Názory čitateľov


Názory k článku:
Najčernejší scenár: Ako by vyzerala vojna Západu a Ruska

1. 10. 2014   laco
clanok je uboha propaganda usakov, ale jedno povedal spravne. usakom ide o to ze budu podporovat ukrajinskych nacistov aby rozduchavali a stavli proti rusku. genocida rusky hovoriacich ukrajincov je toho prikladom. zapadu ide o to aby isli slovana proti slovanom.aby sa v bratovrazednej vojne pozabijalo co najviac slovanov. ked sa na to pozeram tak vidim ze sa im to dari, nie len na ukrajine ale aj v takych kraijnach ako je polsko. poliaci su smradi co sa tlacia zapadu do zadku,ale pritom zapad na nich kasle a neznasa ich. len ich chce vyuzit.este ze na slovensku nie je az taka velka skupina hlupakov co podporuju agresiu zapadnych teroristov.
1. 10. 2014   Janko Hruška
Prvý scenár je chorý výmysel propagandy západných dementov ... Článok je neobjektívny, už aj v tom, že USA považuje za nositeľa " demokracie" , USA od svojho vzniku po genocíde a zabraní územia, viedlo dobyvačné vojny vo svoj prospech,zanechával o za sebou len vraždenie, siroty, zničené štáty a nepokoje medzi dovtedy vedľa seba žijúcimi rôznymi menšinami a vierovyznaniami. Treba otvoriť oči a pozrieť sa okolo seba,kto je tenn agresor-vrah a terorista a kto je v pozícii obrancu.. Áno Rusko je vinné zato, že sa priblížilo k vojenským základniam USA=Nato v Európe....
Kôli agresívnej teroristickej politike USA im želám skorú smrť, aby bol už pokoj na zemeguli ak nebude USA bude mier v Európe..... Vypustili džina, ktorého sami vychovali v Isalme a na druhej strane fašizmus na Ukrajine teraz strašia svet, aby im pomáhal dať ho späť do fľaše to sa ale nepodarí a kto na to doplatí??? ... Európa !!! Ďakujeme " bombovému demokratickému svetovému mierotvorcovi " USA!!! EU už sa zobuďte a vyžente agresora USA z Európy a rozumnejšie štáty vystúpte s teroristického paktu Nato, vy ste slepí, že nevidíte ako vás USA využíva a zneužíva??? Raz vás odkopne !!!!
1. 10. 2014   Trdlo
A ako ma EU vyhnat USA, ked vladnu bankstri a EU banky vlastnia vlastne obrezani USbankstri? Politici nic nezmozu, lebo ich musia posluchat!
1. 10. 2014   kks
Rusko je vinné, lebo poslalo vojakov do nezávislej krajiny, aby uchmatlo územie.
Urobilo to preto. lebo v ruských hlavách stále nedokážu pochopiť, že Ukrajina už nie je ich, ale je nezávislá krajina, ktorá má právo sa sama rozhodovať o svojom osude. Je to podobné ako to čo urobili páni z Kremľa nám v roku 1968, keď sme aa tiež začali tváriť, že o svojom osude chceme rozhodovať sami. Poslali nám sem tanky.
USA s tým nič nemajú, ani slobodomurári, ani ilumináti. To len sprosté ruské imperiálne chúťky.
Keď už si otieral hubu o USA tak dávam do pozornosti, že naposledy čo USA viedlo niečo ako vojnu o územie, bolo v 19. storočí. Teraz už žijeme v 21. a chápu to všetci okrem Rusov.
USA ešte nikdy nezačali žiadnu vojnu v Európe, takže
1. 10. 2014   thethethe
rusi si myslia, ze mozu na ukrajine kradnut a rabovat, ako to robili starocia !!!
rusi snivaju sen petra velkeho, avsak peter velky mal aj vysku dospeleho muza a nie 1.60 a komplexy !!!
