Názory čitateľov


Názory k článku:
Kasparov: Putin hrá poker, ostatní šach

2. 10. 2014   Kekonóm Miklož
Kasparov sa pridal k nasionistom. Ako šachista bol dobrý, v politike ale hrá tak akurát Človeče, nehnevaj sa. A padajú mu samé jednotky.
2. 10. 2014   anonym
On sa nepridal, on je Zidom od narodenia. On sa totiz nevolal Kasparov, ale Weinstein.
Ide proti Putinovi a isiel aj v minulosti.
Kedze jeho politicka podpora je minimalna, vyuziva kazdu moznu podporu zidomedii, navyse sedi na cele mimovladnej organizacie pre Ludske Prava v Rusku.
Tak to je teraz snad kazdemu jasne odkial fuka vietor.
Tento Winstein je nastrceny americko-zidovsky agent.
2. 10. 2014   ľuboš
Kasparov, bohužiaľ, máš pravdu.
P.S. Som síce Tvoj fanúšik, ale aj tak:), dobre a smutne vravíš...:(
1. 10. 2014   anonym
putin je najsilnejší muž sveta preto mám zato a jednoznačne sa to preukázalo nato má v gatách a len štekajú putin ked obsadí celú europu amici a iný budú ticho rusko a vodca putin nie je irak, afganistán je to velmoc ktorá dokáže podla všetkého zničit čo chce kde kolvek na zemi preto nedražte medveda
2. 10. 2014   demizon
rusko je ekonomika velkosti talianska zijuce zo zasob plynu a ropy, preto by si putin mal velmi dobre rozmysliet ci sa chce s europou rozkamaratit..usa aj europe moze byt pokojna pretoze rusko nie je pre nich hrozba..ziadny medved, mozno v tvojich bolševickych snoch
2. 10. 2014   Kekonóm Miklož
Koľko má dlh Taliansko a koľko Rusko? Putin sa s EUSSR rozkamarátiť nchce, je to naopak. Si úplne vedľa, asi by si mal prestať piť.
1. 10. 2014   anonym
je jasné že ten šach zanechal na ňom následky. Vyzerá,že to bude druhý Kličko čo je kúpený západom, len tento je dosadený v Rusku. Západ vždy na svoje ciele používa vymetencov,lebo sú ľahko manipulovateľný slúbia mu kýblik (moc ) a kopu piesku, (demokratický teror na obyvateľov ) aby sa pohrajkal
2. 10. 2014   Juraj62
Zaujímavé, niekto má iný názor ako vaše veličenstvo, tak musí byť určite kúpený. Len neviem, prečo by si mali kupovať zrovna "vymeteného" šachového veľmajstra a nekúpili si radšej teba, lebo sa zdá, že ty tomu všetkému lepšie rozumieš.
2. 10. 2014   Kekonóm Miklož
Nie každý sa dá kúpiť.
1. 10. 2014   anonym
Zidovsky sachovy velmajster prehovoril.
1. 10. 2014   amat
nechápem, akú váhu má názor nejakého šachového hráča na situáciu vo svetovej politike.
2. 10. 2014   anonym
Jeho slovo je vazene, lebo je to slovo Zida.
Vsimni si, ze ked nejaky Zid nieco pipne o ekonomike alebo o politike tak sa to zjavi v KAZDYCH novinach, takmer kazdej televizii, snad okrem Al Jazeera.
Pre mna je to jasne
1. 10. 2014   anonym
waw, prehovoril slovacisko z hornej-dolnej:DDDDD D
1/1