Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo neveriť bankárom: Podvody ako súčasť firemnej kultúry

8. 12. 2014   VaseSvedomie
"Niektorí ľudia vnímajú pracovníkov finančného sektora za menej dôveryhodných než kriminálnikov."
to je prirodzené, veď bankári sa radia medzi najväčších kriminálnikov
25. 11. 2014   lolo
Bankarom, bankam, financnym instituciam, ale aj poistovniam neverim pre to, ze aj z poctiveho cloveka spravia konfidenta a bankstera, byt by nemal tieto ambicie.
Ludska stranka veci ma nezaujima, je to podobne ako ked niekto sa odvolava na to, ze on nezabijal, alebo on nezabijal, lebo konal na nieci rozkaz, priamy, alebo nepriamy.
Principom tychto institucii je ohlodat vas az na kost a z kosti uvarit mydlo.
Ziadna pomo, alebo dobry umysel za tym nieje, jedine vykupenie je vyplatit sa z dlhov, alebo sa tymto instituciam zdaleka vyhnut.
Viem, ze by svet vyzeral asi inak, bez bank, banksterov a inych pseudo financnych instituciia,e mozno by ten svet bol aj hadam krajsi, ciernobiely a jednoduchsi.
25. 11. 2014   poistka
Firemná kultúra? Komu má človek veriť, ak nie pracovníčke banky, poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce a klamlivé informácie vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Ľudia nechajte si všetko písomne potvrdiť pri takýchto operáciách! Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac.Žiadne úspory!
25. 11. 2014   Lubo
Celé bankovníctvo a finančníctvo poisťovníctvo je len samá úžera a podvod. Základná filozofia celeho tohto priemyslu je len odrbávať klientov. Finančná oligarchia žije z našich úrokov z hypoték, uverov pôžičiek za ktoré si válajú svoje smradlavé gule. Keď nezaplatíš jednu splátku byt kna ktorý si dal celý mayjetok šmahom ruky ti ho vezmú. Hurá nech žije kapitalizmus. A čo tak prečítať si Marxa... ?
25. 11. 2014   Dabodado
Autorko: "Je to prekvapujúce, ale skutočne vo svete financií stačí 200 dolárov ako motivácia k podvádzaniu?"
Objavil si Ameriku? Za menej peňazí sa ľudia dokážu vraždiť...
1/1