Názory čitateľov


Názory k článku:
Veľký sľub Európskej komisie: Vianoce prišli o mesiac skôr

26. 11. 2014   Lolo
Je to zas jeden z prdov vo vetre vyprodukovany mumiou.
Peniaze nemozu nejakym diktatom a injekcnym sposobom vytvarat pracovne miesta, pretoze ako nahle prestanu prudit do takto vytvoreneho systemu, miesta zaniknu.
A bude to mat velke ale a velke kde a male a male kde.
A potom este velke kolko a male kolko.
Ak niekto cital priebezne tie dokumenty, tak zisti, ze to napriklad u nas fungovat moc nemoze, myslim u nas v Slovakistane.
Mozno sa tak vytvori zopar miest z pridanou hodnotou prace, ale skor to je zamerane na doslovne miesanie houien v kancloch a vysledkom produkcie budu tony papiera, terabajty dat plnych powerpointovych prezentacii nicoho a zahadnych strategii rozvoja.
Alebo velka fura dristov, podobnych zaznamom z plenarnych zasadani ustredneho vyboru komunistickej strany ceskoslovenka.
26. 11. 2014   anonym
polovica peňazí sa stratí po ceste, časť ostane hneď pri Eurokomisii a jej rodinných príslušníkov a obchodných partnerov, časť sa stratí v krajinách, kam prídu, a nakoniec sa zistí, že je peňazí málo, a je po zamestnanosti...... .
26. 11. 2014   anonym
toľko nových rapcovných miest... A koľko pribudne nezamestnaných? Keď aj na Ukrajine "zoptimalizujú" "investori" pracovné postupy, keď sem budú ďalej prúdiť zo severu Afriky a zo zápoadu Ázie... A ďalej sa bude výroba presúvať do acnejšej Číny, Malajzie, Vietnamu, Indonézie...
1/1