Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančná gramotnosť Slovákov je tretia najslabšia

16. 9. 2014   P.
aj p. prezident by suhlasil
11. 9. 2014   Jaja
Takto mali vo vláde reagovať na nástup kapitalizmu už od roku 1990 alebo aspoň po osamostatnení Slovenska. Ale to by potom nebolo toľko zázračne zbohatnutých špekulantov a ľudí v politike a milióny podvedených Slovákov. Nech si na ministerstve školstva nemyslia akú už len múdrosť objavili. Alebo to bol a je aj určitý zámer nechať tak hlboko klesnúť finančnú gramotnosť Slovákov?
11. 9. 2014   Posudzovateľ
Naozaj už neviem aký je stále problém so spomínaným demografickým vývojom, keď sa každý vie presvedčiť, že celosvetovo je stále menej zdrojov a premnoženosť na mnohých miestach je očividná.
Základné životné potreby sú stále menej dostupné, preto ľudia kradnú, klamú, podvádzajú a tí slušnejší sa musia nechať onálepkovať ako takzvane finančne negramotní. Napokon, keď má skrachovať banka alebo ju idú predať, sanuje sa z prostriedkov sociálnej poisťovne, kým človek môže skončiť na ulici a takých bude, keď založia svoje obydlia výmenou za hypotekárny dôchodok, ktorý sa pripravuje.
21. 9. 2014   anonym
kapitalizmus je v rakusku,nemecku ale urcite nie na slovensku!!!! tu stale vladne exkomunisti-penta,j aaty, stary lexa,gasparovic..at d..preto je stale zle na slovensku
zaujmave je ze tam kde je nanizsia gramotnost financna-tam je najviac tendencii k primitivizmu a nasilnostiam-ruska povaha..
jedine co vieme je dobre kradnut. za sociku sa kardlo ako straky vsade..cierne jazdy soferov po pracovnej dobe na stavbach a rozkradanie..sak aj filmy su o tom-)
na druzstvach pocas zatvy..kukuricne polia bez kukurice ktoru rozkradli miesty chovatelia z okolitych dedin..nestrazilo sa
majstri sveta vo vyhovarani-slovensk o
do roku 1993 nam za zle casy mohli cesi..potom dzurinda..teraz unia..proste vyhovaracsky dementi!!
na cele z oligarchami co riadia stat-kalinak, paska ,fico
1/1