Názory čitateľov


Názory k článku:
KDH poukazuje na kúpu MRI na košickej lekárskej fakulte

11. 11. 2014   bingo
Zlodej krici.....Chytte zlodeja!!!!!
10. 11. 2014   lolo
MRI, CT, Digi RTG...
Mali by sme vyhlasit uplny bankrot verejneho zdravotnictva a na miesto toho poziadat cerveny kiz, aby nam postaval polne nemocnice.
Nieco by sme doplatili a nieco dostali, nikto by netuneloval, doviezli by CT, RTG, aj MRI v kontajneroch, postavili na luke MASH a bolo by vystarane, lekarom by pridelili stany, ako trvale ubytovanie, tym pracovitejsim by prenajali karavany a maringotky.
Keby sme sa velmi snazili, tak by sme makadamom medzi tym cirkusom a maringotkami vysipali cesticky a v ramci rehabilitacie by pacienti mohli sekat travu v lete, v zime fajciari zas odhrnat sneh.
A je vymalovane.
Stalo by to zlomok, ako stoji dnes cele nefunkcne zdravotnictvo, bolo by to flexibilne a take vojensky krasne khaki, zasietovane maskovacimisietami a chodili by sa sem ucit zo zahranicia.
Na miesto sanitiek by nam ostalo na plnohodnotnu helikopterovu prepravu pacientov, najma v Blatisrave, kde sanitky nemozu koli celodennym a celonocnym zapcham ani jazdit, pacientov by vytahovali na lanach, ako v pralese.
Ale to je nesmela vizia, ako to raz skonci, ale este to chvilku potrva, lebo humanitarna kriza a kriza v zdravotnictve ma mnoho podob a podvody a tunelovanie este stale maju sancu uzivit kopu kleptokratov a darmozracov, napriek tomu, ze sme chudobny a platime odvody, za ktore nemozeme ani dostojne zdochnut, nieto byt este lieceny.
Niekedy je lepsie si zaplatit poistenie v zahranici a vycestovat za liecbou von, aj za zenu, ze si to zaplatime z vlastneho vacku, lebo pobyt v lazaretoch v Slovakistane a zaplatit uplatky + vsetko ostatne = radsej zjest kyanid.
1/1