1. 10. 2014   rothschild
troll
2. 10. 2014   anonym
pise sa trol ty bazerantik
1. 10. 2014   Max
thethethe - HAHA, bingo ! Mini tajtrlik Putko ma evidentne 1.60 cm Napoleonovske komplexy menejcennosti ...Preto si stale musi masirovat svoje ego dokazovanim aky je "silny " :DmAX
1. 10. 2014   Max
Haha...Mini tajtrlik Putko ma evidentne 1.60 cm Napoleonovske komplexy menejcennosti...:D
1. 10. 2014   Ixiom
Vsak vznik bordelu na Ukrajine pred rokom financovalo USA, tak ake Rusko je vinne? Rusko si len brani svoje zaujmy na Ukrajine, nic viac. Keby Ukrajina nemala chutky vstupit do Nato a EU podnecovane USA, tak by sa teraz na Ukrajine nic nedialo.
1. 10. 2014   kks
Aj Rusko môže kľudne financovať čo chce na Ukrajine ak je to v rámci zákonov Ukrajiny . S tým by nikto nemal problém. Ale Rusi roztrhali všetky dohody a zmluvy a pod smiešnymi zámienkami poslali na cudzie územie vlastných vojakov. To sa nedá nazvať inak ako svinstvo.
1. 10. 2014   rothschild
pekne si vysmahnuty...
2. 10. 2014   anonym
no tak si este poplac, a chod vyfajat putinkovi :D
1. 10. 2014   rothschild
skoc z okna pls :))
1. 10. 2014   simon
tanky varsavkej zmluvy tu boli preto lebo ich pozvali nasi papalasi z komunistickej strany.Jeden z nich este zije vola sa Bilak. sk.wikipedia.or...
1. 10. 2014   alf
Si bol asi dlhsie mimo civilizacii, Bilak to ma uz bohuzial ci nastastie za sebou.....
1. 10. 2014   simon
tak dik ...pravda bol som prec
1. 10. 2014   Vilko a Maja
Ukročlánky ukrošov v Slovenských médiách, presne týmto sa na Ukrajine vymývajú hlavy Ukrošom. Rusi majú najlepšie rakety na svete, za pol hodinu ich raketa obletí svet, na toto potrebuje US raketa 2 hodiny.... takže asi tak, kto vyhrá akúkoľvek vojnu? História hovorí, že Rus.
1. 10. 2014   Filip
atómovú vojnu nevyhrá nikto, a prehrajú všetci.
keď sa budem držať tvojich údajov(aj keď neviem odkiaľ si čerpal), čo na tom keď ruská raketa doletí k cielu za 30min., keď hneď po odpálení o nej američania budú vedieť a môžu reagovať (30 min. je viac času ako si myslíš) nehovoriac o napr. raketách na atomových ponorkách, ktoré môžu byť kdekoľvek.
neviem prečo sa tu opájaš s tým, že USA bude bezbranne sedieť a len sa pozerať.
1. 10. 2014   Artus
Jedno je isté, USA ešte nezažili vojnu na svojom území, (ak nepočítam občiansku vojnu) preto sa tak rozťahujú,stačil jeden "teroristický útok" a sú z toho do dnes posratý, oni na vojnách vo svete zarábajú a preto ich potrebujú, všade majú svoje záujmy a presadia si ich aj silou. Čo sa týka ruských rakiet, všade pracuje propaganda a tak isto ruská propaganda tvrdí, že ich rakety sú odolné aj proti všetkým clonám obrany USA, ale to je propaganda. Istota je len jedná, ak sa niečo zmelie, odskáčeme si to my Európa! :-(
1. 10. 2014   kks
Na ukrajine nie je jeden jediný vojak USA. Ale prišli tam tisíce putinových "turistov" a zelených mužíčkov. Tak kto sa kde rozťahuje? Mne sa zdá, že to Rusku nestačia vlastné hranice, tak si skúšajú uchmatnúť z ukrajinského. Ukrajina urobila hrubú chybu, že sa vzdala jadrových zbraní a nesnažila sa o vstup do NATO a to výmenou za záruky Ruska. Jasne sa teraz ukazuje, že Rusi poznajú len hrubú silu. Žiadne dohody ich nezaujímajú. Len sila.
