Názory čitateľov


Názory k článku:
TAM prekonal 2 mld. eur pod správou vo fondoch

12. 2. 2015   Vision
Máme tu takú nepodarenú reklamu a stádu hlupákov čo vkladá svoje ťažko zarobené peniaze a pritom nevie kde. Toto je zaujímavé.
" Medzinárodná ratingová agentúra Moody's znížila Tatra banke dlhodobý depozitný rating v domácej a zahraničnej mene na stupeň Baa1 z úrovne A3. Agentúra banke znížila aj samostatný rating bankovej finančnej sily (BFSR) na úroveň D+.Rozhodnutie ratingovej agentúry nasleduje po tom, ako Moody's zhoršil samostatný rating bankovej sily Raiffeisen Bank International AG (RBI) na stupeň D z úrovne D+. RBI je materskou spoločnosťou Tatra banky. Agentúra však uviedla, že Tatra banka má v porovnaní so svojimi slovenskými konkurentmi lepší profil, pokiaľ ide o získavanie financií prostredníctvom vkladov. "
Tá perla je v poslednom riadku. No a ešte väčšia perla je to , že Rakúska matka tejto banky má kopu aj slovenských peňazí umiestených v "bonitných " produktoch v post socialistických krajinách,ktoré dnes ekonomicky "kvitnú". Perlou je napr. aj Ukrajina, Chorvatsko, Maďarsko........ Takže želám klientom TB v reklamovaných fondoch iba malé straty.
6. 1. 2015   Beata
Uz som investovala v TAM a dakujem neprosim.
Zdola vas istime z hora neobmedzujeme a je pravda, bola som rada ze som dostala celu istinu.
1/1