Názory čitateľov


Názory k článku:
Zarážajúca skutočnosť: Na Slovensku máme 19 500 moderných otrokov

20. 11. 2014   Otrok cislo 28976
Aj mňa to číslo zaráža.
Asi si pod pojmom "otrok" každý predstaví niečo iné...
19. 11. 2014   EUROASS
NA SLOVENSKU je viac ako 4 mil otrokov! To ste si vystrngali v 1989!
19. 11. 2014   lolo
Moment, oni to maju napisane spravne...
20k otrokov je modernych, ostatny su len povodnymi nemodernymi otrokmi.
Ztoho este treba odratat hnedoslovenskych slobodnych murarov (nie slobodomurarov) ktory si stavaju osady a poberaju almuznu z prace starootrokov a su relativne slobodny.
19. 11. 2014   anonym
Rob za 61e mesacne alebo zdochni to je novodobe otrokarstvo uradonici na uradoch prace sikanuju nezamestnanych vyzyvaju ich postov aby chodili robit za 61euro mesacne neplati na nich ani zakonnik prace ziadne stravne listky rob alebo zdochni od hladu ak si nezamestnany viac ako 61e mesacne na zivot ti netreba tych otrokov je viac ako stotisic a pricinil sa o to ustavny sud ktory dovolil toto sikanovanie najchudobnejsich ludi na slovensku zneuziva Richter ze je par tisic volnych miest na to aby z ludi robil otrokov zastrelte ho niekto prosim vas
19. 11. 2014   ironman
A tak to ma byt. Kto nepracuje, nech ani neje.
29. 11. 2014   anonym
a kto je debil, nech skape
18. 11. 2014   classic chess
A to do výskumu nezapočítali otrokov alkoholu, otrokov fajčenia, otrokov gemblerstva, otrokov sexu, otrokov práce - workholikov, otrokov manželstva, otrokov domácnosti, otrokov detí... Jednoduchý súčet: všetci sme otrokmi niečoho alebo niekoho.
18. 11. 2014   LUPO370@azet.sk
Neviem kto tieto idiotské výskumy finacuje. Isto nejaký novodobý otrokár dal za úlohu začínajúcej redaktorke!
18. 11. 2014   anonym
je na zamyslenie ked niekto oslavuje dvadsiaty piaty rok rozkradnutia národneho majetku zotročenie pracujúcich zradcami slovenska stvrdením pracujúci mali dalej bojovat zodpovednodst majú tí ktorý to spôsobily oklamali celú spoločnost za účelom z mocnenia sa národneho majetku a pracujúcich uvrhnut do otroctva kapitalistom čo su fakta sedemdesiat percent pracujúcich sú otroci ktorý prežívaju z mesiadca na mesiac a dôchodci dostávajú potravinové prídeli čo musí mat jediný zaver z národnenie ukradnutého majetku a vyhlásenie slovenskú z vrchovanost samostatnost ktorú sme stratily po vstupe do eurozony kde nerozhodla vedčinna národa ako to má na mysli ustava slovenska čo sa nestalo ani pri rozdelení československa tak ako to je skutočnosti slovensko nesporne dôkazi píšu hovoria jasne totalitné preto mám zato zobudte sa lidé slovenska moc a vládu mate v rukách treba sa z jednotit kde je jasná sila proti zločinu a rozkradaniu otroctvu
18. 11. 2014   DURO
Na Slovensku je tých otrokov podstatne viac....
18. 11. 2014   anonym
Áno, každý druhý...
18. 11. 2014   ANKA
Stačí sa pozrieť do Samsunku v Galante,minule o tom písali TOPKY, že tam sú aj fyzické tresty a ponižujúce jednanie zo strany zamestnávateľa voči pracujúcim. Zárobky sú úbohé, zamestnanci sa boja prísť o prácu- tak trpia.Nie je to však jediný zamestnávateľ s takýmito praktikami.
18. 11. 2014   ironman
To by nebol slovak, aby nefnukal. V peugeote tiez len vsetci vyplakavaju a stazuju sa. A ked potom dostanu prilozitost na vyjadrenie nazoru, vsetci len sklopia usi, su ticho a tvaria sa, ze je vsetko v poriadku.
Hadam si len nemyslia, ze pride macho Fico a vybavi to za nich...
18. 11. 2014   anonym
A kto sú podľa Vás tí, čo na Slovensku pracujú ako muly a nezarobia ani na slušný život? Alebo si snáď myslíte, že zárobok 305 eur v čistom je nadštandard? Je mi zle, keď tu čítam články, ktoré donekonečna kodkodákajú Ficove presvedčenia, aké je skvelé žiť na Slovensku. Opýtajte sa bežných ľudí, koľkí sa cítia ako obyčajní otroci a nie politikov, akí majú skvelý život z toho, čo ukradli od pracujúcich! Že vás hamba nefackuje za takéto články!
1/2staršie