1. 10. 2014   rothschild
pocuvaj ty kokos alebo t ? preco na ukraine nieje ani jeden us vojak? pretoze to robia zakerne prostrednictvom podplacania vlad, ktore nariaduju obycajnym ludom aby sli bojovat za SLOBODU :D ,rozumej, za zaujmy SHELL_u , ano cisto nahodou vlastnenymi zidounmi z holadska a UK, ano ta slobota aby tepli amici si mohli vybudovat dalsiu zo stovak zakladni blizko hranic RF, ano preto tam pracuju rozne zoldnierske jednotky platene cia , ano preto aby vyprovokovali rusov k utoku aby ako 9/11 mohli ist rozjebat cely blizky vychod pod zastitou uja z jaskyne, ano preto lebo us/nato(rozumej zidouni) sa vysrali na zmluvy kde ukraina bola uvolnena zo ZSSR na zaklade a podmienky ze nato nebude umiestnovat zakladne a jednotky na hranicu ZSSR... anapisat ze amici nikdy nezostali na uzemi kde vyprovokovali vojnu je argument hodny na zvieraciu kazajku....bud si sprosty ako delo ale zaplateny teplos ...,,bud rad ze je tu vychodna strana, lebo to co idwe zo zapadu a nebude zastavene tak nasa buducnost je jasna..PS. ti teploskovia z US su pred bankrotom, ak nebude vojna, cely zap.system spadne ..cim skor tym lepsie... ty gej... prestant citat sme a topky, hladaj si info zo vsetkych stran...hlupak...
1. 10. 2014   kks
Nikdy ma neprestáva fascinovať ako proruskí antisemiti jedným dychom obviňujú Ukrajincov z fašizmu a sami používajú hitlerov slovník a argumenty.
1. 10. 2014   rotshcild
ano uz som antisemita :DDD ach boze....,,, fasizmus/kmounizmis ,, nastroj chazarov (prijali zidovske nabozenstvo) na kontrolu zap. sveta..studuj viac,. menej trolluj....
1. 10. 2014   kks
Vo svojom krátkom a chaotickom príspevku si dvakrát spomenul židov v tej súvislosti že sú zodpovední za ukrajinskú krízu. (A vlastne za všetko čo USA robí). To je presne antisemitský postoj, typický pre nacistov.
A ešte okrem toho si homofób, lebo uplne nesúvisiaco píšeš čosi proti homosexuálom.
Prepáč, ale tvoj príspevok nestojí za to , aby som sa zamýšlal nad tvojou argumentáciou. Je to len príklad pre ostatných ako nenávistne a domotano uvažujú obdivovatelia Putina.
1. 10. 2014   rothschild
spomeniem ich aj milion x, presne vtedy , kedy stoja za niecim a rozoberaju spolocnost na kusky, ked to nevidis, bud si jeden z nich,co pochybujem,tym padom si mimo ...lebo oni sprosti niesu , prave naopak a vyuzivaju to uz nejaky ten cas...,,este som homofob dokonca,, mam x teplych kamosov a ked nevies rozdiel medzi slovom teplos a homosexual tak sa opat vzdelavaj...,,tak okrem odvadzania od temy nemas nic dalsie ? tak chod studovat...
p.s niesom putinolizac, ale hodnoty ktore propaguje vychod a zapad sa nedaju rovnat ...a dojde aj na teba,ale to uz bude too late... potom si spomenies...peace.
1. 10. 2014   kks
Však kľudne si ich rozberaj miliónkrát, ale potom nechápem prečo sa divíš, že si v očiach druhých antisemita. Ja sa o židoch baviť s tebou nechcem, lebo to nemá najmenší zmysel. Antisemitizmus je diagnóza, podobne ako paranoja. Ani jedno ani druhé nie je na diskusiu.
Rozdiel medzi teplošom a homosexuálom neviem aký je. Teploš je pre mňa slangové pomenovanie pre homosexuálov. Ak máš ty iné pomenovanie, tak používaj tie slová čo aj ostatní. Ale inak, je mi jedno aký máš k homosexuálom vzťah, len je zábavné, ako ich v každej druhej vete spomínaš.
P.S. hovoriš presne to čo chce putin. Takže ak nie si putinolízač, tak to dobre schovávaš.
K téme.
1. žiadne žoldnierske jednotky platené CIA na ukrajine nie sú a neboli. Ľahko odhaliteľný výmysel ruských portálov. K tomu tu viac:
juliadavisnews....
