Názory čitateľov


Názory k článku:
Video: Európska banka otvára nové sídlo, horia autá a lietajú kamene

18. 3. 2015   Lolo
Ja viem, preco je to tam take, ako je..
Ludia sa snazia vytvorit radostny a pravdivy obraz spolocnosti a vyjadrit radostnu naladu a radost z toho, co vlastne "financuje" ECB a prakticky ukazat aky obraz spoluvytvorila ona ECB a ludia v nej pracujuci.
Je to obraz radosti a prace, dostatku a stastia.
To ze to vyzera ako apkalypsa, je len nespravne vnimanie sveta.
18. 3. 2015   MZ
Svet je totálne zadĺžený, ale bankári si z toho žiadne starosti nerobia. Situácia asi nebude taká vážna ako sa rozpráva, keď si dovolia postaviť nové sídlo ECB.
Ja by som to prirovnal k varovnému prstu pracujúceho ľudu.
Možno je iba otázka času keď to vypukne naplno a každý bankár schytá dlžobnú kocku do gebule.
Vždy som sa čudoval, že vládny činitelia majú nepriestrelné autá a ochranku. Veď uznajte, kto by už chcel slovenským politikom na slovensku ublížiť, keď vládnu spravodlivo.
18. 3. 2015   Lolo
Ze by ty ludia boli nahnevany nepravom?
Alebo ze by sa zblaznili?
Skor si myslim, ze pre ECB chcu vytvorit prijemne pracovne prostredie, ktore bude korespondovat z blizkou buducnostou.
Mozno si to len zle vysvetlujeme a ide len o ekologicke hnutie, ktore nechce auta zo spalovacimi motormi, alebo sa im nelubi tvar a forma smetnych nadob.
Ja osobne to povazujem za celkom normalnu buducnost v EU, kde sa taketo obrazy budu vyskytovat castejsie, ale este sme si na to nezvykli.
Podla mna to je cisto ekologicka zalezitost, pravdepodobne moze ist aj o to, ze v tych smetnych kybloch a autach budu horiet aj zamestnanci ECB.
Moze ist o priblizenie sa k praktickemu vyuzitiu poznatkov "Společnosti přátel žehu".
18. 3. 2015   Fero z BA
fašofeudalizmus si nedame, nove sidlo centralnej banky treba ochranit a demostrantov poslat do koncetraku..nech zije Adolf..prava vpred
18. 3. 2015   anonym
A ZE FERO O com to tocis?
18. 3. 2015   anonym
fero z ba ni vysiel a je nafetovany z vyparov plynov.prepacte mu to je to robotnik ktory dre v bani a chce nam vsetkym pomoct aby sme svet chapali lepsie ako on sam ........
1/1