Názory čitateľov


Názory k článku:
Dôchodcom sa zvýši vianočný príspevok na 87,26 eura

16. 9. 2014   MV
Bez podrobnejších analýz prečo stále jestvujú po všetkých zvýšeniach dôchodkov tie najnižšie dôchodky, aké príčiny k nim viedli a prečo na vianočný príspevok nemajú nárok tí, ktorí pracovali povedzme 45 rokov a majú dôchodok nad stanovený horný limit nie je už táto téma vôbec zaujímavá. V poriadku, dostanú príspevok, vedia o tom.
17. 9. 2014   antadl@azet.sk
Poznám strašne veľa ľudí, ktorí chodia do práce a zarobia v "hrubom" menej ako 396,18 €. Kto tým poskytne vianočný príspevok? Prečo sa miesto vianočného príspevku nezvýšia minimálne dochodky /neuveriteľné že sú pod 200 €/ na tristo € a príspevok nedávať tým dôchodcom, čo poberajú okolo 400 €. Keď štát nemá na zvýšenie dôchodkov, tak nech rozdelí sumu čo je na vianočné príspevky do minimálnych dôchodkov.
17. 9. 2014   Hanka
Najnižšie dôchodky sú preto, lebo ľudia ktorí chcú pracovať zoberú hocijakú prácu, len aby robili - teda aj za minimálnu mzdu. Častokrát dajú tretinu na dopravu, takže im toho veľa nezostane. A potom majú ešte aj taký nízky dôchodok. Aj keď sa dôchodok zvyšuje, nových dôchodcov stále pribúda. Nehovorím o tých, ktorí robiť nechcú alebo nerobili.
1/1