Názory čitateľov


Názory k článku:
Hovädzie z EÚ už do Ruska nesmie, vraj je plné jedov

21. 10. 2014   classic chess
Takže je to zasa raz naopak: Krym môže za hovädá (hovädzie).
20. 10. 2014   Ernest
Neštrngal som kľúčmi, nesúhlasil som so vstupom do EÚ ( a som na to hrdý ) - a aj napriek tomu musím žrať svinstvo. To tu už nikto nič negarantuje ? To sa fakt musím vybrať do Ruska, aby som sa konečne poriadne najedol ? Ale teraz by som si fakt dal taký karlovarský rožok, alebo poriadny jogurt.
21. 10. 2014   anonym
len chod a este prides s placom domov
21. 10. 2014   15222
Len aby si sa ty tu na Slovensku nerozplakal...
21. 10. 2014   classic chess
To si nezažil ruskú diétu a poradovník napísaný pred obchodom atramentovou naslinenou ceruzou na ruku. A chlieb zabalený v novinách s olovom v tlači, gazírovanú vodu a kvas a chodníky s kopcami ľadu v zime (odkvapové rúry priamo na chodník) a turecké záchody bez dverí, otvorené k pisoárom. Takže dobrú chuť ku karlovarsko-moskovs kému rožku (mimochodom som ho práve dojedol a som šťastný, že ten svinský rožok si môžem kúpiť u nás a nemusím do Moskvy). Tu si môžem slobodne ísť kúpiť rožok kde chcem, tam som zažil zakázaný voľný pohyb a zapreščénnyje óblasti.
20. 10. 2014   Janco
Vraj sa natom smejete ze je to EU masko plne jedov, ale bacha chlopeckovia a devy len aby ti rusaci nemali aj kusisko pravdy! baaacha nato! lebo potom vam zamrzne usmevik na lebkach ked sa dozviete ze preco mate take a take zdravotne problemy a preco vas makovice bolia ako debov! baaaacha nato!
20. 10. 2014   xxx
aspon nejaky stat ma odvahu nazvat EU potraviny bordelom... sice my to vieme uz davno ze jeme chemikalie ale oficialne to predsa nikto nemoze povedat
20. 10. 2014   aris
a teraz akoby ako to vyzeralo, keby išlo o opačné garde:
Hovädzie z Ruska už do EÚ nesmie, je plné jedov
dnes 10:34 - Šéf európskej veterinárnej a fytosanitárnej služby zakázal od 21. októbra dovoz výrobkov z hovädzieho mäsa, odrezkov a mäsokostnej múčky z Ruska.
Brusel nové reštrikcie zdôvodňuje nespokojnosťou s nedostatočnou kvalitou spomínaných produktov vyvážaných z Ruska. Konečné rozhodnutie o zákaze sa Brusel rozhodol prijať, pretože piatkové rokovania medzi predstaviteľmi EÚ a Ruska v Litve nesplnili očakávania európskej strany a nebola zaručená náprava do budúcnosti. Brusel opakovane vyjadroval výhrady ku kvalite a bezpečnosti dovážaných výrobkov z hovädzieho mäsa a kostnej múčky. Služba zaznamenala 17 prípadov prítomnosti zakázaných látok v produktoch pochádzajúcich Ruska. Išlo o chloramfenikol, kadmium, tetracyklín, olovo, ale aj o listérie a salmonely.
20. 10. 2014   Kekonóm Miklož
Čo tým chcel básnik povedať?
21. 10. 2014   anonym
ze ak by to bolo tak ako pise hore tak vsetci by vypisovali ze ruskemu masu nic nieje a ze je to len hnusne demonizovanie ruska a pomsta
21. 10. 2014   aris
ak ide o problém mäsa z EÚ, tak je to samé "vraj", "údajne" atď. Ak ide o kritiku Ruska, tak tieto slovká tam chýbajú a píše sa s istotou, aj keď žiadna nie je.
Všimni si to.
20. 10. 2014   anonym
No zaujimave je, ze to z trhom hovadzieho nijako nezakyve, podla mna skor na opak este zdrazie, aby sa dohnali zisky zo zakazu importu do Ruska.
Zaujimave je tiez to, ze hovadzi mocing, stal minuly rok v Moskve v nejakom hypermarkete v prepocte na eura 2,77eur/kg a u nas stoji cez 7eur/kg.
A to je ten isty patok, ako u nas predava sietove tesco.
Tak potom kde sme v prdeli?
Jak je mozne, ze vyvar domaci a nasledne koprovka, alebo chrenovka z masom vyjde pomaly 3x drahsie..
Aj v Rakusku je lacnejsie maso, ako u nas.
20. 10. 2014   anonym
EU je vobec plná jedov!
20. 10. 2014   fero z BA
úplný kabaret títo rusi, ale som všetkými desiatimi za minimalizáciu akýchkoľvek kontaktov s agresormi a okupantami ..... kto bol v rusku, tak vie svoje o kvalite a hygiene predaja potravín v rusku --- takže toto je úplne smiešne, ale som plne "ZA", princípy slobody a demokracie musia byť jednoznačne nadradené akémukoľvek obchodu --- všetci, čo sme zažili 1968 s "vďakou" naveky budeme spomínať na ruských okupantov
20. 10. 2014   jozo
fero nevidis si od nosa :) nadradzujes tu imaginarne a sprofanovane principy zdravemu rozumu. z embarga budu tazit jedine USA, potrebuju rozsirit odbytiste pre svoj podradny geneticky modifikovany tovar. preto rozostvavaju UE a Rusko a zaroven tlacia dohodu o volnom obchode EU - USA.
20. 10. 2014   P.
dont feed the troll
20. 10. 2014   Martin
Fero, kedy si bol naposledy v Rusku?? V rokoch osemdesiatych, ked ti predavaci zabalili maso do starej Komsomolskej Pravdy??
Ja som bol v Rusku pred mesiacom a len som si zaspominal na casy, ked sa jahodovy jogurt vyrabal z mlieka, jogurtovej kultury a jahodoveho dzemu a nie z dvanastich E-cok a umeliny... Znova som po rokoch jedol potraviny, ktore nechutili ako umela hmota a na uzasne pelmene a sasliky spominam dodnes...
20. 10. 2014   anonym
Fero v Rusku nebol nikdy, predpokladam. Mam zenu Rusku z Kemerova, jedlo tam je este stale jedlo, chutne. Ako pises, jogurt je tam este jogurt. Pelmene so smotanou, no proste sa to rozchadza na jazyku.
20. 10. 2014   nnn
fero je uplne tupyyyy v rusku su kvalitnejsie potraviny a bez tolkych chemickych jedov vzdycky ked sa vratim z ruska som uplne odychnuty z dovolenky hlave vdaka potravinam ktore konzumujem
21. 10. 2014   anonym
:D co vsetko si ludia nenavymyslaju len aby si dokazali ze ich ideologia je ta spravna :D Si ako male decko
29. 10. 2014   tolkien
a preco sa teda vracias z toho Ruska??? :-)))
1/1