Názory čitateľov


Názory k článku:
Dôvody nešťastného manželstva: Drahý prsteň, malá svadba a nízke platy

27. 12. 2014   ABC
Z manželstva sa stala skoro finančná inštitúcia, keď vyživovacia povinnosť (jasné, že pre chlapa a potrebný zdravotný dôvod sa vždy nájde, stačí stredná depresia baby)pretrváva aj po rozvode a vdovy sa naopak nesmú vydať, ak nechcú prísť o vdovské. Dnes je manželstvo veľmi rizikový podnik.
26. 12. 2014   Lolo
Problem je inde.
Tato studia nevychadza z pomerov a realnych prijmov ludi v Slovakistane.
Mlady par, ak ma velke ambicie, postupom casu, ak sa ambicie nenaplnia, straca schopnost komunikovat a ak problemy financne pretrvavaju prilis dlho, zabije to kazde spoluzitie a je jedno ci maju deti, su alebo niesu zosobaseny.
Problem Slovakistanu je najma ten, ze prakticky neponuka ziadne ulavy a ani moznost, najma pre mlade pary, tzv. startovacieho byvania najomneho, ani nejake ulavy a prispevky. Potom mady ludia odkladaju vazny krok sobasa a zalozenia rodiny na cas, kedy dosiahnu istu poziciu v praci, zabezpecia si byvanie, ale to uz je obvykle zas na vychovu deti a ich spodenie neskoro, pretoze takyto ludia maju uz zas zabehnute zvyklosti a su povedzme zabehnuty a deti im vytvoria zo zivota v prvych rokoch uplny chaos.
Taktiez je nemyslitelne, ze by si bezna dvojica mohla najat operku, ak este nemaju dostatocne mobilnych starych rodicov, ktory tuto funkciu zastanu "zadarmo"..
Vysledok potom je aky je a lepsie to nebude.
28. 12. 2014   anonym
máš pravdu komunisti to vyriešily jednoducho istoty boli v zamestnaní s istým platom a byt buď družstevný za tisíc euro teraz! alebo za odpracovaných desať rokov v národnom podniku dnes máš hovno zarobíš peniaze na prežitie o byte môžeš s nívat a ked budeš dôchodca dostaneš ptoarvinové prídeli a to horšie polievku ked budeš bezdomovec a stan na vianoce stali sme sa koloniou otrokmi dôchodci žobráci čo hitler nedokázal vojensky zradcovia slovenska dokázali klamstvami podvodmi a rozkradnutím národneho majetku uvrhnut nás do otroctva bez istôt zajtraška naás a našich detí ktoré su bez buducnosti a slovenský národ vymiera čo sú fakta morho slovač prebudte sa
26. 12. 2014   4mala1@azet.centrum.sk
rozvody robia hlavne zeny, lebo chcu zit v bavlnke ako v americkych filmoch.
ked ze chlap tolko nezarobi, je c0c0t, deb1l, somrak a preto ho stat z radostou aj rozvedie( cest vinimkam).....
26. 12. 2014   kukulienka_1@azet.sk
tak potom je lepšie sa nevydat.
26. 12. 2014   anonym
Štatistika ja vyšitá. A keď motyka vystreli bude svetlo. A keď lastovičky budu lietať hore bruchom bude aj voda. Na to som prišiel po hlbokom analnom skúmani, zasobovacích tras teplomylneho vtactva. Nech niekto zverejniť aj mojú štatistiku... Bolo by to dokonale osrostujúce....
26. 12. 2014   181
Takze si to zhrnme, stastny su ludia co maju vela penazi, ale dokazu sa o ne rozdelit s inými, nie sú pre nich dôležité materálne statky, ale priatelia. Davaju prednosť vztahom a traveniu volneho casu pred vlastnictvom vecí.
26. 12. 2014   etpozemstan
A to je kto ???? Takých je ako šafránu :)
1/1