Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemeckí podnikatelia odmietajú ďalšiu záťaž

14. 3. 2015   anonym
Vyzývam Nemeckých podnikatelov, aby sa nedali, lebo skončia ako mi tu na Slovensku ovládnutý bolševikmi, ktorí miesto sedenia vo väzbe nám tu diktujú, ako za socializmu
14. 3. 2015   kss
Vážení tu je boj o prežitie, nie len zamestnanci ale i živnostníci a malí podnikatelia. Pre ozdravenie nákladov na prácu sa nerobí nič, preto máme takú vysokú nezamestnanosť ( nemyslím tú registrovanú cca 13% v skutočnosti sme na tom ešte horšie ). Je tu silná centralizácia, abnormálne zdaňovanie, neskutočná štátna byrokracia a vytváranie povedomia triedneho nepriateľa. Na TV dávali dokument ako Slovák otvoril v Londýne reštauráciu zo dňa na deň. To je jasná odpoveď, kde je vyspelý svet a naša sociálna demokratická mašinéria zbytočných úradníkov.
14. 3. 2015   Dežo
Mala by sa zrekonštruovať EU tak, aby hiociaký šušomeťák nemohol vydávať hlúpe nariadenia! Možno jednoduchšie je z nej vystúpiť ako argumentovať logikou.
14. 3. 2015   hruška orech
je to len boj o kosť. Bojujú podnikatelia , bojujú ich zamestnanci a ten čo je ticho, ten maká a nič z toho nemá :D
Keď som robotník určite nebudem ľutovať svojho zamestnávateľa ( a celú jeho správnu radu ) , že si toho roku nemôže kúpiť nové auto alebo jachtu ...
14. 3. 2015   MV
Súhlasím, je to len sociálny zápas, ktorý sa kamufluje aj kvótami pre ženy v správnych radách.
14. 3. 2015   Ružena
Predsav si, že máš investíciu 500 tis €. T.j. zhruba 10 zamestnancov. Myslím, že zisk 20% je celkom fér. Tak že, keď si kúpiš každý druhý rok nové auto za 50 tis podporíš tým ďalšiu zamestnanosť.
13. 3. 2015   Lolo
Mali by si skusit podnikat v pseudo zakonnom absolutno-kleptokra tickom systeme bezpravia, typu Slovakistan.
Este by veru bozkavali tie ich zakony a rodne hrudy v spolkovych zemiach!
Angelu M. by asi vyhlasili za svatu a zabudli by na to, ze mali nejake problemy.
Rozdiel tu a tam..
1/1