Názory čitateľov


Názory k článku:
Kurz eura ďalej klesá

7. 3. 2015   zoro
Podvodníkov zasratých z ECB a europoslancov treba nakopať skôr ako bude neskoro.
7. 3. 2015   euroobčan
Elitný klub Miklóša a Dzurindu tzv. Eurozóna sa vyfarbuje. Mašinéria dobre platených debilov Euro úradníkov to dotiahne do úplného krachu. Len tak ďalej priatelia.
6. 3. 2015   nazor13
Euro je stale silnejsie ako dolar .. a preco asi? ... silnejsie bude este velmi dlhio, hoc i o par centov
6. 3. 2015   anonym
eurozona je toaletný papier ich najvedčieho spojenca ktorého vietnamci vyhnali zo svojej krajiny tak to skúšajú všade samá destabilizácia vo svete kde majú svoje sídla samé mreže
6. 3. 2015   cíferčan
Zdá sa,že prijaté a novo pripravované sankcie pod patronátom USA,začínajú EU a Euru skutočne pomáhať k hospodáskemu rastu.
6. 3. 2015   Lolo
A bude veselsie..
ale len pre tych, co neplatia v eurach.
6. 3. 2015   MZ
Nezamestnanosť v USA naďalej klesá, čo priaznivo pôsobí na rast ich ekonomiky. Z toho dôvodu bude Euro naďalej oslabovať a vďaka QE oveľa rýchlejšie. Ľudia nemajú veľa peňazí a vďaka ich znehodnoteniu sa ekonomika nenaštartuje a môžeme očakávať opakovanie divadla z roku 2008.
september 2001 útok svetové obchodné centrum
september 2008 vypuknutie finančnej krízy
september 2015 ???
6. 3. 2015   anonym
To je blbost.
Sila meny ci dolar alebo euro v dnesnej dobe uz vobec nehra ulohu. Meny su uz iba nastroj celej zapadnej dlzobnej masinerie, vobec nezodpovedaju realnej a hlavne potencialnej sile ekonomiky. Vsetko je zmanipulovane = staci si to spocitat = dolar je hlavna rezervna mena vo svete = viera v tuto menu je manipulovatelna podmienkami, je naviazana na cenu ropy, nastavenym systemom bankovnictva, tlaci si ju sukromny fond, je to obrovska bublina ... kedy uplne praskne ???
Nezamestnanost v USA = je uplne inak hodnotene ako v EU, maju uplne ine kriteria - podla nasich kriterii by bola nezmaestnanost v USA statisticky min. 2 x vyssia ...
Preboha uz absolutne neverte co vsetko vypustia nase media = je to totalne naockovane propagandou a celym planom o vynimocnosti " naroda " s poza mlaky-
6. 3. 2015   mlyno
ECB na čele s debilom Draghim razí somariny, že QE umožní rast a vyrieši problémy Eurozóny, čo papagájujú naši takzvaní experti na ekonomiku a krmia tým somárov čo im to zožerú. V podstate ide o vyriešenie dlhov nezodpovedných štátov a bánk cez zvýšenú infláciu. Toto zaplatia všetci poctivo pracujúci, ktorým sa znížia čisté príjmy, znehodnotia úspory a znížia reálne dôchodky. Je zarážajúce, že sa tomuto svinstvu ešte nik nepostavil. Verím, že príde čas, keď vedenie ECB skončí v base, alebo na pranieri.
6. 3. 2015   euroass
UZ JE 1,083 euro je na ceste do hlbokeho pekla...
1/1