Názory čitateľov


Názory k článku:
Bezbolestný spôsob, ako šetriť: Mobilná aplikácia postráži váš účet

23. 2. 2015   syrien
Zbytocna appka, na ktorej zarabaju. Ak si bokom odlozim nejake peniaze, ocakavam aj nejake uroky/zhodnotenie. Ak momentalne vsetky uroky zhltne prevadzka tej appky, tak je to totalne nevyhodne pre toho, kto ju pouziva. Ten, kto si nevie nic nasporit, mal by zacat tak, ze si bude sam sporit bud malu ciastku pravidelne mesace trvalym prikazom na nejaky sporiaci ucet, alebo uz v napr. v mBank maju mSporenie, kde si mozete nastavit, ze z kazdej transakcie vam bude automaticky sporit na ucet bud % z ciastky, alebo pevnu ciastku, alebo zaokruhli ciastku. Takymto sposobom si pravidelne sporite vami definovanu ciastku (a nemusi to byt vela).
Ja vravim, ze ten kto nic nenaspori, to nie je tym, ze zaraba malo, ale tym, ze nevie s peniazmi narabat a nema financnu gramotnost (mina na zbytocnosti: fajci, pije, kupuje aj to co nepotrebuje, ... ).
22. 2. 2015   ficko
Toto sem mohol dat IBA ddeebbiill ! Slovaci,kupte si aplikaciu a z Vasej minimalnej mzdy usetrite!!!!
22. 2. 2015   Hufnagel
Ja nemám čas zabíjať časom lebo cas su peniaze a aplikácia by mi len skomplikovala život ako blockova lotéria lebo tam vyhrávajú len co majú znamych
23. 2. 2015   anonym
Ta appka je na nic, lebo okrada ludi. Vyhrava ten, kto si sam spori a kto si sam spravuje svoje peniaze.
22. 2. 2015   Lolo
No ja to vidim tak, ze na tu aplikaciu nemam.
Nema totiz na to, aby som bol schopny si kupit telefon, kde by mi ta aplikacia chodila, nemozem si dovolit platit za mobilne pripojenie a mobilne data, lebo peniaze, ktore mesacne zarobim, mi skratka neumoznuju mat pausal za 20 eur.
Niesom padnuty na hlavu.
telefon stoji aj tak okolo 800 eur, ku tomu kazdy mesiac 20 eur za pausal z datovym pripojenim?
Nieje jednoduchsie, mat staru dobru oprasenu Nokiu 6310i zo smetaku, baterku, clanok si raz za rok vymenit sam (2x 18650 z notebooku) nabijam raz za tri tyzdne prevadzky a v tesco, alebo O2 blby kredit a dovi. Rocne naklady na prevadzku telefonu su tak 18-28 eur podla toho, ci sa obcas v nudzi pripojim za 50c na data, alebo len volam, ked musim.
Ostatne usetrim a mozem prepit, alebo prefajcit, alebo skratka neminut.
Aplikacia sa vola katovanie kostov, vyvinul ju zivot.
23. 2. 2015   syrien
Ty si potom z tych, co nevedia sporit. Telefon za 800 EUR?
To akoze potrebujes najdrahsi telefon na trhu, aby si pouzival taku appku? A naco potrebujes pausal s mobilnym internetom za 20 EUR, ked staci lacnejsi kablovy internet doma a WIFI?
22. 2. 2015   anonym
Preco ma neprekvapuje ,ze je to v USA?:-D
22. 2. 2015   STICIL
SKVELE A KRASNE ZAROVEN AKO DETICKY ZO SKOLKY KTORE BEZ PANI UCITELKY SA NEVEDIA VYCIKAT :{{{{ NEVIETE SI KONTROLOVAT ZIVOT DAJTE SI APLIKACIU HA LEN VAS LOVIT OVCE KRASNE )))))) A KDE SOM NECHAL OCI : A UZ ICH MAM MAM APLIKACIU CO MI NAJDE OCI BEJBY PO SLOVACKU TO PRETO NESPISOVNE ANGLICKY BO NEMAM APLIKACIU .... RYCHLO SI NEJAKU ZOZENIEM... KUPIM POROSIM ZAPLATIM BO NEVIEM ZIT BEZ APLIKACIIIIIIIII..P OMOOOOC APLIKACIA/.
22. 2. 2015   LICITS
Vypni si druhykrát SHIFT .... deb_ilko
22. 2. 2015   anonym
Je to tak - aplikacie ako pre dementnych - a inak CAPS LOCK debilko 😃
22. 2. 2015   ...xxx...
...pointa je niekde inde.....ovca....
1/1