Názory čitateľov


Názory k článku:
Žirinovskij: Zničíme Európu!

10. 12. 2014   rita
Netreba sa zavzdušňovať on je exot ruskej politiky, niečo podobné ako ožran Janko Slota,on nepredstavuje oficiálny ruský politický názor......
9. 12. 2014   Michal1111
No nie je zlaty?
9. 12. 2014   vykoristovatel
aspon euroamerickym zidakom niekto riadne natrhol rit !!!
9. 12. 2014   pukokotin
a cim? tym, ze nejaky rusky opilec podpredseda parlamentu vyhukuje ako v krcme?
9. 12. 2014   jwtt
a co si myslis, co spravi Voloda s tvojou ritou? :-DDD Ty retard prasivy kolaborantsky...
9. 12. 2014   anonym
tárajú dve na tri USA má spojencov po celom svete -kóreu japonsko saudov austráliu izrael južnú afriku..... briti majú stále svoje bývalé kolónie na pomoci keby niet plynu a ropy z ruska stačí USA-kom lusknúť prstom a už sa sem budú tankery len tak rojiť ak nie prečo sa potom na burzách predáva wti ropa a brent to preto lebo moskva cenu neudáva
9. 12. 2014   anonym
ešte som chcel podotknúť koho vlastne chcú zničiť? tie milióny prisťahovalcov z ruska čo utekajú za lepším životom ja tu tiež poznám dvoch rusov teda svojích ľudí chcú prenasledovať?
9. 12. 2014   anonym
kazdeho kto by chcel narusit tu diktaturu co si tam vybudovali
9. 12. 2014   classic chess
"Rusi majú strelu, ktorá dokáže preniknúť cez akýkoľvek ochranný štít." Nabijú kanón Žirinovským hlavou dopredu. Prerazí všetko.
9. 12. 2014   3011
na jeble sankcie voči Rusom doplatia zas iba chudaci,prepuštanie ,problemy s plynom,samozrejme ktorí kradnu UKROAMERICANIA s fašistami z Ukrajiny,ziskaju oligarchovia a vladní funkcionari na čele s Posranenkom a žebrač na Ukrajine bude zas iba žebrač
9. 12. 2014   kety
jeble sankcie? Fasista Putin doteraz vykrikoval ze sankcie su pre rusko prospesne. Teraz vsetci kremelski fasisti kazde chodia tak na kolenach prosia o zrusenie sankcii :-DD
Nemecko - hlavny motor EU bude mat vyrovnany rozpocet, ekonomika im rastie, nezamestnanost klesa. Takze sankcie ktore na seba uvalili samotni rusi sa ich vobec nedotkli. To ze par krajin ktore vlady su plne na rusko prepojenych zlodejov a mafianov (vratane slovenska) ma deficity - to je chyba narodov ktore si tam zvolili kolaborantov s moskovskymi fasistami.
Takze slvoaci, vase dane koncia v rusku, pomahate financovat fasizmus a destabilizaciu v regione v ktorom zijete
A ty, fasisticka slapka, skap do rana
9. 12. 2014   LongSize
Nechaj toho rusifilneho chudaka, je to vidiecky buran, ktory za cely zivot neopustil svoj okres, zabedneny polointeligent.
21. 12. 2014   dalida1945
LongSize ,po prečítaní tvojho vedomostného skvostu o zabednenom polointeligentovi som nadobudol presvedčenie ,že ty patríš medzi tých vdelancov ktorí to dotiahli až po Šlabikár.
10. 12. 2014   Emilo
Čítam slová šialenca alebo totálneho ignoranta, ktorého ženie hnilobná nenávisť voči nepokorenému , slovanskému Rusku. Tento človiečik nemá ani potuchy o tom ako došlo k Majdanu, kto sa dostal k moci za akej podpory a od koho, nemá ani tušenia kto vydával rozkazy pre streľbu do obytných zón a donúti tak opustiť domovy takmer miliónu ľudí žijúcich vo východných častiach Ukrajiny. Tento nenávistný slint nie je ani hodný odpovede, preto neodpovedám ale len konštatujem mentálnu poruchu pisateľa.
9. 12. 2014   Juraj
Byt v Rusku iny prezident tak europa uz davno lehla popelem a prosi rusov o odpustenie ze sa rypu donich a jak by sa zavrtali amici dotoho tak aj oni by klacali rusom pri kolenach smradi amicky co po celom svete len vojny vyryvaju a pritom natom zarabaju nehorazne peniaze!
