Názory čitateľov


Názory k článku:
Eurozóna nie je v súčasnej podobe životaschopná

10. 3. 2015   anonym
Je koniec rozpad eu je otázkov hodin otroci odmietajú politiku zastrašovania a klamstiev nebudú bojovať za nato ktoré chce pod rúškom demokracie vojnu proti Rusku cvičenie na našom území je okupácia cudzích vojsk fico a spol odstupte slovakystan nesúhlasí aby sa zbrojilo proti ruskej republike na území slovakystanu a celý národ sa dištancuje od týchto akcii na našom území vystúpenie z nato z eu je cieľom mieru a istôt obyvatelstva preto je potrebné od ruska nakúpiť najmodernejšiu techniku na obranu slovakistanu
10. 3. 2015   anonym
COZE europska mumia?
9. 3. 2015   Lolo
Europska mumia je zivotaschopna, ale svojim zivotom a existenciou, vdaka cudnym principom neumoznuje zit v nej ludom.
Umoznuje prezivat Byrokratom, bohatnut oligarchii, pomaha kleptokratickym sposobom vlady v ostbloku, ale pre ovcanov je zivot velmi cudny.
To co sa zda ako neznesitelne na zapade, my zijeme ako znasobenu relaitu na vychode.
Ale predkladaju nam to, ako stastnu buducnost v ktorej sa nachadzme, lepsie uz asi unesieme tazko, ale horsieho sa este zmesti..
10. 3. 2015   fero z BA
ani nevieš ako sa žije na západa, takže neporovnávaj
10. 3. 2015   anonym
uf!
Ferinko, to tí na Západe ani netušia, ako tu musíme žiť my - a budeovať ich hospodársky rast vo fabrikách, ktoré vlastnia a ktoré tu neplatia dane, využívajú "ekonomické stimuly" pre "investorov" a kupiujú drahšie podradný tovar, vyrábaný ich továrňami špeciálne pre nás, druho a treťottriednchy občanov kleptokratických "demokracií".
9. 3. 2015   jojoefekt
neuviedol nič nové, a nič konkrétne,kde bol posledných 15 rokov? ja si myslím, že môže prežiť, ale musí sa oddeliť od politiky a zmeniť spôsob kontroly a fungovania meny
9. 3. 2015   nazor
profitoval z toho marazmu
1/1