Názory čitateľov


Názory k článku:
Na čo si dať pozor v banke pri žiadosti o úver

18. 9. 2014   poistka
Plne aj ja súhlasím,že môže oklamať, ale klient banku nie!Klamú aj vo vub a generali v nr,kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka vub v nr zavádzajúce a klamlivé informácie vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Ľudia nechajte si všetko písomne potvrdiť pri takýchto operáciách! Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac!Neodporúčam!
18. 9. 2014   Katka
Takže, klient banku oklamať nemôže, banka klienta áno.
V článku som skôr očakávala rady, ako si dať pozor, aby ho banka pri poskytovaní úveru nepodviedla. To je totiž oveľa častejší jav.
18. 9. 2014   change
Presne tak, banky sa v dnešnej dobe pomaly ale isto správajú ako výpalníci a štát s tým nič nerobí. Nezmyselné poplatky za transakcie, zvyšovanie poplatkov za vedenie účtu každý rok, hoci ľudia necítia také rýchle zvyšovanie platov, obrovské poplatky za prevody úverov do inej banky atď. Na západe by si také niečo dovoliť nemohli, a to hovorím z vlastnej skúsenosti.
1/1