Názory čitateľov


Názory k článku:
Mapa krajín postihnutých sankciami Ruska: Slovensko na tom vôbec nie je zle!

25. 9. 2014   trdlo
Poliaci mudu mat stratu vyse miliardy eur? No fajne. Maju co si zasluzia. Nebudem sa cudovat, ked ta haved bude lapat po zbrani.
5. 10. 2014   235
My sme na tom zle aj bez sankcií, tak o čom tu tliapu?
25. 9. 2014   peto166
no tymto len chceli povedat, ze odskodne od EU sa bude delit nasledovne podla percent nejakej prieskumnej agentury teda nasi farmari, podnikatelia co maju muilionove straty dostanu dohromady velke hovno... :D
22. 9. 2014   130oktanov
Podstatne väčšie straty, ako vyčíslené 5,034 miliárd €, zaznamenávajú poľnohospodári v dôsledku vysokých prebytkov na trhu, ktoré majú za následok poklesu výkupných cien až o 50%, čo by mohlo škody v EÚ zvýšiť až na 100 miliárd €
Čo má za následok vlnu nepokojov v EÚ,
Nahnevaní bretónski zeleninári podpálili daňový úrad a poisťovňu
Nahnevaní farmári podpálili sídla oboch inštitúcií a potom sa traktormi vydali na mestský viadukt, kde podpálili kopy artičok, brokolice a zemiakov, čím chceli upozorniť na nízke výkupné ceny svojej produkcie. Svoju akciu ukončili okolo polnoci.
22. 9. 2014   anonym
sak toto slovensko ani horsie natom nemoze bit zobracina.
22. 9. 2014   Lumir
len akosi ste v redakcii zabudli, že rusko odpovedalo na sankcie usa a eu, čo teraz z ruska robíte tých zlých, keď len odpovedalo na sankcie??? aha už viem, v redakcii pracujú šebejovi bratranci...
22. 9. 2014   cucumuxu
Slovensko na trom bolo zle uz aj predtym, bez sankcii!
22. 9. 2014   anonym
Mna potesilo, ze fasisti tiez na to doplatili. Len tak dalej.....Yes, we scan! :-)
22. 9. 2014   vvv
ved pre ruskych fasistov sa tie sankcie robili, mna to tiez tesi
22. 9. 2014   Luko
Tabuľka je zoradená podľa sumy, ktorá na krajinu pripadá (tu sme tretí od konca), ale ak si ku krajinám priradíme poč. obyvateľov a výšku HDP krajiny, tak pri dopadu sankcií na jedného obyvateľa sme už na 5. mieste od konca (za nami Bulharsko, ČR, Veľká Británia a Rumunsko) a podľa podielu sankcií na HDP sme na šiestom mieste od konca tesne za Talianskom a Francúzskom (za nami je Portugalsko, ČR, Švédsko, Veľká Británia a Rumunsko)
Nerozumiem len tomu, prečo je v tab. zvlášť Írsko a Veľká Británia, ale to je v túto chvíľu podružné.
22. 9. 2014   Milbo
Možno sa na Slovensku ešte nájdu takí,čo budú
kritizovať premiera Fica,za to,že verejne nesúhlasil
so sankciami.Je to politika.Výsledkom je,že Slovensko
nie je v obchode s Ruskom tak postihnuté ako Európa.
22. 9. 2014   jozef
A to sa ešte neberie do úvahy Nemecké a iné EU firmy ktoré majú u nás pobočky .Samozrejme že si výrobu stiahnu domu . A mi ostaneme s holými prdelkamy .
22. 9. 2014   as
Dalsia ovca naletela. Co sudruh Fico verejne hovori slovenskym obciam je jedna vec, co realne urobil je druha, Sankcie Slovensko realne podpisalo.
22. 9. 2014   anonym
Sam si ovca. Ale cierna.....zbytocny zaznam v DB.
22. 9. 2014   anonym
sudruh tlchuba podvodnik a birmovany komunista inak hovori na slovensku a inak kedp ride do bruselu. Na svete nie je nic socialistickejsie nez EU a ten tvoj klamarsky sudruh Istota je u nich v klube. Takze odkyva poslusne vsetko co mu povedia aby odkyval. To ze ma potom huste reci na slovensku je akurat vysmech obcanovi. Pardon, ovcanovi ako ty.
V EU prakticky nikto ziadne sankcie nepocitil (okrem rusakov). Vid Bielorusko zmnohonasobilo objem zahranicneho obchodu s EU a fasistickou federaciou. To bude asi nahoda :-D
22. 9. 2014   Michal1111
Niekedy by som bol za inteligencne previerky volicov.
Nie sme nahodou na chvoste preto lebo skoro ziadna firma so sidlom na Slovensku s Ruskom v podstate neobchoduje?
Skor by som sa Fica spytal preco ma Slovensku tak malu obchodnu bilanciu s Ruskom ked fico je taky putinov analny skialpinista .
1/2staršie