2. Žiadna dohoda o uvoľnení Ukrajiny zo ZSRR výmenou za nebudovanie NATO základni neexistuje. Existuje dohoda o konvenčných ozbrojených silách v Európa, ktorá stanovuje limity pre NATO aj Varšavskú zmluvu. V nej nič o Ukrajine nie je. Dohoda bola podpísaná v roku 1990 a vypovedaná Ruskom 2007.
3. O Ukrajine je zmienka v Budapeštianskom memorande z roku 1994, kde sa Rusko zaviazalo garantovať Ukrajinskú integritu výmenu za to, že sa Ukrajina vzdala jadrových zbraní. Ukrajina svoju časť dohody splnila, Rusko sa tvári, že ho to už nezaujíma.
4. neviem čo to tu stále splietaš o nejakých východných hodnotách. Mali sme ich tu 40 rokov a nikdy viac prosím!
10. 10. 2014   ZiDArasID
Hello mr.Kks, ..myslim, ze mas ludi za hlupakov, a kazdy kto nie je USA ci JUDE pozitiv, je automaticky negativ..,ake typicke pre vasu stranu sveta.
V prvom rade, fabulujes strasidelne, pretoze Gorbacov pri prilezitosti rozpadu SZ podpisal dokument s Reganom o nerozsirovani NATO, a kde bola Ukrajina okrem iných veci dana do statusu vojenskej neutrality, a to nerozsirovanie USA s NATO porusili budovanim raketových a radarových zakladni, nazvanom Raketovy dazdnik - udajne proti Iranu .. :D ci skor :( a ani to vam nestacilo, a pokracujete dalej, ale Putin to vie a povedal uz neraz a nie len to.
Po dalsie Ukrajina pre Rusko je ako Kanada pre USA, a ked nechapes kulturne, ekonomicke,historic ke atd, spojitosti, si uplny ignorant a zaslepeny farizej !
Mimochdom k tomu judaizmu, nuz prepac, ale akosi sa neda nevidiet, ci nevsimnut si konanie v case, resp.historicke Zidov a ich utocista USA. Ano, viem rozpinate sa viac-menej skoro vsade po zemeguli, a ste vlastne rovnaka HAVED ako arabi, neznasate sa, ano viem, ale zatahujete do toho cely svet ! Narokujete si na zem ako dar, a popierate Krista, ktory Vam oznamil, ze to bude inak, a preto ste kricali : "Jeho krv na nas a nase deti ...!"
No a Putin, Putin nie je zid, ale RUS je strateg a sikovny a navyse vie o zidovstve v ruskej politike, rozumie mysleniu USA aj postoju, resp.posluhovaniu Európskeho zapadu ...
Len sa nenaparuj, rusi zo SR odisli, a ziadnu inu armadu ako tu nasu tu nechceme, a ked pôjdete proti ludom spustite akurát nieco, o co nestojite ...
1. 10. 2014   anonym
prestan pozerat tv hnoj a citat sme :), pozri ine spravodajstvo, snad nechces byt papagajom medii, ktore platia zapadne "demokraticke" sily..
1. 10. 2014   kks
to, že "západné média" sú nejako platené, aby písali proti Rusku môžeš hovoriť len tak nejakému rusovi čo netuší nič o demokracii ale určite nie mne.
Média na západ o Ruska (ale aj na východ v takom Japonsku napr)píšu kriticky voči vlastným vládam. a tým vládam sa to nepáči, ale nič s tým nevedia robiť. Výsledkom toho, je to, že sa vlády menia. Máloktorý predseda vlády vydrží viac ako 4 roky. Nie ako v rusku kde Putin vládne 15 rokov.
To v rusku si pletú média so zbraňou a potom Putin celkom otvorene vyznamenáva novinárov za službu vlasti po anexii Krymu. To z ruska chodia vedome vyrobené klamstvá a volajú to spravodajstvo.
