Názory čitateľov


Názory k článku:
Žiadosť o hypotéku posúdia po novom: Jednoduché obrázky odhalia vaše úverové riziko

10. 3. 2015   ľuboš
sú to keketiny, aj celé ich "psychotesty"
10. 3. 2015   anonym
ak to priamo nesuvisi s uverom, neodpovedam. Fotky z internetu a rozne testy neznasam. Moje reakcie ma uz dopredu vylucuju z sance na hypoteku u takej banky. Su to testy stavane na priemere. Ja nie som priemerny clovek ani podpriemerny tupec, aby som sa takto nechal lustrovat nejakym idiotom, co statisticky odskusal nejake suvislosti. A mimochodom, komu patria banky? A kto uz sta rokov riesi psychologiu, psychiatriu, neurologiu, spisckove technologie v oblasti mozgu a moznossti pochopenia a hlavne ovladania ludi?
10. 3. 2015   Beiby
Život sa nedá nasúkať do obrázkov a formičiek ...ďakujem z takejto banky si isto nikdy nepožičiam to už môžu vyrátavať výšku splátky z tarokových kariet ...Ďakujem neprosím...... Ľudkovia precitnite a uvedomte si aká chrapač nám skúša vymývať mozgy
9. 3. 2015   udgule
Zlatý socializmus.Za 30tisíc korún ste mali trojizbový byt,ktorý ste si kúpili za bezúročnú mladomanželskú pôžičku a ešte vám ostalo aj na zariadenie.Deti chodili do školy zadarmo,u lekára ste nechali maximálne bonbonieru,v lekárni korunu za recept.V robote bola sranda a nie nenávisť a závisť ako dnes.Nech mi niekto povie,čo je lepšie na tomto zlodejskom zriadení,čo nazývajú demokracia?!!
10. 3. 2015   25710
Netrep!!socik bol na hovno. Vsetci komunisti by mali sedet v base do teraz. Tych prijeb. 30 tisic ????? to kde zijes. Byt stal 60 tisic KCS a s tym ze mal zostat drustevny a nie v O.V. Plat bol 560 KCS v tom case ked byt stal 60 tisic.{ teda v rokoch 1972}.Ovsem ak si bol svina udavac mal si 8 izbovy Domisko aj zadarmo, ako vacsina spolupracovnikov stb najdi sa ci nie si nahodou v cibulkovych zoznamoch.
Vs je do dnes zadarmo a len idiotske deti si musia platit sukromnu vs. alebo ist do Prahy aby zadarmo zdierali cesky stat. V robote panoval strach kto z kolegov ta prave uda ze si nebol na kSC schodzy ,,,retard je na teba slabe slovo chod volit Dr Fica..taki ako ty su panmi slovenska..zbohom slovensko
10. 3. 2015   ľuboš
v 70-tych rokoch môj otec, ROBOTNIK , začal stavať dom s našetrenými 5.000 KCS. ako najlepší vodič na zvoze dreva na státnych lesoch za celú SR ,mal plat aj 5-7.000 , čiže viac, ako riaditeľ a námestník dohromady. iba toľko.
11. 3. 2015   baldas
Dnes platí pyramída a niekolko spravíš.. Čím viac ludí na teba maká, tým viac zarábaš. Keď máš robiť v nebezpečnom prostredíš dostaneš len niečo málo na čo máš nárok zo zákona a trošku viac od ostatných zamestnaní a je jedno ze sa tam nadrieš ako kôň a v 50ke budeš mať transplantovanú pečen
9. 3. 2015   Lolo
Inak ja osobne si myslim, tvrdim a tvrdit budem, ze v Slovakistane, ak sa ma brat podla priemeru HDP, spotrebitelskeho kosa, alebo co ja viem podla prijmu jednotlivca, rodiny a tp. by nemal prakticky ziaden obcan byt ani klientom banky z moznostou vedenia uctu a nedajboze z moznostou precerpania vlastnik platobnu kartu.
Ale je to cele postavene tak, ze okrem kleptokracie a statu nas olupu a oderu na kost este aj bankstri.
A co sa tyka moznosti ziskania hypoteky v Slovakistane, ako clenskej krajiny EU a menovej unie, by mali prakticky sancu ziskat hypoteku len zahranicny klienti, pretoze pri prijmoch, ktore mame, sme existecne kdesi na 1/4 totalnej biedy oproti Nemecku, Francuzku, alebo Rakusku.
Pretoze skutocny prijem slovakistanca by podla kriterii napriklad susedneho Rakuska bol brany ako trestny cin otrockej prace a proti ludskej existencii.
No ale mame asi ine "tabulky"..
9. 3. 2015   Ja
Nechápem, čo banky riešia! Hypotekárny úver je úplne bez rizika, však sa ručí nehnuteľnosťou. Tak čoho sa banky boja? O peniaze prísť nemôžu, stále majú v zálohe nehnuteľnosť.
9. 3. 2015   UFO
Asi tu nikto prirychlo zabudol na hypotekarnu krizu. Tam tiez banky mali ako zaruku nehnutelnost a rozhodne to nebolo bez rizika. Skratka hypoteky boli poskytnute prilis vela rizikovym klientom, ti prestlai splacat, banky chceli popredavat domy, to stlacilo ich cenu a uz sa islo.
Fakt nechapem ako moze niekto napisat taku hovadinu tak skoro po tom ako sme zazili pravy opak.
9. 3. 2015   suxi
To hadam ani nemozes pisat vazne, co si teraz napisal... ak banke ostanu nepredajne nehnutelnosti, co tym ziska?
9. 3. 2015   kakadu
Nemali ste umožniť iperialistom vyhubyť populáciu a zastaviť populačný rast, tak by bol stále dopyt, ale kanibalský kapitalizmus požiera spotrebiteľov, preto je dnes v štádiu, že už pomaly nie je koho vyžmýkať
9. 3. 2015   axa
..a co keby tak skumali aj pouzity toaletny papier ??????
1/1