Názory čitateľov


Názory k článku:
Draghi ohlásil pumpovanie peňazí, rotačky ECB štartujú v marci

25. 1. 2015   Charles
Mńa len zaujíma čo sa stalo s Merkelovou a Nemeckom keď sa nechali ojebať od takého debila ak je Draghi
25. 1. 2015   zoro
Zdá sa akoby celé dianie v EÚ niekto zo zákulisia ovládal ako bábkové divadlo. Nahráva sa moslimom, cigáňom, vrahom a všetkým vagabundom na úkor normálnych ľudí. Ľudia spamätajte sa nenechajte sa ohlupovať touto nenormálnou politikou. Aj nenormálna pesnička Mária Dragiho o škodlivosti deflácie je len oblbovanie ľudí. Tak ako sa v EÚ uprednostňujú vrahovia a mafiáni tak v podaní Mária Draghiho sa uprednosťujú zadĺžené štáty a banky. Zvýšenie inflácie je cesta do pekla a EURo bude v tomto podaní zanedlho mať hodnotu toaletného papiera.
24. 1. 2015   anonym
Týchto lumpov z ECB na čele s Draghim talianskym hajzlom treba dať do suda a hodiť do Dunaja. Na úkor nás všetkých chce splatiť infláciou dlhy južanských štátov. Takúto EÚ nám bol čert dlžný, aby sme my čo sme boli zbedačovaní komunistami teraz ešte splácali dlhy týchto lenivých hajzlov. Čudujem sa Nemcom, že dopustia, aby sa takýto cap stal záhradníkom. Prajem mu, aby sa dosral pri rokovaní v ECB.
23. 1. 2015   anonym
rothschildovské uvoľňovanie eura nemá rothschildovské zázemie rezervnej mey a jedinej konverznej meny pre komodity. Kevby EU začala končene obchodovať so svetom, napríklad s RUskom a Čínou za EU a nie za zelených mužíkov na nekonečnom hajzláku spoza vody, USD by šiel do rp...eč, kam už 100 rokov od darovania US mey 3 židovským a 1 škótskej rodine zaslúži. Lenže Husajn je výstrahou aj puč v Iráne, aj Afganistan, aj Bushovsko-opičiacke j Irackej kolónii. Kolónia - že žy od zákaldu colon? Riť? Do tej nás Merketles s ryšavou priblou na hlave plnej hovien zavedie a daruje židom aj Európu a jej otrokov.
23. 1. 2015   mlyno
Špinavci došli na úžasnú myšlienku natlačiť peniaze a zvýšiť infláciu, čo má vyriešiť problémy Eurozóny a myslia si aký sú náramne chytrí a súci na nobelovú cenu. Ja si myslím, že takých debilov naserem do rána za kýbel a potom ich pozabíjam papučou. Na toho Dragiho keď sa človek pozrie tak hneď vidí degenerovaný debil. Myslím, že čo nevidieť to Nemci v Eurozóne zabalia a potom sa môžu ísť všetci kĺzať aj s ich poje..ným Eurom
22. 1. 2015   Lolo
Kto ma uspory, mal by kupit rychlo ale velmi rychlo depozitne kovy.
Inak si moze farebnymi papierikmi akorat utierat zadok..
22. 1. 2015   milan111
Ide o megapodvod na nás, obyčajných ľuďoch!! Kým my si
musme každých 100 eur tvrdo odpracovať, centrálna banka vytlačí cez BILIÓN eur !!!, tieto dá do rúk politikom a bankárom a oni si ich cez astronomické odmeny a kváziinvestície ROZKRADNÚ!!
22. 1. 2015   fk t system
gangstri nic nevyriesili, len oddaluju katastrofu, lebo sa boja straty moci. radsej budu vsetko znehodnocovat, len aby vsetko pritieklo spat k nim. z coho maju ludia minat, ked vacsina zivori? a bohati dalej bohatnu... kriza nekriza. ale nie zo svojho umu a sikovnosti, ale zo zle nastaveneho systemu a zlodejstva. ti na vrchole takto nicia svoju konkurenciu, myslim tych skutocne na vrchole, nie tych zo zoznamu najbohatsich.lebo co sa im priblizia, jeden utok na akcie alebo menu a je po konkurencii...
22. 1. 2015   MV
Tak Európska únia doreformovala, veď aj z OECD nám radili urobiť ďalšie reformy, len nevedeli aké by sa po 25 rokch ešte mali urobiť. Banky majú byť pekne nadeté papierikmi a poskytnú úvery každému, kto má možnosť založiť hodnotný majetok. Slováci majú priveľa nehnuteľností.
1/2staršie