Názory čitateľov


Názory k článku:
Myšlienka z Davosu: Stačí 90 bilión dolárov a ľudia už nebudú potrebovať autá

26. 1. 2015   truth
Jasne a zredukovat populaciu na 500 000 000 ludi a vladnut tym otrokom dokial nepokapu, samozrejme. Ziadne prava, sukromie, slobodu pre nich, ved su otroci a my(bankari, politici) sme pani tohto sveta ze? To by vam bolo svine jedne.
Ako dlho uz existuju elektromobily, vodikovy pohon? Dokonca ty hajzli z US Military maju pohon na slanu morsku vodu a my tu platime nehorazne ceny za paliva a dane za takzvane oteplovanie ktore je cisty vymysel.
26. 1. 2015   Lolo
Vyhodou by bolo, ze napriklad v Slovakistane, konkretne v hlavnom meste Blatisravy- Petrzke, mozu ludia v tych garazach, co ostanu po autach, byvat..
A na parkovacich miestach, si mozu postavat karavany..
A mozeme zacat zahustovat.
Potom bude zapocata nova "globalna revolucia" v byvani..
Nezijeme ako kraliky, aj ked sa o to stale snazime, z vertikalnych panelakov odchadzame do horizontalnych a rozsirujeme tak prilis mesta a zahustujeme dopravu..
Tak tu je globalna odpoved! Proste vsetci co stojite rano a vecer v zapche, konate proti prirode a ty co byvate v kralikarnach, co vam predali odidenci, byvate prilis na riedko! Takze ziadne staznosti, ze vam postavali novy panderlak 2m od okna! V mene pokroku a krajsich zajtrajskov, strpenie.. Za chvilu to bude stavebny standard.
A teraz vazne..
Viete ako blbo sa likviduje taka rozsirena metropola ako je Blava? Navyse okrem zapteplenych panelakov to ani nechce horiet ten nobasil..
25. 1. 2015   nestranný štatista
ak som dobre počítal tak za 90 biliónov dolárov môže byť vyrobených vyše 2 miliardy elektromobilov za cenu 40000 dolárov ,ale aj tak veľa emisií teraz pochádza z teplární, elektrární, priemyslu, lodnej a leteckej dopravy tak čo tu riešia?
25. 1. 2015   pravda
nepotrebujeme mat v petrzalke ozranov z vychodu uz ich tu je aj tak dost
25. 1. 2015   je to stará myšlienka
treba len trošku chápať súvislosti: https://www.youtube .com/watch?v=BEAPbmhp fZY
25. 1. 2015   Juraj62
No neviem, presťahovať všetkých ľudí do takých králikární ako je Petržalka v Bratislave mi nepripadá ako dobrý nápad. A už vidím ako nadšene sa tam sťahuje samotný Al.
25. 1. 2015   Jaro
Paradicka- len treba konstatovat ze ten co to vymyslel nemal akuratne ladovy obklad na hlave vsakze! :)
25. 1. 2015   spirit709
a amerika nam požičia )))take kokotske ksichty ty dvaja ludoopi
25. 1. 2015   anonym
To je presne ich zmyslanie - nadrbat nas do uzavretych rezervacii ako cvicene opice - bez moznosti cestovania - o toto tu ide vytvorit z nas otrokov len to prevedu cez akoze globalne oteplovanie, ktore ani neexistuje - deje sa len prepolovanie Zeme, tak preto sa nam zda ze je teplejsie ako inokedy, no na inom mieste je zase chladnejsie - kto ma zdravi rozum vie ze ziadne oteplovanie nieje - odpovedou je len prirodny proces, ktory sa opkuje pravidelne
25. 1. 2015   anonymous
zrejme si zasluzis byt zavrety v rezervacii ako opica, troska si nastuduj to prepolovanie zeme a z casu na cas sa pozri na teplomer a zapis si to, aby si sa nemusel vyhovarat na sklerozu Alzheimera a podobnych panov ...
1/2staršie