Názory čitateľov


Názory k článku:
Exekútori vítajú Centrálny register exekúcií

6. 7. 2016   petrkuzman
Výpis možete získať aj na https://cresk.sk, a to bez registrácie.
22. 10. 2014   M.
Co sa dozvieme?
Ze tym co mali zobrat ostalo viac, tym co maju co zobrat, isto zoberu, ked nie rovno exekutori, tak exekutori vo vlade, parlamente, EU, EK, ECB a mnohy dalsi a vyuziju na to ine paky.
Ze tym co zobrali, si hodili maslu, alebo chodia po kanaloch alebo piju cuco z bezdakmi a su na tom relativne lepsie, ako ty, co sa trasu, ako splacat mesacne splatky, od uplnych hovadin, az po byvanie, domy a byty, diry v slovakistane.
Ale celkom isto sa nedozvieme statistiky, kto sa kolko nagrgal, ani nebudu zverejnene prijmy exekutorov aj ked su to statny zamestnanci, ani nebudu zverejnene ich majetky, aby im nechodili hadzat molotova do zahrady, napriek tomu, ze su to statny zamestnanci...
Taka zvlastna verbez a parazit je taky exekutor.
Kedysi Kat a katov knecht bola celkom vazena funkcia, ale spinava robota, a sam p. Kat nepozival okrem ucty nic, okrem ucty a byvania v satlave za cisarsky gros, nic viac. Aj stravu mal skromnu.
Idelane by bolo tych modernych katov postavit na uroven ich predchodcov a nemuseli by ani stinat hlavy.
Odmenou by im bol plat statneho zamestnanca, naviac ako sudcu a odmenou statny byt, ale nic viac, maximalne auto a jedine tuzemskej vyroby (mame ich malo?)
Stravne listky ako kazdemu statnemu knechtovi max 6 eur, na kaviar nech si zarobi.
A fertig. Ale to by nesmeli byt spriazdnene duse nasho zakonodarstva a velkej harabinomafie.
1/1