Názory čitateľov


Názory k článku:
Prepitné kreditnou kartou: Ste si istí, že je to dobrý nápad?

8. 10. 2014   fero z BA
tak isto zásadný nesúhlas...... čašník je zamestnanie ako každé iné, takže nech ho zamestnávať zaplatí a mňa nech už neotravujú s ničím naviac oproti účtu
8. 10. 2014   franzi2760
Casnikov nech si zaplati ich zamestnavatel.. preco ba som ich mal platit ja !!
8. 10. 2014   anonym
Jasnacka, hlavne zapad podporuje tringelty a hlavne tu v anglicku, tu ked necha nejaky vychodoeuropan nejake drobne tak sa na neho divaju jak na tementa ze preco to nechava! sa zobudte a propagandu tringeltov si nechajte na slovensku,cesku,pol sku atd. ale na zapad iste nepatri! lenze treba podporit tringeltovanie tak to treba napisat tak aby sisla slovac hned za vsetko davala tringelty! a co spravy slovac?!-posluchne! a bude nasiroko nadaleko rozdavat svoje peniazky len tak-prenic zanic! :)
8. 10. 2014   anonym
Presne tak! U mna v praci by to nazyvali korupciou........tu su to tringelty! Nech riadne zaplatia zamestnancov. Co ja mam komu davat pre nic za nic peniaze.
8. 10. 2014   peter
Ja ked som robil v restauracii tak sme taktiez prijimali tringelt aj cez kartu.Fungovalo to tak ze na konci dna mi veduci povedal kolko mam dennu trzbu.Ja som zratal gastro listky,hotovost a platby kartou,odratal som trzbu a co zostalo bolo moje.nikto nevedel kolko len ja.
8. 10. 2014   lolo
Co riesite?
Kde ste boli v 1995, ked zaviedli povinne registracne kasy?
U nasich bratov Cechov alebo v Rakusku ziadne registracne pokladne nemaju a ziju aj bez toho, platia dane a nikto sa nestazuje.
Mozeme si za to v podstate sami, svojou blbostou a nevsimavostou a najma lahostajnostou nad NE-fungovanim celeho systemu.
8. 10. 2014   mojemenoniejedolezite
ked platim kartou...napriklad za obed pre dvoch cca 50eur..60eur..necha vam pri ucte 5e..vybavene..karto u nechavat sprepitne je uplne mimo..zvlast u nas...bud to zhrabne majitel alebo stat...chudaci co obsluhuju asi sotva...
8. 10. 2014   Zed
Vivat SLOVAKIA...zdaniteľ ný príjem? v tejto republike je snáď všetko zdaniteľné, je to neuveriteľné čo všetko si ten národ ešte nechá naložiť na chrbát. každé EURO čo vyprodukuješ svojou prácou je viacnásobne zdanené až Ti z neho sotva ostane sotva 46 centov...
8. 10. 2014   niekto
presne tak, a vraj dvojité zdanenie neexistuje...
8. 10. 2014   Peter Somar
Suhlasim s tebou ale tak je to bohuzial skoro vsade nie len u nas. Pamätam sa , ked v Nemecku poslal danovy urad casnikom vyzvy na uhradu len na zaklade odhadov. A jednalo sa o niekolko tisic.
1/1