Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci sú finančne podvyživení

9. 9. 2014   Jaja
Je to s tým naším Slovenskom na zaplakanie. A je určite pravda, že problém je vo voličovi. A je nastavený systém, ktorý automaticky spôsobuje, že sa do čela štátu dostanú chytráci a mudrlanti, ktorí vedia iba tliapať papuľou aby robili zdanie že niečo robia. Svojim tliapaním vedia iba rozoštvávať národ a beztrestne kydať na seba špinu v predstave akí sú oni len demokrati.
Keby jednou z podmienok účasti vo volebnej kampani bola viditeľná prezentácia toho čo som "pre spoločnosť, pre Teba volič urobil" a nie to, akú tancovačku, bicyklovačku či vyžieračku som zabezpečil, mohol by si volič lepšie vyberať toho správneho zástupcu. Volebná kampaň sa dá zaplatiť aj z nakradnutých peňazí, ale spôsob ako pomôcť a skutočná pomoc sa ukradnúť nedá.
8. 9. 2014   anonym
slovensko je rozkradnuté, slovenskí politici nenažraní a nehanební a slovenskí vlastníci bývajú v zahraničí, preto sú slovenskí pracujúci finančne podvyživení - nízke platy, vysoké ceny, kopa nepracujúcich, ktorí sa kvôli pozitívnemu RASIZMU musia mať epšie než oni - a tak makáme ako fretky za peniaz, za ktorý by uebermensch ani z postele nevstal, nevraviac, že práve uebermenschovia nás vyhadzujú z našich pracovných miest - a sa i v rámci "going international" získavajú podstatne drahšie definitívy a my na nich drieme.
Problémom je slovenský volič - decko, ktoré verí na spasiteľov a sociálnosť - a tak lenivcom sa oplatí a žijú na úkor usilovných, ktorí nedokážu brániť sa a nevedia uliať peniaze ako to robi a "kapitalisti ako ja a ty, ktorí prelievajú svoje legálne nazdierané a nakradnuté obrovské príjmy cez milión firiem a už vlastnia Slovensko našich detí, vnukov a pravnukov - a tak bued MUSIE´T tých 5 miluónov dezertovať, vysťahovať sa, odísť pracovať preč - a nechá im tu Rómov, sociálne prípady a pustú krajinu. Niektorí kvôli snahe prežiť, iní kvôli zdraviu, ktkoré je inde lacnejšie a ľahšie dosiahnuť, ďalší kvôli kľudu - a tí ostatní aby ich nejeblo.
9. 9. 2014   Jaja
Máš stopercentne pravdu. Vidno že si dovidíš ďalej od nosa. Iba jedno mi v Tvojich príspevkoch chýba a to je pomýlená, skorumpovaná súdna moc
8. 9. 2014   anonym
po prečítaní názorov som prišiel k záveru články nemajú jadro aké by obstálo v jakej kolvek veci myslenia sistém hodnôt žitia ekomika je delba práce v spoločnosti všetci nemôžme byt doktori alebo analitici inžinieri bez smetiarov sa spoločnost nezaobíde to sa týka všetkých prác ktoré sú v nútornov ekonomikov ktorá je potrebná bez ktorej sa nezaobíde žiadna spoločnost a nemôže fungovat pracujúci slovenska sú podviživený nesporne finančne nedostávajú za vykonanú prácu tolko ako by mali pritom podnikatelia zarábajú obrovské financie a sústavne len plačú nemajú na výplaty čo je v rozpore zo ziskami stovky podnikatelov na auta a dovolenky majú na platy už nie taká je skutočnost platy majú mat zamestnaci z hrubého zisku podnikatela dvadcat percent ako v to má na mysli zákon v eurozone to znamená ked vodič zarobí pre podnikatela desat tisíc euro podnikatel je poviný vyplatit zamestnancovi dvetisíc euro najmenej nie ako do teraz z brucha demokracia má pravidlá ak sa nechce nimi riadit podnikatel štát je poviný zakázat mu podnikat pokial štát nekoná treba ich odvolat trestne stíhat lebo sa dopuštajú ako spolupachatelia ktorý nekonajú v zmysle pravidiel a zákona preto slovensko nie je len podvyživené ale zotročené ako otroci a nad nimi sú drábi ktorý neplatia a smejú sa pracujúcim do tvare tvrdiac ked sa vám nepáči môžte odíst na urade práce je nezamestnaných dost je to vydieranie zdieranie a je to trestné čo na to justícia tej všetk trvá večnost preto bu deasi zapotrebi zákony zobrat do vlastných rúk a brat na zodpovednost celú justíciu ktorá je mrtvým chrobákom a nekoná slovensko do ulic za spravodlivost dôchodci sú žobrácidostavajú potravinové prídeli ako v krajinách tretieho sveta no hanba hanbúcavo svete a pracujúci prežívajú zo dna na den ktorých čaká to isté do ulic slovenko
8. 9. 2014   Marty
Vobec nie su pravda kecy typu "mal si sa lepsie ucit". Pravda moze byt akurat tak "keby si sa lepsie ucil jazyky, tak dnes robis niekde v Anglicku". Lenze 5 mil. ludi akosi emigrovat dost dobre nemoze. Mnohych z nas tu drzia zavazky typu rodicia, ktorych treba doopatrovat.
