Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo nakupujeme: Aj Poliaci majú lepšie potraviny ako my

26. 9. 2014   @dam
Rebríček ktorý sa prehlasuje za rebríček kvality potravín a jedno z 3 kritérii je dostupnosť v zahraničií.
Čiže čo na tom, že niekto vyrába nejakú potravinu extra kvalitne... pokiaľ ju nevyváža do zahraničia, tak sa nedostane ani do polovice rebríčka.
Cieľom rebríčka je zas len potlačiť nákup domácich produktov do úzadia. Gratulujem autorovi!
25. 9. 2014   anonym
Ako mozu byť USA potraviny najlepšie, veď tam je skoro všetko mastné, Hamburgery Chipsy,sladké žemle a pečivo, kečupy , všetko geneticky modifikované. Pozrite sa na nich ako sú obezní, to je najobeznejší národ na svete. Ako mozu mať zdrave potraviny, Ake boli kritéria a kto robil prieskum Zrejme Amerika si robila prieskum tak aby boli na prvom mieste !!!!!
25. 9. 2014   peter
A nie len to veď oni nevaria , majú len mrazene a pripravene polotovary ktore narychlo nafutruju na ulici pomaly budu žrať tie Hamburgery aj v dopravných prostriedkoch. Všetko sladke mastne, geneticky upravené a prechemizované. ZAS len americky podvod . NEVERTE IM UZ NIC A NIKDY.
24. 9. 2014   fero z BA
čo ste stále nespokojní? ---- my máme ficove istoty a na potraviny najvyššie dane, ešte aj kvalitu by ste chceli --- to sú buržoázne prežitky
24. 9. 2014   P.
a kto tu najvysiu DPH na potraviny zaviedol ?
.
v 99.. zo 6 na 10
v 02.. z 10 na 14
v 04.. zo 14 na 19
v 11.. z 19 na 20
.
nie nahodou tvoja (krestanska) burzoazia ?
24. 9. 2014   fero z BA
ja viem, že fico zrušil zákon, ktorý nižšiu DPH zavádzal.... nič mu ale nebráni ten zákon prijať
25. 9. 2014   peter
Ako mozu byť USA potraviny najlepšie, veď tam je skoro všetko mastné, Hamburgery Chipsy,sladké žemle a pečivo, kečupy , všetko geneticky modifikované. Pozrite sa na nich ako sú obezny, to je najobeznejší národ na svete. Ako mozu mať zdrave potraviny, Ake boli kritéria a kto robil prieskum Zrejme Amerika si robila prieskum tak aby boli na prvom mieste !!!!!
7. 10. 2014   Matko
Ked si v Amerike nemusis chodit do fastfoodov. Tam je jasne ze za tu cenu nemozes dostavat kvalitu. Ale uz v obycajnych potravinach tam to vyzera trosku inak ako u nas ;)
24. 9. 2014   anonym
robil sa ten prieskum na rovnakom type jogurtu alebo masla vyrobeneho aj predavaneho v Nemecku a vyrobeneho v Nemecku ale predavaneho na Slovensku? urcite nie!!! pretoze nielen v Nemecku vyrabaju sice najlepsie potraviny ale na vychod vyvazaju najhorsie za rovnaku cenu
24. 9. 2014   anonym
mozno niekde inde, ale nie u nas, vacsina pruserov v potravinach su prave Poliaci. Oni sa doma stravuju lepsie a take sracky by na zapad vyviest nemohli, u nas ie ich plne tesco
24. 9. 2014   janka
Poliakov je viac ako 50 miliónov. Vedia vyrobiť vysokokvalitné potraviny. Sú vo všetkých poľských obchodoch dostupné. Výborne chutia. A kdeže vyrábame potraviny u nás na Slovensku? Takmer všetky mäsokombináty, mliekarne, konzervárne, apod. čo predtým vyrábali kvalitné potraviny sú zlikvidované. Takže kričíme po lacných potravinách, tak nám ich dovozcovia zhäňajú lacno po okolitom svete. Teda nie kvalitné potraviny chceme, ale lacné. Tak sú v supermarketoch tony príšerných potravín.
23. 9. 2014   lubo373 .
no toto? ten Čad ma veľmi sklamal :-(
23. 9. 2014   eblozon@atlas.s.k
za komunistov u nas, myslim tym na Slovensku sme mali naozaj potraviny bez chemie, viem, o com hovorim, robila vo fachu, kde sa kazdy den odoberali vzorky a zle nesmeli ist do predaja. Keby platili nae normy, co sme mali, mame prazdne obchody! Verte mi!!! Neverte, co sa vcam snazia tu mnohi nahovorit.
Nebolo vsetko zle!!!
23. 9. 2014   ojooooj
ano aj sol maju poliaci lepsiu ako my:O)nech daju aj nejaku na dobru noc.
23. 9. 2014   P.
za komunistov som sa nemusel bat, ci zerem realne maso v parku, maslo, ktore chuti ako maslo alebo kurca, ktore nema farbu ako 10 dnova mrtvola...dnes musim pozerat ako puk na tie male pismenka na obaloch tych shitov co predavaju v hypacoch, odkial su a z coho su zlozene, aby som nahodou nezozral nejaky odpad..taketo tabulky su o nicom
23. 9. 2014   anonym
Za komunistov si o nicom nevedel
24. 9. 2014   P.
???
1/2staršie