Názory čitateľov


Názory k článku:
Šokujúce predpovede na rok 2015: Leto nebude, Rusi skrachujú

24. 12. 2014   peto166
tak jak bolo najteplejsie leto tak jak je teraz najstudensia zima ci tak jak sme prezili asi 10 koniec sveta... :D:D:D
lebo leto bude,, rusko neskrachuje, USA sa utopi v dlhoch, drbnuta EU sa ju pokusi udrzat na nohach a skonci spolu s nou!
ilko sa mozno raz trafi do krajiny pre ktoru predpoveda pocasie a podobne... :D
14. 12. 2014   anonym
Hoci ako leto bude . Aj ked ludstvo vymrie .
12. 12. 2014   anonym
na medveďa sa pripravujú zo všetkých stran cvičené psi mysliac si toľko psou nemôže nikto poraziť dokonca predvádzajú novú techniku laserové delá a iné na vagonoch čo ho má zastrašiť ale medved sa v pokoji vyserie a stými brechajúcimy psami si vytrie zadok asi dlho eurozona nemala v nemecku ruské vojská a čo nebolo môže byt keď zablúdia i za oceán len potom zažijú skutočnú vojnu o ktorej sa im nesnívalo čo im neprajem treba svetový mier a laserové delá rusi vlastnia už desatročia majú laserový dážniky ktoré už visía pravdepodobne nad všetkými krajinami ktoré podporujú sankcie nepriatelske konanie je to sistém všetko živé sa vyparí preto nechcem byt tou vodou som zato vystúpit z nato a byt neutrálnou krajinou
12. 12. 2014   Member
Kto uveril tvojim tvrdeniam, ten už ani nezaspí, no skutočnosť je našťastie úplne iná. Tomu medveďovi sa nedostáva žrádla a to ho pripraví o mnoho síl a zázračné zbrane mali svojho času aj Nemci, no vieme ako to dopadlo.
17. 12. 2014   anonym
e zaujimave, ze apologeti Ruska robia tolko gramatickych chyb (nie preklepy) - o logickych chybach ich nazorov nehovorim. Zda sa vsak, ze prenikanie ruskej demagogie na Slovensko, ale aj do dalsich krajin, formou agentov, ktori sleduju vyvoj napr. v krajinach EU a snazia sa svojimi komentarmi nieco zmenit - je tu. Je to dost neprofesionalne a ubohe. Robia to ale aj Cinania - vid. spravy bezpecnostnych sluzieb. Prehlasenia o ruskom medvedovi a snahach Zapadu su uz otrepane. Bodaj by to zacali uz chapat aj obcania Ruska a hladali cestu ako zveladit svoju krajinu a zvysit svoju zivotnu uroven. Menej oligarchov, menej zlodejiny a prichmatizacie. Je na to potrebny cas, ale verim, ze je to realne.
17. 12. 2014   anonym
Je zaujimave, ze apologeti Ruska robia tolko gramatickych chyb (nie preklepy) - o logickych chybach ich nazorov nehovorim. Zda sa vsak, ze prenikanie ruskej demagogie na Slovensko, ale aj do dalsich krajin, formou agentov, ktori sleduju vyvoj napr. v krajinach EU a snazia sa svojimi komentarmi nieco zmenit - je tu. Je to dost neprofesionalne a ubohe. Robia to ale aj Cinania - vid. spravy bezpecnostnych sluzieb. Prehlasenia o ruskom medvedovi a snahach Zapadu su uz otrepane. Bodaj by to zacali uz chapat aj obcania Ruska a hladali cestu ako zveladit svoju krajinu a zvysit svoju zivotnu uroven. Menej oligarchov, menej zlodejiny a prichmatizacie. Je na to potrebny cas, ale verim, ze je to realne.
10. 1. 2015   anonym2
A nemýliš sa náhodou Ty? Toto nepokladam za prenikanie ruskej demagogie na Slovensko. Myslím, že je to miešanina túžob väčšiny národa (a obávam sa, že národov takmer celého sveta!)po zmene systemu, ktory je naskrz zvľčily.
A hadam tu nemusím vypisovať všetko zlo, ktoré tento nemorálny system spojený s dvojtvárnou politikou vo svete spôsobuje.
Ďalšou zložkou miešaniny su rôzne indície pochadzajuce z polopravd,či otvorenych lži(kde zrejme nikto neodhadne jej mieru),ktoré dostali ako politikov, tak media do stavu uplnej nedôveryhodnosti!
A poslednou zložkou miešaniny je nekryta snaha médií o manipuláciu verejnej mienky, ktorá doslova uráža adresáta.
Či vážne lož sa stáva pravdou? A cisár má nádherné kráľovské rucho?(a"dieťa" vyhlásime za blázne,lebo nám vyhovuje sebeklam?)
12. 12. 2014   Lolo
Stastne a vesele!
Ja si myslim, ze buduci rok bude rovnaky, ako ine roky, jedna sa o 365otoceni zemskej gule a sprievodnu osovu odchylku, ktoru delime na 4 fazy rocnych obdobi.
Ostatne je nepodstatne, nad tym je vesmir, jeho plany nezmenime, ani nam nic neodpusti, aj keby sme ho prosili.
Po nohami mame zem, to je ta gulocka, na ktoreej vsetci zijeme, pestujeme, tazime, pijeme, cikame, kakame, prdime, prasime, mnozime sa, umieramie...
Ake si to urobime, take to budeme mat. Priroda nam moze pomoct roznym sposobom, ked nas nahodou liqiduje, je to zle, ked sa mnozime, je to fajn. Ale povatsine sa ludska cinnost vie vyrovnat zo vsetkymi nastrahami, ktore nam priroda i vesmir vedia pripravit.
