Názory čitateľov


Názory k článku:
Odpočítateľná položka môže podľa Mihála pripraviť aktívnych ľudí o prácu

13. 2. 2015   anonym
Nevedeli si vynachváliť živnostníkov búchali sa do prs ako znížili stav nezamestnanosti a hlavné platili odvody málo ale predsa ich peniaze nevalorizovali a teraz keď išli do dôchodku im to spočítali sú žobráci a to isté sú i zamestnanci je to vláda a poslanci ktorý ich nútia pracovať za minimum čo má nesporne následky z dôchodcov sú otroci a v dôchodku žobráci dosť bolo slovač ideme do boja poslancom vládam minimálne platy a ich konfiškat majetku nepokrije škody ktoré spôsobili slovakistanu ani svojov prácov keby žily tisíc rokov dole snimi do ulic chudoba dalej to takto nejde žiť 28. 2. generálny štrajk v bratislave z raz o 16.00 hod.pod hradom parlamentomo morho slovač za život a istoty ktoré súčasný poslanci a vláda nie sú schopný učiniť nemajú k tomu patričné vedomosti dôkazom je pracujúci žijú z mesiaca na mesiac dôchodci sú žobráci vinov všetkých ktorý boli od 89 roku do dnes vo vlade a poslanci nad T a t r o v h r o m i bijú zradcovia otrokári trasú sa morho zradcovia bojíte sa jednoty ktorý hromi šlahajú hromozvot nebude vaša záchrana !
12. 2. 2015   MZ
Mihál je iba ďalší nepodarok slovenskej politiky.
Nemôžem si spomenúť čo také významné urobil pre slovensko za tie roky strávené v politike.
13. 2. 2015   anonym
Možno je.
Ale čo je nepravda na to čo je uvedené v člańku?
12. 2. 2015   Lolo
Zaverom clanku je zase a iba jediny zaver, ze legalnou a poctivou pracou sa nikam v Slovakistane nedostaneme, ak tak len do problemov.
Problem je, ze hranica biedy je dakde pri 10.000 eur/rok.
To je zhruba v celej vyspelej europe.
Len u nas je to dakde pri 3000eur/rok.
Kazda legalna aktivita musi byt pozasluhe potrestana, nema co zamestnanec mat este zivnost.
Ani jednu pracu nemoze vykonavat poriadne.
Navyse ak ma denne odpracovat 8h a aj v case pracovneho pokoja, mali by ho popravit na vystrahu ostatnym..
Lebo je to odron a otrok, ktory bere pracu dalsim chudakom..
Tak to nejak vyplyva z toho, ze chudaci teraz dostanu ulavu na odvodoch, ale chudaci + almunz navrch a maju smolu..
kamto spejeme?
Ku novej totalite??
12. 2. 2015   kss
Mihál, ty si múdry v opozícii. Keď si bol vo vláde, tak si najviac odrb..l živnostníkov. Keď sa do vlády vrátiš, tvoj program zahodíš a šup ho, pokračuješ v agende súdruhov. Sociálny systém je tak deformovaný a zložito členený, že je nefunkčný a svojou podstatou sa obrátil proti daňotvorcom.
Nemyslíte na deti a mladé rodiny( prídavky zvyšujete o smiešne drobné ), všímate si len určité skupiny voličov (len pred voľbami). Ľuďom čo pracujú, tvoria hodnoty Vy páni politici len cápete polená pod nohy.
Stredná vrstva vykapala a tí čo sa ešte udžali táto vláda doráža ranami istoty. Prednedávnom sa minister ktorý sa v grafoch veľmi nevyzná priznal, že nemá záujem o živnostníkov a malých podnikateľov, ja sa pýtam čo takýto pomätenec robí vo vláde a na takom dôležitom mieste? Zvyšovať dane dokáže aj najväčší primitív, no spustiť systém, že sa oplatí pracovať, podnikať to ich ani nenapadne. Dokedy to bude takto?
12. 2. 2015   oli
dlho to bude takto, pretoze ide o to, aby malych znicili ...a to sa im bohuzial velmi dobre dari!
1/1