cize presno to co robili "komunisti" od 1948... A ze EU je ina... trt makovy, opakuje presne tie iste chyby ako robili "komunisti" a dopadne takisto....
19. 3. 2015   anonym
Chceli ste kapitalizmus tak držte huby a krok
19. 3. 2015   Vorlon embassador
K uvedeným 3,14čovinám v článku ani nejdem diskutovať
19. 3. 2015   Walter Bishop
Negatívne úrokové sadzby v bankách pre obyčajných ľudí - to v zásade znamená, že banky strácajú svoj vlastný zmysel (väčšinu z nich treba zrušiť a zavrieť!) a my sa môžeme pekne krásne vrátiť k starým dobrým výplatným obálkam...
19. 3. 2015   fero z BA
to, čo sa deje dnes s peniazmi, už úplne odporuje tomu, čo sme sa kedysi učili v škole, takže ... uvidíme
19. 3. 2015   fero z KE
prezentuješ sa ako absolvent pomocnej školy. že by tam mali aj ekonomiku?
1/2staršie