Názory čitateľov


Názory k článku:
Na Slovensko prichádza poisťovňa pohrebov, cieli nielen na seniorov

17. 1. 2017   hadesjh
Dobre si zistite kde ma dana firma SIDLO !!! nahodou sídlia na mieste kde sa bez problemov stratia ak budu mat dost nahrabane !!!!
2. 11. 2016   Sona
Uz prestante s tou priblblou reklamou fuuuuuuuuuuuj
25. 1. 2016   lubica 1995
Biznis so smrťou. Je mi na grcanie, ako stará pani účinkuje v reklame na to, aby zlákala starších ľudí psychologickými slaboduchými vetami o tom, ako nechce zaťažovať svojich blízkych svojou smrťou... Ako vôbec mohol niekto dopustiť, aby sa toto mohlo vysielať v televízií?? Ak ľúbite svoju rodinu, nezaťažujte ju svojou smrťou.... počujete, ako to znie. V živote som nevidela horšiu reklamu a len sa utvrdzujem v tom, že sme ako štát, ako svet klesli veľmi hlboko a pokiaľ dovolíme, aby toto bolo v médiách, tak náš svet, naša dôstojnosť sme predurčení na zánik... všetci. FUJ:
17. 7. 2015   MatTimo
Ludia, neblbnite, byt poisteny a mat ochraneny prijem, aby sme nezatazovali rodinu a znamych je dolezite, ale nepocuvajte hluposti, zverte sa radsej nezavyslim profesionalom, ktory vam pripravia poistenie site na mieru, v tej spolocnosti v ktorej je to v danom case najvyhodnejsie, aby ste neplatili za nieco co v skutocnosti nepotrebujete. Poistovne vymyslaju rozne nezmyselne pripoistenia, aby si toho ludia dali co najviac, alebo aby ste mali iba nieco a v pripade udalsti nemuseli hradit. Vsetko co potrebujete sa da vykryt v 5-6 pripoisteniach a nic vas nezaskoci. Vyuzivat sluzby nejakej spolocnosti je dolezite, ale mat niekoho, kto vas bude voci tej spolocnosti bude zastupovat a chranit je este dolezitejsie a navyse Vas to nestoji nic navyse, naopak mozete usetrit nemale peniaze.
14. 9. 2016   Peter
>> MatTimo - ty budeš iste ten finančný "poradca"
- to o čom ty píšeš, je len biznis na provízie pre zástupcov tzv. "poradenských", presnejšie sprostredkovateľský ch, spoločností:
Klient je presvedčovaný, že určite je pre neho najvýhodnejšie mať ešte 4 pripoistenia (4 zmluvy pre "poradcu" = 4 provízie naviac), pričom provízie uhradí v nemalých poplatkoch za produkty, ale to mu už nie je povedané... hnus
25. 5. 2015   pavel
ale tam je "od 0,25 centov čiže minimalna suma je skoro 8 € za mesiac !!!!!" pochybujem že tolko bude platiť 80 ročný ... je to jednoducho další legálny podvod .......
3. 3. 2015   S
Chvála bohu, bál som sa že keď zatrepem krpcami odtiahnú ma do lesa nech ma zver dá na poriadok.
3. 3. 2015   fuzo
V obci ľubica je jeden nemenovaný ústav nemenovaného poslanca. tam vás zoderu za smiešnych 1000€mesačne až kým to neprežijete. Samozrejme bez pohrebu:).
19. 2. 2015   miki
Bez lekárskej prehliadky ??????????
Muž jebbne nevernú ženu po hlave a potom všetko zdedí !
Opatrovateľ prinúti opatrovaného podpísať závet a rovnako ho jebne bez prehliadky po hlave a má prachy !
To bude zlá formulácia v reklame ?
19. 2. 2015   miki
Len aby to nebolo niekedy aj bez lekárskej OBhliadky ak si to niekto zaplatí lebo tá musí byť vždy povinná aby stanovila či došlo k úmrtiu a jeho pravdepodobnú príčinu !!!! Preto tak vysoká poistná suma lebo čo ak má človek tendenciu že dovtedy skoná a lek. prehliadka nebola vykonaná !
5. 8. 2015   divanek@gmail.com
miki. Toľko idiotin v dvoch príspevkoch na to musíš mať talent. Teda ak muž ...ženu a všetko zdedí. Predstav si, že existuje niečo ako pitva. Prečo osoba zomrela. Napzaj si myslíš že vrah bude dediť? Prečo niečo prevraciaš. Oni hovoria o lekárskej prehliadke nie obhliadke. Tebe to dobre ale naozaj dobre v tvojej hlave je...b e
19. 2. 2015   MZ
Jedna žena tu napísala komentár, že ide o reklamu spoločností, ktoré sú uvedené v článku a podobné produkty už majú aj iné spoločnosti. Komentár bol vymazaný, pretože máme demokraciu a slobodu slova.
1/2staršie