Názory čitateľov


Názory k článku:
Fico ľudí a firmy podľa KDH ošklbe o 492 miliónov eur

16. 10. 2014   pater noster
a to vravia ti, co zdvihli DPH zo 6 na 20%, spotrebne dane, ti za ktorych najviac rastla cena vody, ceny energii, nehnutelností, dopravy, vzdelania, zdravia, ti co privatizovali v discontnych cenach sietove odvetvia, ti ktori zaviedli asocialnu rovnu dan, asocialny druhy pilier v nerealnom pomere, ti co zvaiedli 100% financovanie sukromnych a cirkevnych skol zo statu, ti co znizili prerozdelovanie na 28% HDP, ti co sa brania tomu, aby cirkvi platili dane a doslo k ich odluke od statu, ti co.. je mi (aj) z tych katolickych pokrytcov na blyti
15. 10. 2014   fero z BA
komunisti vždy okrádali tých, čo vytvárali skutočné hodnoty, to sa nezmenilo a nezmení
15. 10. 2014   lolo
Dakujeme, mame sa uz tak dobre, ze nam pridu vhod nove dane a Isto si za tieto istoty budeme vazit p. Fica este viacej, najma ty nezamestnany a zivnostnici, pripadne uplne vsetci.
Este by mali zaviest zvysenie spotrebnej dane na zakladne potraviny.
Mne sa zda, ze jednotna a tak slovakistansky vysoka DPH 20% na vsetko, je nejaka nizka a zda sa, ze alkoholici a fajciari to nevladzu tahat, tak by sa mala zvysit DPH, alebo zaviest dodatocna spotrebna dan najma na vybrane potraviny a to:
Jogurty
Pecivo
Mlieko
Syry
Maso a masove vyrobky zakladne.
Detsku vyzivu
detske oblecenie
obuv
Dalej pre domacnosti z najnizssou spotrebou by mala byt pausalne zavedena podpora zelenej energetiky, takze by mamo byt stanovene, ze:
Kto neodoberie plyn v objeme aspon 10MW, alebo ma zatepleny dom, musi zaplatit statu rocne minimalne 400eur za byt,a lebo nemovitost.
Zaloha na el. energiu bude nevratna a minimalne 100 eur/mesiac. Kto neodobere, bude zalohu dedit, ked raz vnuci budu mat elektromobily.
Ten kto ma solarny system na dome, zahrade, alebo len uvazuje o jeho kupe, bude platit pausalne za vyrobenu kWh, podla aktualneho cennika regulacneho uradu a priemerneho denneho svitu.
Co stou elektrinou spravi je jedno, pretoze ju nikto nechce odoberat, mal by ju zaplatit ten, kto ju che vyrabat. (podobne plati o dazdovej vode)
Hups a uz sme dali statu miliardy..
1/1