Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálna poisťovňa už začína vyplácať vianočné príspevky, pozrite sa koľko dostanete

2. 12. 2014   MV
Vianočný dôchodok diskriminuje tých, ktorí pracovali 45 rokov, zvýhoňuje tých, ktorí pracovali krátko, brali čierne mzdy alebo mali zabezpečenie za mrežami. Nízky dôchodok má ten, kto pracoval 42 rokov a skončil na 330 eurách.
1. 12. 2014   chudoba
Keby nie dôchodcov tak tisíce mladých rodín pomrie hladom alebo sa stanú bezdomovci.Deti skončia ako kedysi v sirotincoch lebo im rodičia nemajú začo dať ani základné potreby a rodičia skončia v base ako podvodníci za neplatenie pôžičiek,ktoré si museli zobrať za nehorázne úroky.Do tohto nás dostali roku 1989 štrnganím kľúčikov tí čo sa menia pri korytách už 25 rokou.Slava tomu kto má doma aspoň jedného dôchodcu.Len tak ďalej páni kapitalisti.
1. 12. 2014   Marča Mlynárovárová
Nárok na vianočný príspevok majú po splnení zákonných podmienok poberatelia s dôchodkom do 449,40 eura, pričom jeho maximálna výška stúpne z vlaňajších 75 eur na 87,26 eura. Teraz neviem či mám vrátiť školné, alebo to má spraviť niekto zo SP. Môj príspevok má veľmi ďaleko do 75€!!!!!!
1. 12. 2014   anonym
skutočný názov nie sú príspevky ale hodená almužna ako psom dôchodcom ktorý nemajú istoty prežitia staroby tak ako to má na mysli zákon o dôchodkoch dávno mali byt valorizované na úroveň štátov rakúsku nemecka je preukázané ceny sú totožné s týmito štátmi ale mzdy sú na slovensku o šest krát niššie ako pre otrokov a penzia je následkom pre žobrákov preto slováci do ulic vyše dvadcat rokov sme otrokmi otrokárov a následky sú fatálne že by slováci nemali hrdost ale asi to tak vyzerá ked sa roky nechajú z dierat okrádat a pracujú za pár euro slováci dokedy dokedy budete neschopný postavit sa za seba a za svoje rodiny aby s te slušne žily a mali istoty v buducnost vás a vašich detídobrý večer slovensko
1. 12. 2014   Zuzaniakova
anonym mas pravdu, pre nasich cinovnikov by bolo najlepsie, keby ludia od 60 a viac rokov zomreli, kolko by usetrili pre seba?!
6. 12. 2014   fajčiarffffff
Veru tak chlapa po 50tke treba rovno utratiť !!!!
1. 12. 2014   anatolia.plevova@zoznam.sk
Ak sa príspevky vzťahujú na odpracované roky a nie za vdovské po komunistoch, tak je to nespravodlivé.
1/1