Názory čitateľov


Názory k článku:
Kasparov prirovnal Putina k Hitlerovi, Západ ho má hneď zastaviť

22. 11. 2014   anonym
je veľmi smutné pozorovať, ako niekto hrá šach, v ktorom sú figúrkami nie ľudia, ale celé krajiny. A písať o Weinsteinovi, že je Rus je to isté, ako povedať to o Trockom, a Uljanovovi. Ozaj, ktorý z nich sa volal celý život rovnako? Veď aj Chatam Sofer sa narodil ako Moše Schreiber. A prečo si ich vlastne menia? Veď aj Trockij bol kedysi Bronštejn.
21. 11. 2014   Kekonóm Miklož
Kasparovovi úplne očividne preskočilo.
22. 11. 2014   ho
nepreskočilo , on je autista ...
21. 11. 2014   jumdzagin
vždy bol hlupy ten kasparkov...okrem šachu nemá šajnu o živote...
21. 11. 2014   Janko
tebe pucinko dobre jeb...lo v tej hlavičke zato že žerieš amícke grci tak nemusíš hubu otvárať .. čítaš len to čo ti usa pustí. Takto sa správa človek na psychiatrii ja ty hlúpô osprostenô dzecko .
Nevysvetlil si v čom je tá hrozba !! Pravda veď ani nevieš len si prečítal čo ti demokracia nakázala !! Si infikovaný vírusom totálne vymytej hlavy USA médiami!!
21. 11. 2014   anonym
no ty to musíš vedieť, ako sa správa človek na psychiatrii. Máš s tým totiž bohaté skúsenosti. Zas si im zdrhol k PC
21. 11. 2014   us_ama
Nechapem v com by mali Putina zastavit.Len naivny debil si moze mysliet,ze rusko chce zabrat ukrainu alebo nejaku pobaltsku republiku.Zastavit by mali najvacsieho agresora a okupanta,ktory sa skery za velkou mlakou.Mozu sa vsetci tito chazarsky zmrdi postavit aj na hlavu.My vieme,ze media su silnejsia zbran ako strelne zbrane,ale cim dalej viac ludi si uvedomuje o co tu ide a kde je Pravda a raz ten hrnec urcite prekypi.Normalny ludia nechcu vojnu.Ten,kto ju chce,nech si bojuje ale na svojom uzemi.A to by stacilo dat dole cca 10ludi a bol by na svete pokoj...
21. 11. 2014   anonym
Ale sa tu uctievaci diktatora Putlera zbehli :-D
21. 11. 2014   anonym
a na zaklade coho nazyvas ty Putina Putlerom? Predpokladam ze si uplne nestranny a nezaujaty.
21. 11. 2014   lolo
Boh vie, kto sa prejavi v buducnosti, ako postava okupantov a kto bude dobry a kto zly.
Problem bude najskor v tom, ze dejiny tohoto typu sa este nestali, takze neostava nic, len pozorovat, alebo sa aktivne zucastnit.
Aktivne nemyslim pisat prispevky, ale oprasit vojensku knizku a zauvazovat nad tym, kto nas povola a ku akemu ucelu a pripadne porozmyslat nad tym, ci radsej sa nepridat na nejaku stranu v predstihu, lebo nezamestnanost je vysoka, zivot stoji za houby a ked nemame nad 45, este si kde co pamatame a mozeme este drzat zbran, mnohy z nas su specialisti, spojovaci, zenijny, mineri a zbrojmajstri, takze nase vyuzitie je relativne jednoduche, takze by sme ani nemuseli byt zlozito preskolovany, na vychod od nas stale maju tu a podonu vystroj a vyzbroj, ako sme sa naucili pouzivat..
21. 11. 2014   anonym
Garri Klimovic Weinstein. Zidovsky zmrd na platobnej listine Organizacie pre ludske prava. Genialny sachista-mizerny clovek.
21. 11. 2014   nova_surikata
Níč nové, iba ďalší Žid útočina na Putina
1/2staršie