Názory čitateľov


Názory k článku:
Predaj nových bytov v Bratislave stále rastie, sú menšie a lacnejšie

13. 1. 2015   Lolo
Ja si myslim, ze tie byty su nejak nadpriemerne velke..
Pokial viem, tak v napriklad Indii moze na 45m2 zit aj 8 clenna rodina, a tato kultura sa preniesla aj na Indoslovakistancov. .
V Japonsku 8m2 je dost aj pre dve osoby, ako celozivotny nadstandard..
Jednu vec nechapem, preco v Blatisrave niekto tie byty este vobec kupuje... Ak totiz kupim zahradku aspon z elektrickou pripojkou a postavim tam mobilheim, tak je byvanie vyriesene za cca 300 eur/m2 bez ceny pozemku samozrejme.
Aj v Dubravke kupite zahradu od 120eur/m2
Takze celozivotne byvanie ak aj teda dojde ku tomu, ze ten mobilhaim vybyvam, a musim kupit za 15-20 r. dalsi, tak ma tych 10-15.000 eur nezabije..
A nezabije ma ani kurenie a naklady na ostatne, akorat to nebude mat popisne cislo a blbo sa mi bude prihlasovat trvaly pobyt.
Ale mozem si prihlasit TP na miestnom urade a problem nieje ziaden.
Len u nas sa akosi kazdy musi stat vlastnikom/ nevlastnikom zadlzenym na 30 rokov a splacat kralikaren v pseudopanelaku, alebo stavat v satelite RD, kde kazdodenny dojazd autom, stoji v priebehu rokov viac, ako stoji cela nemovitost? Potom je asi predaj bytov naozaj rentabilny...
12. 1. 2015   cíferčan
myslím si,že sú ešte veľmi veľké.Treba ich zmenšiť tak,aby si ich mohli kúpiť i mladomanželia ,ktorí majú podpriemerné prijmy, s vyhliadkou splácania úveru s úrokom,ktorý sa nebude meniť do ich smrti.
12. 1. 2015   anonym
komunistov na nich ceny sú neúnosné a pracujúci si to nemôže dovoliť preto volím jedine komunistou a z národnenie ukradnutého národného majetku čoho sa kapitalisti boja ako diabol kríža
12. 1. 2015   pravá vzad..
je to logicke, su lacnejsie pretoze su mensie..nadalej tak plati ze priemerna mlada dvojica si nemoze dovolit normalne rodinne byvanie..aj to je "vydobytok" kapitalizmu
1/1