Názory čitateľov


Názory k článku:
Infografika: Ako bývajú Slováci

24. 10. 2014   lolo
Zabudli napisat, ze vatsina ak aj byva vo vlastnom, tak vo vlastnom de facto nebyva, lebo je zatazena hypotekou a uvermi, minimalne na dalsich 20 rokov, ak by doslo ku problemu, tak cez 80% ludi by nebolo schopnych splacat a nieco by im najskor zobrali.
Niektorym auto, niektorym byty, rodicom domy, lebo nimi rucili mladym na tie byty z hypotekou a niektorym, aspon zlate korunky, po splynovani.
Takze asi tak sa veci maju a mozete mi vyvratit tuto statisticku uvahu o tom, ze v pripade nejakeho rozsiahlejsieho problemu financneho je 80% SR bezdomovcov a tulakov, ktory budu byvat v karavanoch alebo stanoch, pripadne tepe, alebo zemliankach.
24. 10. 2014   mlady hipster s holou ritou
"Čo sa týka vysnívaného bývania, 49 % ľudí sa vyjadrilo, že túži bývať v rodinnom dome."
podla statistickeho uradu SR v cenze z r. 2011, 2/3 vsetkych dnes obyvanych rodinnych domov v SR bolo postavenych za komunistov a byvala v nich polovica populacie..vtedy bezna vec sa dnes stala luxusom pre hornych par percent a rastie podiel obyv. prezivajucich v malometraznych klaustro-bytoch resp. tych co ziju s rodicmi prave v tych rodinnych domoch/bytoch, co boli postavene za minuleho rezimu
1/1