9. 12. 2014   ktur
byt v rusku iny prezident, rusko nema ziadne problemy so zapadom, neexistuju vojny v europe, odstiepenecke republiky ako Juzne osetsko, Abchazko, Podnestrie, Novorusko, ... republiyk ktore vznikli teroristickymi akciami ruska.
Vtip o EU lahnucej popolom :-DDD ma pobavil. Rusko so svojou zaostalou armadou by bolo porazene len armadou turecka ktora je vacsia a lepsie vyzbrojena :-DDD
Jediny kto siri bezprecedentny faiszmus, vyhraza sa vojnou je prehnite rusko. A to aj skrz platene stetky ako si ty.
10. 12. 2014   anonym
Odporucam Ti prestudovat si problematiku Abchazska a Juzneho Osetinska, ktore Gruzinsko nasilim okupovalo, aj ked tieto regiony hned po rozpade ZSSR v narodnych referendach odhlasovali odclenenie od Gruzinska. Gruzinsko 16 rokov terorizovalo Abchazsko a Juzne Osetinsko, ktore bolo dokonca pod vojenskou spravou ruskych mierotvornych sil, odsuhlasenou OBSE. Rusko roky upozornovalo v OSN, ze Gruzinsko zbroji ako sialene, ale nikto to nebral vazne. Az ked Gruzinci zacali ostrelovat Tschinvali a etnicky cistit uzemie, Rusko zakrocilo a o 2 dni pochodovali po Tbilisi. Saakashvili bol vyhnany vlastnym ludom a dnes je poradcom ukrajinskej vlady.
Ruska armada ma viac tankov a takmer tolko bojovych lietadiel ako cele NATO vratane USA. Ani nevravim o atomovych zbraniach, ktore Turecko nema.
17. 12. 2014   anonym
Mily anonym, aj v 1968 nas prisli zachranovat bratske narody na tankoch, tiez niekto maval nejakym pozyvacim dekretom, ktory o.i. podpisal Vaska Bilak a dalsich zachranarskych aktivistov ... Dakujem, viac neprosim
16. 12. 2014   majo
...staci ked si pozries mapu sveta par desiatok rokov a pochopis o co ide.
9. 12. 2014   Michal1111
Byt v Rusku iny prezident pri nerastnych surovinach Ruska maju rusi najvyssiu zivotnu uroven na svete.
9. 12. 2014   teri
to mas ako s venezuelou - maju ropy a nerastnych bohatstiev ze by mohli byt najbohatsou krajinou sveta - a kazde 2-3 roky vyhlasuju statny bankrot. Su neschopni aj tu ropu vytazit a rusko sa pomaly dostava do rovnakej situacie. Cochvila dojdu rusku peniaze a vyhlasia aj oni dalsi bankrot.
11. 12. 2014   anonym
amíci tam, nabehnú a vyťažia im ju - pre seba
11. 12. 2014   anonym
byť v Rusku iný prezident, už je dávno tetia svetová, keby zareagoval na neustále provokácie USSA alebo by už nemusela byť, lebo by tam mali takých USAfilných kolaborantov ako kdekto naokolo vrátane nás a Rusi by z toho mali presne takú otročinu a chudobu, na akú u nás poniektorí nadávate v iných článkoch trjto stránky.
10. 12. 2014   mikino7
a ty si z akej diery vyliezol? taketo nazory :)))))))
13. 12. 2014   Anonymko
Byt v Rusku iny prezident, stale by ziadna vojna nebola.
A ak si tak naivny, ze si myslis, ze Rusko by len tak bez boja zlozilo Europu, nemal by si sa vyjadrovat. Europa by mozno bola znicena, ale Rusko by na tom bolo minimalne rovnako. NATO sa srat nebude, rovnako tak ani Rusko. Obe strany iba stratia. Poriadne.
22. 12. 2014   mlynček
aby ste zasa raz neprišli o sudety, češi peši
9. 12. 2014   anonym
Toto je prava tvar rusakov! ved ako Lavrov povedal "najvacsia nocna mora kremla je jednotna europa"
9. 12. 2014   guugi@azet.sk
Slovákom už môže byť jedno či nás zničí Rusko. Ak nie oni tak naši politici nás zničia určite .
1/2staršie