Názory čitateľov


Názory k článku:
Áčka majú nového majiteľa, za autobazáre zaplatil 220 miliónov

21. 11. 2014   V12
Mal som auto z AAA. Nemalo ziadne problemy, servisnu knizku som k nemu sice nedostal, no je to iba zdrap papiera. Auto ako nove kupene na Slovensku, takze ten zdrap papiera ma nezaujimal duplom - historiu som si bez problemov overil. Bol to dobry voz, nemal som s nim ziadny vazny problem, kilometre sedeli ako rit na serbli, Acka priznali, ze na aute bola skodova udalost mensieho rozsahu, co servis potvrdil. Takze v tomto pripade za mna - Acka OK. Auto neskanibalizovali, bral som ho na zimnych gumach s 90% dezenom, v kufri letne na origo diskoch, tiez 80% dezen, povinna vybava bez zavad.
21. 11. 2014   Jozef
Asi Ti si tá výnimka, kto potvrdzuje pravidlo... Alebo si z firmy a sleduješ net, zlepšuješ image...
29. 11. 2014   640
Jozef, netrep kokotiny, aj ja mám auto z AAA a šlape ako hodinky. Je to jedna seriózna firma, tak nebuď paranoik
21. 11. 2014   peto166
cudujem sa ludom co predaju svojho tatosa do AAA ktori im vyplatia minimalnu ciastku a este viac sa cudujem kupujucim co si si odnich kupia auto... je zaujimave ze nech uz tam maju akekolvek auto nech aj z roku 2000 vzdy je tak po prvom max druhom, majitelovy a vzdy ma pod 200 tisic najazdene... ako to to AAA robi??? :D:D:D
30. 11. 2014   117
ty kokotko 18-ročný a ty máš aký hrdzavý črep? najprv sa nauč po slovensky!
21. 11. 2014   lolo
No co...
Z Polska ich vyhnali teplakovi bazarnici, ale u nas maju zlatu banu.
Stacat kilometre budu rovnako, robit z vrakov exkluzivne vraky za velke peniaze taktiez a na druhej stane je to alternativa, pre tych, co nemaju an nove a nevedia si poradit a kupit auto sami v zahranici od sukr. osoby, trebars cez mobile.de a pod.
Z istou vidinou zaruky, ktora funguje u AAA tak na 30%, je to lepsie, ako sa nechat pri reklamacii u teplakoveho bazarnika pomasirovat bandou tupych hlav.
Keby clovek velmi poctivo preliezal raz za mesiac AAA, natrafil by na nejaky "skost" hoc aj burany za par drobnych a ked ma ovcan nadanie, take orajbane a otlcene kupi lacno a doma si to uz dgabe podla vl. uvazenia, ak teda zjedna cenu, odmietne servisne a ine priplatky za zaruky a preklepne si ho sam.
30. 11. 2014   1003
čítaš vôbec po sebe, ty dutá gebuľa?
30. 11. 2014   šmejdi
Pekne vidno ako si sračkoví kšeftári z BBB (640,117,1003) vulgárnym spôsobom obhajujú svoje podvody. :D stočené km, prehadzovanie dielov medzi autami, úžernícke úroky. Iba zúfalec im predá auto a iba idi0t ho tam kúpi!
2. 12. 2014   Noro
Mne vykúpili Fabiu a dostal som tam najlepšiu cenu, ponúkal som ju na internete, nikto nevolal lebo som mal cenu o 100-200eur vyššiu ako boli priemerné ceny... a v AAA mi ju vykúpili za moju cenu a o viac som sa nestaral...samozrej me im nerobím reklamu, píšem len svoj názor...a niesom ani ich zamestnanec a nič podobné... jediná vec ktorú som si vopred zistil ceu kamoša čo robí v českom AAA bolo že - mobilný výkup u teba doma je vždy najlepšia možnosť...jednoduch o prišiel kumne domov chalan, auto preklepol, vyskúšal, overil doklady, počkal hodinu, dal si kávu, pokecal o bežných veciach a keď mu dali odpoveď, vyplatil mi peniaze, auto zamkol pred domom a odišiel.... poobede prišli nejaký dvaja chalani, a auto odviezli a o viac som sa nestaral...nikam som nechodil, žiadna odhláška, nič.... a peniaze v pohode... toto je moja skúsenosť...samozre jme viem aj o negatívnych skúsenostiach z tohto bazáru, ale veď ktorý bazár u nás hrá férovo... stočenky, totálky, leštenky, vymenené volanty a pedále kvôli zodratiu, vysedené sedačky a na tachometri 123000km a ročník 1998...samozrejme servisná kniha je len ju nevieme nájsť.... toť môj názor....nemusí sa zhodovať s vašimi...
2. 12. 2014   Dávid
Noro, dobre píšeš. Verím ti, pretože ja už mal viackrát dočinenia s AAA a som s nimi spokojný. Napriek všetkému sú oveľa férovejší než ostatné bazáze. Tie robia oveľa horšie veci, tak nechápem prečo "ovčania" stále osierajú AAA.
1/1