Názory čitateľov


Názory k článku:
Prerušenie splácania úveru: Kvôli záznamu v registri môžete prísť o stovky eur

14. 11. 2014   ka
Svätá pravda. Lenže keď ľudia nemajú kde bývať a nemajú našetrené, sú nútení zobrať úver. Majú ho z čoho splácať. Lenže doba je neistá, prídu o robotu a môžu sa ísť obesiť. Štát a banka im pomocnú ruku nepodá.
14. 11. 2014   lolo
Uplne rovnakym sposobom, dokazete za 10 rokov nasetrit aj viac ako 50.000 eur.
Pokial sa nieco poserie, alebo nezarabate, tak samozrejme neusetrite.
Jediny rozdiel je v tom, ze peniaze nesmiete mat v banke.
Potom mozete z usetreneho preklenut ciastocne horsie casy a nastartovat vlastny progresivny novy plan.
Samozrejme ze to chce mat velku sebadisciplinu a odhodlanie, ktore ludom zasadne chyba.
Ale budete zit presne tak, ako by ste zili zo splacanim 600-700eur mesacne, len z tym rozdielom, ze ked jeden, dva mesiace do plechovky neodlozite plnu sumu, alebo ste pol roka nezamestnany, tak sa nic nedeje, len sa odklada finalna suma v case dalej.
No a ked sa dari, vela fusiek, alebo nejake bonusy, tak sa moze (nemusi) stat, ze na sumu dosiahnete ovela skor a nemusite si brat ziaden uver u banksterov.
14. 11. 2014   etpozemstan
nechcem tu mútiť vodu, ale rozhodne by sa mali mladý ľudia poobzerať po majetkových účtoch, kde je ročný výnos cez 24%. Ak si dáme mesačne 100 Eur na vklad , za 10 rokov prídeme k úctihodnej sume 47.080 EUR a ďalších 10 rokov rastie raketovým tempom na 560.000 Eur. Tu už nie je o čom hovoriť, môžem sa vykašlať na nejaké prifajčené banky, ktoré majú v najlepšomuročenie 2% pri 4% devalvácii a 280 Eurových ročných poplatkoch... Banka nemá žiť z našich peňazí, ale klient z toho, že svoje peniaze požičiava banke. A pokiaľ viem, žiaden klient banky nesúhlasil písomne s tým, aby banka používala jeho uložené peniaze na nejaké investície ...
14. 11. 2014   bingos
BANKSTRI.....podvodn ici a zlodeji
1/1