Názory čitateľov


Názory k článku:
Financial Times: Putin sa stal sa rukojemníkom vlastnej bojachtivosti

2. 10. 2014   anonym
správne je to, čo je ameriťolezecké, aj sorosova open society a vsetky nadacie (zajordansky vymysel, ako nedat peniaze statu tak ako ostatni, ale si nechat inymi prispievat na vlastne zaujmy a pre vlastnych vyvolenych z vyvoleneho)
2. 10. 2014   janci
prave pre taketo hluposti, je potrebne, zakazat v rusku, vydavanie sprostych novin.
i ked to obycajny smrtelnik nikdy citat nebude.
1. 10. 2014   Jaka
Nezisková organizace Carnegie Endowment for International Peace si klade za cíl především propagaci amerického vlivu ve světě. V čele téhle organizace se vystřídalo mnoho bývalých členů amerických tajných služeb a jež je finančně napojená na asi padesátku nadnárodních firem (mimo jiné: BP, ExxonMobil, Shell, Fordovy nadace a další) má také úzké vztahy s americkým ministerstvem zahraničních věcí. S jeho spoluprácí Carnegie Endowment „podporuje“ liberální opozici nejen v Rusku.
carnegieendowme...
1. 10. 2014   burzuy
Prečo by niekto, kto je platený v nejakej zahraničnej organizácii carnegy aj ked sídli v Moskve, mal chváliť Putina alebo jeho politiku. Toto sú všetko články na objednávku s presne určeným obsahom, nič viac.
1. 10. 2014   Janko kopanec
tento článok je hnoj, vyvezte ho na rolu nech je nejaký osoh z toho... Pamätajte, že ak bude ešte existovať EU po čertovom spolku z USA, tak príde prosiť na EuroÁzij,ský priestor aby sa snimi niekto bavil!!! Ale to nech si nachystá inú menu nie doláčtoaleťák
1. 10. 2014   Lubos
Financial Times davno stratilo svoju doveryhodnost, takze taketo chabe vykriky do prazdna, ktorymi chcu masirovat mozgy uz dlho nepadaju na urodnu podu. Ked sa chce niekto pozriet kto je bojachtivy, nech si pozrie grafy v tomto clanku. Niet divu, co sa momentalne deje. US tecie do topanok a jedine vojna vie odvratit ich pad. Nezastavam sa tym Rusov, lebo ti maju tiez za usami, ale pani vo FT asi uplne stratili svoju sudnost:)
openiazoch.zozn...
1. 10. 2014   fero z BA
pravdou ale je, že ak vznikne zóna euro-amerického obchodu tak rusko sa stane pre EU praticky bezvýznamnýn "parnerom", takže reálne žiadna škoda nenastane
1. 10. 2014   b
no jasne, carnegie zufale snahy...:D
1. 10. 2014   anonym
čas ukáže.....
1/1