1. 10. 2014   anonym
vyborne som sa zabavil. :) dokonala ukazka cloveka ktoremu uplne vyplachli hlavu propagandou. precitaj si Orwella. A potom sa utekaj pozriet do zrkadla
1. 10. 2014   kks
Jasne že som čítal Orwella. Ešte v čase keď to bolo vďaka tvojim kamarátom zakázané. nebudeš ma ty učiť čo je propaganda a čo nie, zažil som propagandistických grcov viac ako dosť a viem ako ich rozpoznať. Môžeš svojim súdruhom do kremľa odkázať, že nech sa vrátia do hrobu. Dnes už žijeme v 21 storočí a ich klamstvá sa ľahko odhaľujú.
9. 10. 2014   Salamko
Tak to sa pekne pleties! Ani v UK BBC neukaze vsetko.Hlavne co sa nehodi. O Ukrajine stale len to co povie Amerika. A to som si myslel ze su to profesionali.. Bohuzial je to o politickom smere krajiny. Az na RT som si mohol pozriet ako protestovali ludia pred summitom NATO vo Wallese,ako anglicki poslanci bojovali proti napadnutiu Syrie atd. Bol som minuly tyzden vo Francuzsku a na hoteli som si zapol telku. Uplne ine spravy ako na SK,ci UK.. Davali tam konflikt Izrael a Palestiny. Vies ako to tam vobec vyzera? Ako mesacna krajina. Nechapem ako moze niekto stale napadat Rusov a bez dokazov.Kde je to zname "Doveruj ale preveruj" ? To sme uz uplne stratili rozum ,ze nas nezaujimaju dokazy,ale len to co nam podsunie agentura Reuters??? Mimochodom,pre tych co nevidia suvislosti: Agenturu Reuters vlastni ten isty klan Rotshildovcov , co aj: FED-banku co tlaci US dollar,vsetky vyznamne banky po celom svete,ktorych majetok sa odhaduje na vyse 100 miliard dollarov. Pozrite si ich nasledovatelov co chcu este viac zbohatnut napr:v Cechach, Babis skupil media,je v politike a jeho agrofirmy podporuju vyvoj GMO potravin. Na SK je to Penta co chce skupit media..Naco? Rotshildovci to spravili pre velku kritiku v mediach na ich adresu.Pozri vyroky poslancov parlamentu v UK z roku 1891. Nechapem preco sa tu ludia oplzlo vyjadruju na tych co s nimi nesuhlasia.A pritom nepodaju ziadne dokazy. Naco to vsetko? Pre nick ANONYM . V zapadnej spolocnosti by si bol za svoje komenty trestne stihany a to mi mozes verit. Pekne dni.
1. 10. 2014   sly
ty musíš byť asi po lobotómii
1. 10. 2014   rothschild
minimalne..
2. 10. 2014   anonym
velke slzy ti tecu po tvari :D
1. 10. 2014   miso
Clanok mi pride skor ako motivacia k vojne ako porovnavanie alternativ. Na konci chyba snad uz len "Hura do boja"
1. 10. 2014   simon
zastrasujuci clanok. Fakt sa cudujem ze taketo absurdnosti niekto dava citat ludom. Cista propaganda. Nechapem k comu sa tu ma akoze schylovat(snad je to len hlupy bulvar), ale vyzera to na riadnu spinu.
1. 10. 2014   bastard
neviem neviem ci NATO ma na to. pozrite si toto www.youtube.com...
1. 10. 2014   Štefan
Sama demagogia ,a oblbovanie ludi :::
1. 10. 2014   svedomie
Samozrejme ze zabudli dodat, ze usa utrati 700 miliard, ale rusi spravia omnoho viac prace zo 100 miliardami... a ich zbrane su omnoho efektivnejsie...
2. 10. 2014   anonym
Prestan pisat somariny a prebud sa!
2. 10. 2014   anonym
este si pooplac :D
1. 10. 2014   anonym
Pri vyzbrojení Ukrajincov by v prvom rade nebolo isté či sú to Ukrajinci, alebo Rusi.
2. 10. 2014   anonym
ved presne ukrajinci su rusi, tak neviem preco ich putin napadol, ja to tak vidim ze jeho deticky chcu radsej ten hnusny zapad ako ten rusky raj
1. 10. 2014   Kekonóm Miklož
SŠA sú najväčšou hrozbou svetového mieru, nie jeho garantom!
novšie2/2