Názory čitateľov


Názory k článku:
Zmajkovičovej návrh zakáže predávať v školskom bufete pečivo aj makovku

4. 10. 2014   babulka
Zmajkovičá koná v prospech našich detí, už dnes, v školskom veku si totiž musia zvykať na neustále uťahovanie opaskov v dospelosti, a tiež aby sa naše deti neprejedali a neboli obézne.
Ja nechápem, prečo by im nemal stačiť pohár vody a "čistý" vzduch na celý deň. Určite by sa lepšie sústredili aj na vyučovanie ako s plným žalúdkom.
Vy ostatní ste zrejme nepochopili zmysel tohto naozaj nutného opatrenia
30. 10. 2014   anonym
a aaáno, najprv som nepochopila. Jasné! Nech si zvykajú no onakvejší metabolizmus. Nejesť a sr.. ! Veď sa môžu voziť zadarmo vlakom! A sortiment školských bufetov zostaví Zuzana Čenková od Fraňa Kráľa! A teraz vážne, veľmi ďaleko od takej žobroty, ako tu bola za čias opísaných v poviedke Čenkovej deti ani nemáme. Prostitútky majú aspoň charakter, lebo sa živia samé ... ALE tieto bezcharakterné K... sa ako filcky prilepia na práve vládnúcich potentátov a produkujú hlúposti a to čo je podstatné sa zamlžuje.
3. 10. 2014   Lienka
Renáta Zmajkovičová okolo rokov 1996-1997 presadzovala prostredníctvom súkromnej firmy, ktorej majiteľ bol nejaký Iránec a Zmajkovičová), aby si školské kuchyne nemohli nakupovať čerstvé potraviny samé, ale tieto potraviny by dodávala firma (Iránec a Zmajkovičová), ale boli to potraviny typu sáčkové polievky, glutamánové omáčky z prášku a pod.) Išlo vtedy o likvidáciu školských kuchýň a čerstvých potravín, deti mali byť kŕmené len nezdravými polotovarmi. V niekoľkých bratislavských školách sa im tento zámer podaril, deti dostávali plesnivé cestoviny po záruke, mali zdrav. problémy a kuchárky odmietali to svinstvo dávať deckám, pretože normálny človek by to nedal ani dobytku. A takáto "žena" bez chrbtovej kosti sa zrazu ide zaujímať o zdravie detí a tovar v školských bufetoch?
3. 10. 2014   Emilo
Je neuveriteľné kam už môže siahať ľudský hlúposť.Áno, najlepšie - najľahšie je všetko zakázať, nie vychovávať, vysvetľovať.
3. 10. 2014   JT
Zaujimalo by ma. co papa Renatka a jej deti
2. 10. 2014   Golo
No podla mna je celkom pochopitelne, ze v bufete v skole by nemali predavt cigarety a alkohol, ani riedidlo a CiKuLi, ani kanagom, lebo po to si mozu skocit dakde do obchodu, nech to zas nevyzera, ze tam v skole nerobia nic ine, len hulia chlastaju a fetuju.
Ale makove rozky, pecivo, a kvalitne slovenske potraviny, to celkom chapem, ze serie posrancov, pretoze deti potom odmietaju balene sragory, typu TVIX, Bounty, mars a ine cukru plne houna.
To detom v principe nechuti, lebo na to musia davat reklamu a ked sa uz premozu, aby to zjedli, stanu sa na tom zavisly.
No a potom uz amen.
Makovky a makovniky, na to reklamu nerobia v telke, je to totiz domace a zdrave.
Myslim, ze by mali zakazat detom jest aj ovocie, aby mali skorbut a mohli potom jest vitaminove doplnky a zarobili aj dentisti, ked budu mat vypadane zuby.
Kam sme se to dostali?
2. 10. 2014   anonym
len mala oprava - tie tycionkove houna obsahuju cukor? A nie skodlivy aspartam a podobne hnusy? Nechce sa tu dosoiahnut vyrba pacientov krmenim deti takymi hnusmi?
2. 10. 2014   jozef
zakázať predaj dam. vložiek v poslaneckom bufete ,nech tu pi.. chu vidíme v plnej paráde.
2. 10. 2014   fero z BA
tí smeráci úplne perlia geniálne nápady
2. 10. 2014   jarka
viete čo sa ponúka v školských bufetoch? môj 7-ročný syn raz zabudol na čo má 10 Eur/poplatok/ , pochváľil sa pred veľmi šikovným spolužiakom /postrach Denis/ a tak išli spolu do bufetu a nakúpili sladkosti za 5 eur, samé pestrofarebné veci rôznych tvarov a chutí na niektorých ani nebolo uvedené zloženie a pôvod výroby, keby to boli naše horalky alebo iné slovenské keksy a čokoláda, ale dnes sú bufety plné lacného odpadu z turecka, rumunska a číny, bez chute a vône plné umelých farbív s minimálne polročnou zárukou.....
2. 10. 2014   jozef
zavolaj UVZ a ŠOI oni ho už obesia sami - bufetára hnusného
2. 10. 2014   anonym
šialená doba,šialení ľudia,šialené nápady
1/2staršie