Názory čitateľov


Názory k článku:
Banky v roku 2020: Roboti poradia s akciami alebo prekazia nákup

11. 11. 2014   lubos
Už aby to bolo. Myslím si že počerná menšina bude najlepším a najvďačnejším užívateľom tohoto moderného bankovníctva.
11. 11. 2014   Kekonóm Miklož
Banky a banksteri sú najväčším zlom už viac ako sto rokov. Povešať.
11. 11. 2014   Slováci uvedomte sa
Takže, chcem kúpiť akcie-robot banka mi to prekazí. Chcem si kúpiť bundu, lebo tú čo som si kúpil včera som si oblial s farbou- robot banka mi to prekazí lebo mi to bude jedného dňa v dôchodku chýbať. Špinavci potrebujú sa zbaviť hotovostných platieb a nanútiť nám fiktívne čísla a ešte nám schcú radiť čo a kedy si máme kúpiť a potom sa to postupne bude sprísňovať až sa raz jedného dňa budú ľudia rodiť už z dlhom, ktorý bude treba splatiť.
11. 11. 2014   anonym
toto je plán likvidácie slobodnej vôle - niekto sa rozhodne, že si tú bundu kúpiť nemám? A vie, v akom stave je tá, ktorú mám? A ja nemám právo robiť chyby? Keď budeme všetci robiť všetko správne, kreativita ide do kelu, slobodná vôľa za ňou a novus ordo seclorum nastúpi. To sa nepodarilo ani komunistom, hoci za jch vlády sme mali všetko podľa jedného gusta a mali sme dostávať podľa svojich potrieb. A keď mám potrebu míňať? Napríklad chorobnú? Potom mi to začne vyberať knihy, ktoré mám čítať, Bill Gates už dávno chce určovať, aké programy mám pozerať - a je len na mne, či toto dopustím. Ak to už bude, bude neskoro. Ale veď len míňajte, plaťte čo najrýchlejšie a najjednoduchšie... Karta bez pinu, platba cez mobil, platba mobilom - všetko o míňaní. A pôžičky na každom kroku. Ale nie šanca DOSTAŤ peniaze, len ich míňať.
11. 11. 2014   lolo
Som zvedavy, ci tie roboty budu mat aj funkciu plakania a modlenia sa, za tych, ktory v slovakistane pracuju a poberaju almuznu, pripadne ci bude aplikacia mat fukciu (pochopitelne za priplatok) chlacholenia, ze nieje tak zle ako to vyzera..
Pripadne ci budu odriekat nejaku mantru, ked nebudeme mat na potraviny
11. 11. 2014   anonym
hovori sa tomu iluzia blahobitu, mate mobil s tymito aplikaciami, internet , 3D televiziu, reci o demokracii, a pritpm nemate na potraviny , zaplatenie uctov,ziadnu istotu< ale iluzia to nahradi.
11. 11. 2014   Majo
Presne ste to vystihli, je to jedna veľká ilúzia ako ľudí držať tam kde ich potrebujú...
1/1