Názory čitateľov


Názory k článku:
Ak Grécko zvýši minimálnu mzdu, budú mať viac než na Slovensku

24. 2. 2015   anonym
greko je greko slovakistan je otrok takže peniaze greko si zaslúži slovakistan otrokom bol a bude nemá hrdosť sebaúctu nechá sa zdierať mysliac si to sa nedá zmeniť a hlavu pichne do ri-- čo sú fakta len v krčmách nadávajú ale k štrajku sa nepripoja povedia čo sa zmení ! preto otroci ešte vedči bič na vás !!
25. 2. 2015   saparat
Od prvého dňa po revolúcii nám politici vštepovali do hlavy, že si musíme utiahnuť opasky, že musíme na sebe šetriť, že bude horšie... a z roka na rok bolo horšie a horšie. V roku 2011 povedal jeden magor v TV že najlepšie bolo v roku 2008. Škoda, že slovenský národ to nepocítil. Robia z nás debilov? robia. Pozor na jednu vec. Každý štát, ktorý sa postavil tomuto systému bol bombardovaný, bol tam americký vojak a dolár, potom bol okupovaný, zdevastovaný, kultúrne a ekonomiky zničený a vraždený. V mene hesla kto nie je s nami je proti nám.. nám prischla úloha posledného otroka (čo slovenskému národu sedí). Každá snaha o zmenu bude tvrdo potlačená zvnútra či z vonku. Som o tom pevne presvedčený, príkladov za posledné desaťročia je veľa.
24. 2. 2015   anonym
čo im závidíte? Keď sú šikovní, nech majú......My robíme a nemáme......Ale za to Gréci nemôžu...
24. 2. 2015   sulík@sas.sk
Keď tak kukám na tých dvoch, vyzerajú ako dvaja navzájom si drukujúci teploši
24. 2. 2015   603
Dúfam,že majú minimálnu mzdu vyššiu ako ja naša priemerná mzda.
24. 2. 2015   anonym
ASI TO bude tym ze slovaci sa dobre vladne a mozno im aj ny spic nosa nasrat vzdy bude vseobecna spokojnost. Ved este mam na rozok....Ak by mal grek zit z takeho docchodku ako slovak to by bol iny frmol!
24. 2. 2015   anonym
Máš pravdu Bratislava by bola v plamenoch
24. 2. 2015   MV
Z novogréckej tragédie sa stáva nepochopiteľná eurofraška a ani Eischylos by im ju nenapísal lepšie s rolou pre druhého herca. Keď dôjdu peniaze Slovensku nebude to nikoho trápiť okrem nás a nám nikto nedovolí absolvovať takýto finančný marathónsky beh.
24. 2. 2015   Lolo
Presne tak.
Ked by nasa konstitucno-kleptok raticka vlada mohla, ale nemoze kradnut, ako by potrebovala, no aj tak tu mame skor Slovakistan, ako clena EU, tak nam nikto nepomoze.
Naopak, pomoc sme povinny poskytovat chrabro a hrdinsky my, co sa mame relativne lepsie.
Je to asi tak relativne, ako ten nos v zadku.
24. 2. 2015   anonym
Zvaliť ich bordel na voľbu socialistov asi nie je to pravé. my sne mali 40 rokov socialistov a pár rokov po prevrate by sme boli schopní Grékov učiť podnikaniu, a dnes, napriek všetkému sme stále s minimálnym ale rastom, na rozdiel od vačšiny eurozóny. Takže problém nieje jako vždy vo voľbe politity ale v jej aplikácii. Predsa ani socialisti nekážu- flákaj sa , nepracuj, ide o to , jako si to kto preberie. Nie sme sice lumeni, ale nie sme leniví a tupí ako južania v európe a vieme aj popracovat.
24. 2. 2015   Lolo
Je to krasny priklad, ako niekde, kde nemusia v zime kurit, maju krasny este fungujuci priemysel a napriek tomu sa nedari..
Ja im nezavidim minimalnu mzdu.
Ale sam seba sa pytam, co robim zle, ak v Slovakistane mam holu rit a robime vsetci co este robime, aj 2x viac ako Nemci
24. 2. 2015   fero z BA
s tým, že 2X viac ako Nemci by som bol trochu opatrný
24. 2. 2015   MZ
bol som v nemecku a zažil som aj takých čo sa v práci nepretrhnú, keby sme porovnali platy tak by nám bolo všetkým do plaču za akú mzdu robí slovák a nemec tú istú prácu.
24. 2. 2015   anonym
EU JE JEDEN spolok banditov! Greci im vseopbecne vadia ale z eu ich nepustia ani za svet radsej sa im vsetci poskladaju na ich lenive rite! Tento spolok euroidiotov nikdy nemoze fungovat je to ako udrzovat cloveka roky v kome!!
1. 3. 2015   Iva
Suhlasim s tebou anonym, je cudne preco tych lenivych grekov drzia v EU
1/1