Názory čitateľov


Názory k článku:
Agentúra Moodys prehodnocuje rating Tatra banky

27. 2. 2015   udgule
Som od nich odišiel dávno,roky som bol ich klientom,ale žiadne výhody som z toho nemal.Skôr naopak.Neustále zvyšovanie poplatkov za 3,14čoviny,rôzne nové poplatky,tak som sa na nich vy sr al a som spokojný v inej banke,kde si klienta vážia.To isté som naordinoval celej rodine,takže prišli o niekoľko klientov naraz:-)Sr ať na nich.
27. 2. 2015   anonym
Podľa môjho názoru zo skúseností považujem Tatra banku za jednu z najserióznejších a Nejaká "MODYS",ktorá aj tak robí prognózy na objednávku je mi u riti
27. 2. 2015   prďola
Ak je Tatra banka jedna z najserióznejších bánk ta k si dám na večeru na drobno posekaný konský chvost a zapijem to Šaraticou. Pre 4 rokmi som od nich odišiel a len na vedení účtu som "ušetril" cca 200 €, nehovoriac, o úrokoch na termínovaných vkladoch. Sú to amatéri a tí ich privátni bankári, škoda reči.
28. 2. 2015   Jonatan
Veru, privatni bankari su obycajni predavaci produktov, a cely pemium banking nie je nic ine ako vnucovanie produktov, ktorym ich privatni bankari sami nerozumeju poriadne.
Ked som potreboval naozaj nieco vybavit pre seba, tak ma akurat obrali o drahocenny cas.
27. 2. 2015   euirobordel
ZE TY BUDES riaditel TB a teraz si tu vybijas zlost?TB mi narobila pred rokmi problemy navyse jej pracovnicka sa ani neospravedlnila.
27. 2. 2015   Lolo
Tatar banda, je jedna z najstarsich porevolucnych bank.
Problem portfolia klientov je, ze stary klienti, ktory 20 rokov mali vedeny ucet, zostarli, stali sa z nich dochodci a odisli ku virtualnym banksterom, kde nemusia platit poplatky za vsetko mozne a byt stale interaktivny...
Druha vec je, ze tatarbanda nema nijake ambicie pritiahnut novych klientov na lacne vedenie uctu, ani nema zaujem vytvarat nejake virtualne zazraky, a progresivne technologie, ktore by umoznovali aspon ciastocne anonymitu a pranie penazi, pripadne legalizaciu spinavych penazi, ev. nejake organizovanie roznych prepieraciek a karuselovych operacii.
Idealny produktovy pocin byvalo v davnej dobe napriklad Ucet ELIOT a ELIOT card, kde v podstate bezplatny ucet, bolo mozne zriadit na dorucitela, alebo neexistujuce osoby. Za plnej spoluucasto Bankstrov, vznikaly virtualne ucty, dali sa prat peniaze, obchodovat, tusovat, vyrabat faktury a prevadzat peniaze.
Bolo to v dobe, ked este Slovakistan zacinal byt korupcna velmoc a Kleptokracia tahala za sebou na snurke gumoveho kacera.
Zial, postupom casu a spolcenim sa z vykonnou mocou a transformaciou korupcie do konstitucnej kleptokracie, pripadne oligarchickeho komunizmu, stratili banksteri moznosti, ako aj beznym ovcanom pustit nejake vesele produkty, kde by sa aspon trocha zahojili a zacali ich strihat, ako svoj majetok.
1/1