Je pravda, ze niekto pri tom umrie, ale keby rovno prisla zo dna na den doba ladova, a zomrelo by 99% obyvatelov, tak to neznamena pre prirodu nic, ani pre statistiku, lebo do najblizsich 80 rokov by tych 99% zomrelo aj tak prirodzenou smrtou.
Tak sa neondejte, uzivajte si radosti zivota, berte si uvery na cokolvek, nakupujte len z obcianskym preukazom, sirte vieru, nadavajte na banksterov, sexujte z prezervativom i bez neho, nase pocinanie je chaoticke i zabavne, celkom isto sa na tom bavi cela planeta, az sa obcas zatrasie, alebo si uprdne cez nejaku sopku, ked sa od samej veselosti z nasho pocinania akychsi divnych cicavcov, co po nej lezu a spravaju sa a ko parazity, no zaroven su celkom zabavny.
11. 12. 2014   anonym
tipovanie ako v loterii nieco sa snat podary myslim ta sopka je realna ale v akej intenzivyte to nevie nikdo
11. 12. 2014   peto166
ked buchne jelouston tak to bude jedno... :D
11. 12. 2014   1
Zoznam, ergo TUPky vedia všetko dopredu.
11. 12. 2014   nova_surikata
V čo Japonsko a čína dúfa, inflácia a devalvácia, má Rusko zničiť
Pri Rusku nedali žiadné čísla, iba zbožné želanie,
podľa ktorých je jediné východisko pre Rusko bezpodmienečná kapitulácia Ruska pred politikou Trimfalizmu a rozpínavosti NATO, ktorého prozreteľnosť určila pohltiť Ukrajinu aj s Krymom, čomu Rusko nemôže zabrániť
Čiže Rusko s 10% infláciou a 40% devalváciou meny skrachuje a Čína, ktorá sa inšpiruje japonskom a zbožne dúfa že oslabí svoju menu o 20 % a bude dúfať, že si dovezie infláciu, sa má vďaka inflácii a devalvácii zachrániť
Tak to je už na psychiatra tá nenávisť proti Rusku
11. 12. 2014   1
Vieš, drístať proti Rusku je dnes IN! Bol som tento rok po prvý raz v Moskve a Petrohrade. A hoci mi tam ukradli peňaženku (v Petrohrade), bola to skvelá voľba na poznávačku. Do Moskvy sa určite ešte vrátime. Rusi sú milí, prajní a srdeční. Každý, čo nemá bobky, z propagandistických drístov, by sa mal ísť pozrieť do Ruska. Je to naozaj dobrá voľba.
12. 12. 2014   Member
Chápem, kreditku ti ešte nedokázali ukradnúť, tak im chceš dať novú šancu. Uvidíš, akí budú potom "milí, prajní a srdeční"...
12. 12. 2014   fero z BA
bol som tam veľmi veľa razy a prežil som tam roky -- hlavne mimo moskvy a všetkých tých propagandistických turistických cieľov -- nabudúce si sadni do vlaku v Moskve a odvez sa takých dobrých 1 000 km na východ a buď tam mesiac... potom budeš môcť povedať, že poznáš trošku rusko a rusov ---- ja po tých viacročných skúsenostiach potvrdzujem všetko negatívne, čo sa o rusoch hovorí a viem, prečo to hovorím
10. 1. 2015   anonym2
Prepáč,ale ak Ti poviem,že som tam tiež bol a mam opačné skusenosti a potvrdím všetko pozitívne o Rusoch, hlavne to čo sa o nich nehovorí.A viem o čom to je!
Je to národ ako každý iný, má svoje špecifiká vytvorené historiou ako každy iný národ.
Rus za teba život položí, ak sa presvedčí, že si mu skutočným priateľom.Trpia syndromom mesianstva,ktorý západ(prečo asi?) prekrúti na agresiu.(Spravodliv é porovnávanie s historiou inych národov by bolo zaujímave!)
Skúsme si najprv pozametať pred svojim prahom a potom ho porovnajme s prahom inych.
U nás sa zriedkavo nájde človek tak dobrácky vo svojej uprimnosti,ktorú ani neviem pomenovať a s ktorou som sa tam stretol častejšie než som čakal. Snaď taketo emocie vyvolavaju len kladné rozprávkové postavy.)
Samozrejme netvrdím tým,že tak niesu aj grázli...
Ale akokeby sme ich my nemali!!!A možno pomerne viac ako chceme vidieť.
11. 12. 2014   Katka
Najväčšie obavy vo svete aj tak vyvoláva nedostatok banánov a mandarínok. Inak by hrozilo zrútenie kapitalizmu:-)
11. 12. 2014   yeroo
Zabudla si na hajzlaky ruda luza.
11. 12. 2014   anonym
TAKYCH Nostradamov tu uiz bolo! Pan by a mal predbezne objednat u psychosa!
11. 12. 2014   traktorista
Nadpis Rusko skrachuje a dočítam sa, že sa Rusko opäť finančne postaví na nohy a v Európe bude neúroda a možno aj hlad. Takže kto skrachuje?
11. 12. 2014   yeroo
Tym skrachovanim bola myslena menova reforma, ktora uz raz v Rusku bola, ludia pridu o vacsinu toho co v peniazoch maju. Uz teraz maju dovoz o 40% drahsi a ruska ekonomika je len o surovinach, jadre a zbraniach.
12. 12. 2014   anonym
Yeroo....? Ty uz nemas nick fero z ba?
15. 12. 2014   anonym
To písali v SME?
11. 12. 2014   1
Zoznam a TUPky ☺
1/1