Názory čitateľov


Názory k článku:
Biele golierie horšie než oligarchovia: Kto v skutočnosti klame na daniach

11. 3. 2015   pit
jasne ze oligarchovia...
a kto je tu mienkotvorca?
alebo kto vlastni mienkotvorne media?
lamy
2. 3. 2015   xxx
Atentát na Borisa Nemcova - Názor slovenského bezpečnostného profesionála, ktorý kedysi 5 rokov zabezpečoval našich ústavných činiteľov počas návštevy v Moskve: "1. FSO (Federalna sluzba ochrany) ma cely perimeter pod kontrolou. Poznam z vlastnej skusenosti, ked som riesil veci pre cloveka z delegacie, tak prisiel do 30 sek. Ked sa pokusili aktivisti Greenpeace roztiahnut plagat na urovni mosta pod Chramom Vasilia blazeneho, tak tam bola FSO za par sekund. Kamier su tam desiatky. Aj na moste az za mostom z kazdej strany, kamery by auto zachytili aj po odchode z miesta. V Moskve existuje tzv. system kameroveho monitorovania "potok". Prechadzas od jednej kamery k druhej a ani si to neuvedomujes...v okoli Kremla je to dokonale. Aj keby to upratovacie auto tam bolo umyselne, tak aby sa zo zaznamu nedalo dokazat, kto presne striela. Inak zistit auto so strelcami a odchytit ich o 2-4 km je absolutne normalne. 2-3 pokyny do vysielaciek. Mimochodom by ich hned prenasledovalo auto z FSO. Okrem toho, kvoli vojne na Ukrajine su zosilene kontrarozviedne opatrenia, takze dostavam sa k nasledujucemu bodu.
2. Dristy Kadyrova o ucasti CIA a ukrajinskych sluzieb na vrazde Nemcova su bajkou hodnou ruskej historie. Ziadna zo sluzieb, ktora pracuje profesionalne a ktora si vyhodnocuje spominane kontrarozviedne opatrenia, nebude organizovat vrazdu v mieste, kde je obrovske riziko odhalenia. Aj keby to bol najomny vrah, tak ak by ho chytili, mohol by dat svedectvo o zahranicnej stope. Ziadna profesionalna sluzba by sa tak nespravala! Ak pripustim, ze by to urobila, tak niekde v ustrani a vysledok by bol ten isty.
3. No tajna sluzba to urobila, no nie zahranicna ale ruska! Je jedno ktora. Ak to boli radikali, ktori reagovali na vyzvy proti 5. kolone a jej predstavitelom, ktorych identita je jasna, tak ruske sluzby od prveho momentu vedeli, kto su vrahovia. Urobili to s vedomim sluzieb. Pred velkou protestnou demonstraciou su opozicni lidri pod odpucuvanim a aj pod sledovackou. To je prax aj z minulosti. Dokonca niektorych lidrov (Navalny) pred demostraciou aj zavreli. A teraz by Nemcova, ako hlavneho organizatora nechali len tak? Bez odposluchov a bez sledovacky? Podla ruskych zdrojov Nemcov byval jednu stanicu metrom. Takmer vzdy isiel metrom, lebo most je velmi veterny. Bol na kave s tou mladou Ukrajinkou. Museli vediet, ze sa rozhodol ist pesi a nie metrom. Par blaznov si neodsleduje tak dobre cloveka, ktory uz ma skusenosti so statnou sledovackou. Statnu sledovacku bral ako sucast svojho zivota...informacie pre komando isli prave od nej a z odposluchov
4. Vrazedne komando: Profesionali. Profesionali nezabijaju osoby, ktore su pri obeti. Zabijaju iba obet, za ktoru maju zaplatene. Iba amateri zabijaju "svedkov". Profesional vsak tiez pozna kontrarozviednu situaciu a takto pred kamerami to urobi iba vtedy, ked si je isty, ze nebude odhaleny a ze ma krytie. To je aj tato situacia..." Autor: Vlado Suchodolinský.
2. 3. 2015   Lolo
A co to ma spolocne z neplatenim dani?
Ze by Nemcov bol dlzny na dani z prijmu a dali ho dole, lebo ich nemienil zaplatit?
2. 3. 2015   Lolo
Velmi sa mylite.
Nieje to vobec podobne slovakistanu.
V Slovakistane, kazdy kto zaraba, je najprv zdaneny a potom si moze splacat kolko chce.
A je uplne jedno, ci je to SZCO, alebo FO, alebo PO.
Pokial napriklad firma nema za posledny rok zisk, zapltati predsa dan zo zisku rovnaku, ako by zisk mala, bez ohladu na to, ze je v strate.
Je to velmi jednoduche a ucelovo likvidacne.
Dalsia vec je, ze v Slovakistane, naproti GR nieje mozne odpocitavat splatky pozicky z danoveho zakladu, ako zamestnanec.
Taze u nas opatovne plati, ze sme krajina z konstitucnou kleptokraciou, ktora vam najprv ukradne cez 70% vasich/nasich prijmov a ztoho, co ostane na zivot, si platime vsetko ostatne
2. 3. 2015   anonym
MADE IN SLOVAKISTAN.. co cakate od mafianskeho statu? Slovensko je jeden obrovsky skorumpovany bordel kde sa ma dobre vladna garnitura parlament mafia a a financno mafianske skupiny
2. 3. 2015   MZ
Dnes to je tak, ak niekto spreneverí miliardu všetci sa ho boja, pretože si zaplatí najlepších právnikov. Keď dĺži občan pár eur, už ho navštevuje exekútor. Vyššia stredná vrstva na slovensku hádam ani neexistuje a pravdepodobne ani stredná vôbec.
2. 3. 2015   Jozef
Nie len v Grécku, ale aj v iných štátoch, napr. na Slovensku. Kto najviac klame, podvádza, kradne, tuneluje, vyhýba sa plateniu daní, presúva peniaze do daňových rajov? Odpoveď vieme všetci a predsa s tým vláda nerobí takmer nič, práve naopak, zlodejom, klamárom, podvodníkom prideľuje štátne zákazky. Čím viac klamú, tým viac im nadeľuje, chorý štát, chorí ľudia, choré zákony, choré všetko. Zlodeji, podvodníci okrádajú štát, ľudia robia za 500 eur(ospravedlňujem sa tým, čo zarábajú 400) a naši hlavoši sú vysmiati, a drístajú o tom, ako sa tu dobre žije
1/1