Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécky premiér Tsipras zmrazil privatizácie, trhy ovládol strach

30. 1. 2015   anonym
ake "trhy" to maju ze strach?
strach maju presadzovatelia nwo, ze im pribudol "problem". zeby sami seba nazyvali "trhmi"? (basnicka otazka, necakam odpovede :D)
29. 1. 2015   anonym
ja nechápem ako im tolko mohli vôbec napožičiavať -zdá sa že gréci sú tý chytrejší a späť nebudú veľa toho vracať veď prečo by mali že
29. 1. 2015   onokom
Dnes vďaka grékom neprešli v Rade Europy nové sankcie voči Rusku.Boh ich ochraňuj.
2. 2. 2015   Givi
Rusko dnes vyslalo vyse 100 specialnych agentov na ochranu Greckeho premiera... pre istotu
29. 1. 2015   anonym
Strach? Správne. Nech sa boja.
29. 1. 2015   anonym
Niekomu cvakli zuby naprázdno. Niekto si robil zálusk na zaujímavé kúsky a celé to divadlo so vstupom Grécka do EU bol iba lov na ich hnuteľný a nehnuteľný majetok.
29. 1. 2015   stop ttip org
zastavenie privatizacie je spravny krok, ved ako maju naplnit kasu a platit dlhy ked nemaju prijmy? samozrejme nesmie sa to korupciou prehajdakat. ani nepremyslenym zvysovanim miezd a poctu stat zamestnancov.
keby sme neprivatizovali strategicke podniky energetiky atd, bolo by penazi na vzdelanie a skolstvo, atd -samozrejme za predpokladu bezkorupcneho vedenia, ale dalo by sa.
zalezi len na ludoch
30. 1. 2015   anonym
Doteraz to bolo statne a moc platne im to nebolo...statne podniky v statoch ako je Slovensko a Grecko su len prilezitost na tunelovanie.
29. 1. 2015   fero z BA
najlepším riešením by bolo a asi aj bude grécko odpáliť z EU, nech si svoje problémy riešia sami
29. 1. 2015   Jaro
A bolo by to vybavené . Nakoniec stejne budú musieť privatizovať , ak chcú dodržať sľuby voličom. A až dôjde aj tieto peniaze tak príde realita .
29. 1. 2015   péro z BA
trhy rozumej gorily
29. 1. 2015   332288
U nás za neochotu privatizovať energetiku, ... padol Mečiar (vlastne ľudia ho odpísali, lebo to nebolo v súlade s požiadavkami EU)
Gréci dnes robia opak...
Aj keď nesúhlasím s tou obnovou zamestnancov vo verejnej správe...a otázni sú aj tí úradníci(?) z ministerstva financií - veď kto ich ekonomické kroky doposiaľ viedol? - Duch svätý? - alebo sú to všetko štetky čo urobia ako ktosi zapíska?,
je to zo dňa na deň zaujímavejšie...
Nečudoval by som sa, keby dal niekto stávku na - najpresnejší odhad času, kedy budú mať Gréci drachmu. Možno tohtoročnú dovolenkovú sezónu "doklepú" s €, ale budúcu odpália s drachmou...
29. 1. 2015   TAK
To by bola ich smrť. Dlhy majú totiž v Eurách a ak by prešli na Drachmu, tak jej hodnota by sa znížila a dlh by sa tým účtovne ešte zvýšil.
Inaj je zaujímavé, aké hrozienka z koláča im chceli sprivatizovať. Trochu to pripomína Slovensko, ktoré predalo rodinné striebro a zisky idú za hranice (viď Gabčikovo, Elektrárne, plynovody,...)
1/1