Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécka tragédia sa rozrastá

31. 1. 2015   MV
V tragédii podľahe hrdina v zápase za ušľachtilú myšlienku a o niečo podobné Grékom vôbec nešlo.Aká grécka tragédia? Sofokles by im poradil prenajať ostrovy na 99 rokov alebo tie pri Turecku rovno predať. Sú rozlezení po 5 moriach tak treba urobiť inventúru nákladov a možností.Neviem aké majú predstavy o budúcnosti?
29. 1. 2015   traktorista
Grécka tragédia sa rozrastá asi tak silno, ako silno rastie americká ekonomika.
29. 1. 2015   X
Tragédia skôr je že oni si aspoň užili niekoľko dobrých rokov a my len utahujeme opasky už 25 rokov a vidí niekto nejakú zmenu - akurát že FICO sa doslova vysmieva voličom, ked im hádže omrvinky v podobe kupovania si hlasov za naše dane.
29. 1. 2015   eurodeath
VERIM ZE Grecko nebude jedine kto z tohto diablovho spolku zvane EU vystupi..
29. 1. 2015   Lolo
Tragedia to je, ale asi nie pre GR.
Zda sa ze tam na miesto drobnej kleptokracie maju nejakych normalne mysliacich, alebo ak nie mysliacich, tak konajucich politikov.
U nas na miesto politiky mame kleptokraciu z revolverovym striedanim roznych zaujimavych pseudonazorov, ale vzdy v neprospech Slovakistanu, ako celku.
29. 1. 2015   heimdall
Najkrajšia veta z celého článku: "Grécka vláda zrušila privatizácie dvoch štátnych spoločností, pričom práve privatizácia bola dohodnutá v rámci záchranných podmienok s Európskou úniou."
Takto vyzerá pomoc EÚ Grécku...bravóóóó bravy.
29. 1. 2015   peťo
Moja veta sice nesúvisí úplne s Gréckom, ale škoda že slovenské vlády včas nezrušili privatizácie niektorých štátnych společnosti.... Myslím žeby tu bolo lepšie !
29. 1. 2015   fero z BA
celá EU (okrem Nemcov) si musí uvedomiť, že žije nad pomery, socializmus v EU vedie do pekla, len komunisti budú ohlupovať ľudí, že "dobre" sa musia mať všetci a že je to ich právo -- úplný nezmysel
29. 1. 2015   peter
Ešte fajn, "fero z BA" že stále píšeš... Nebyť Teba tak si ani neuvedomím že 25 rokov po prevrate si žijem nad pomery a socializmus v EÚ a hlavne na Slovensku vedie do pekla.... Ako vždy - úžasné myšlienky. Čo keby si tak založil stranu neuznaných politických komentátorov ????
29. 1. 2015   traktorista
Ale buďme radi za fera z BA, lebo už je tuším jediný, ktorý sa venuje politickému humoru.
29. 1. 2015   Z
Toto je vážne diagnoza - pretože dobre by sa mal mat len ten kto si to aj naozaj zaslúži. Socializmus to je cesta do pekla.
29. 1. 2015   anonym
Grécko v Európe nemá šancu. EU mu nijako nepomôže, skôr naopak, neodpustí mu tú drzosť. Keď ho prijímali do združenia EU a menili drachmu na euro, už o tom vedeli, že budú problémy, ale predstava Veľkej Európy zaslepuje oči.
29. 1. 2015   Marian
"V 4Q 2014 výrazne narástol zisk, ktorý predstavoval 68.6 % ročného zisku."
vyborna veta. Zisk predstavoval 68.6% zisku. Coho ? Zeby obratu ?
"Dôvodom je uvedomenie si investorov, že novozvolený grécky minister Alexis Tsipras nežartuje."
tento ujo nebude minister, mozno tak prime minister ale to ma v slovencine iny nazov.
Chalani pisete horucou niťou. Alebo ihlou ? Alebo ihlou sa vlastne nepise, sakra ?
1/1