Názory čitateľov


Názory k článku:
Digitálna cesta z chudoby

18. 1. 2015   M.
Ale ked mame internet a profil na FB, citime sa svetovo a IN..
Necitime tak uplne nahouno, ze vyberame v okoloitych statoch kontajnery a robime rozne hovadiny, aby sme prezili, hlavne ze mame ten rychly internet..
Navyse na figu je napriklad cloveku bez domova, bez pozemku nejaka pevna linka, mobilita je dolezita..
Vecer sa vzdy da odmontovat dekel na poulicnej lampe a prikrokodylovat sa v kriku a bezpecne si nabit mobil..
Ked dnes uz vlastne bez mobilbankingu ani nemozeme zobrat.. Ked nam zrusia hotovost..
18. 1. 2015   anonym
pokrok ide ruka v ruke s chudobou...cim vacsi pokrok tym vacsia chudoba-nove technologie beru pracu ludom
18. 1. 2015   anonym
Chudobný je dôchodca keď dostáva potravinové prídeli ako za vojny keď nemá na nájom to je slovakistan kde sedemdesiat percent pracujúcich žije z mesiaca na mesiac dôchodci sú žobráci je to vizitka vlád a poslancov od 89 roku do dnes digitalizácia pre hladného- preživajúceho nie je zaujímavá tobôž nie slovenská televízia ktorá je zo svojimi programmi katastrofálna pôsobia v nej všetky skrachované individuá ktorý sa v iných televíziach už neuplatnia kde sú hudobné večeri zábava v tipov sme daleko za svetom pripadá mi slovenská televízia skade odchádzajú len peniaze bez odvedenej skutočnej práce nesporne digitálna cesta nepomohla slovakistanu práve naopak digitalizáciou z mizli miliardy ktoré neboli použité na rozvoj bývania mladých Slovákov a jeho rozmnožovania
18. 1. 2015   alter011
Ten chudobný na ten mobilný internet musí mať peniaze . A mobilný internet je v celom svete vždy drahší o stovky % ako bežné telefonovanie .
A tvrdiť , že mobilný internet v smarphone je internet mi pripadá trochu odvážne . Mám , zatial iba sklamanie , žiadne posielanie kvetov mob. operátorovi.
je to niečo ako , vypustíme stovky malých satelitov a bude internetové spojenie cez satelit aj malej africkej dednike v púšti Kalahari. . Človek žasne , nad tými hluposťami. Možno za 50 rokov....
18. 1. 2015   Lolo
Proti gustu, ziaden disputat..
Pride mi ale zcestne ze si neikto mysli, ze rychly internet a este rychlejsi internet spasi chudobny svet.
Internet je mocna informacna technologia, ale vzhladom na to, ze pricina chudoby je podla mna inde, ako v mnozstve prenesenych a neprenesenych dat, pretoze chudoba tu bola aj ked internet nebol.
Mozno chudobny clovek v bangladesi, alebo indii, ked ma mobil a profil na FB, sa neciti byt chudobny. Ale je to relativne, asi ako chudobny Nemecky a chudobny Slovakistansky dochodca.
1/1