A fakt, ze trebars v materskej firme v Nemecku pracuje za plat 2600€ mesacne 32 managerov a vzdy dvaja maju na starosti jednu spolkovu krajinu a na pobocke na Slovensku pracuju 4 ludia za 1300€ a maju na starosti Cesko, Polsko, Madarsko, Slovensko, su ustvani frustrovani a dovolenku mali naposledy v roku 2010 je vseobecne znamy...
P.S. Osobne poznam cloveka, co s cervenym diplomom absolvoval elektrofakultu SVST, ovlada dva jazyky a pracuje stylom po-pi 8:30 - 21:30 pre US firmu za necelych 1100€ cisteho, zatial co jeho kolega v Nemeckej pobocke pracuje 16:00 - 24:00 za 3500€ mesacne. Tomu co poradite?? Ze sa mal lepsie ucit? Alebo ze mal davno zdrhnut a na matku s rakovinou a invalidneho otca si spomenut v maili raz za par tyzdnov???
8. 9. 2014   EUROSKEPTIK
TAK FERO A ANONYM SU PEKNE PRIPECENI..SLOVACI NIE SU ONIC HLUPEJSI AKO ROBOTNIK V OKOLITYCH STATOV. PRETO NAZOR "MALI SA LEPSIE UCIT" VYZNIE PRESNE TAK SPROSTO AKO AUTOR TOHO KOMENTARA! KOPA VYSOKSKOLAKOV A VZDELANYCH LUDI JE BEZ PRACE NA UP NIE PRETO ZE NEMAJU NIC V HLAVACH ALE ZE TO V TOMTO STATE JEDNODUCHO NEFUNGUJE. A TO JE PRAVE DOVOD PRECO SU NIZKE PLATY LEBO NA MIESTA TYCH CO PRACUJU CAKAJU DALSI OCHOTNI PRACOVAT I ZA MENEJ! A TO JE DOVOD PRECO TO TU KRACHUJE!
8. 9. 2014   Tsss
uplne vlavo 3 tlacitko zo spodu na klavesnici Vidis ho ? tak ho stlac a potom pis, lebo psychologivia tvrdia ze ludia pisuci vsetko s velkym pismenom su agresivny
8. 9. 2014   anonym
Teraz si to len potvrdil co pisu ti dvaja Lebo pointa ucenia sa je vediet nieco co iny nevie, alebo respektive len malo ludi je schopnych danu pracu to robit. Cize keby si sa lepsie ucil(to neznamena chodit len do skoly) tak by na tvoje miesto nebolo 30 nasobne viac ludi a dostal by si vacsi plat. Nic v zlom ale ozaj ti to moc nepali.
16. 9. 2014   P.
nepali to ani tebe, ak ekonomika neprodukuje pracovne miesta, tak svoj diplom a vzdelanie si mozes vopchat do zadku
8. 9. 2014   fero z BA
človek, ktorý je zamestnaný pracuje na niekoho iného .... je to len jeho vlatná neschopnosť, že nepracuje sám na seba... a že je niekto len robotník, tak to je jeho problém, sám si je na vine
8. 9. 2014   fero z BA
slováci nemajú vyššie príjmu len vďaka vlastnej neschopnosti ----- preto sú ficovoličmi lebo stále čakajú len s natiahnutou rukou, že im niekto niečo dá bez zodpovedajúcej práce.....
8. 9. 2014   anonym
pre vsetkych ktory hovno zarobia len tolko: Mali ste sa lepsie ucit
16. 9. 2014   P.
ty si ten zkrachovany bankar co sme ho nedavno zafinancovali ?
8. 9. 2014   Posudzovateľ
Slováci sú hlavne finančne podhodnotení na všetkých pozíciách a zdá sa, že už z tejto pasce neujdú, kým sa EÚ nezreorganizuje, ale ani potom im tradičná závisť nedovolí niečo zmeniť. Školstvo to nezmení.
8. 9. 2014   b
No pri plate 400 eur je fakt zahada preco... :D urcite pomozu dobre rady :D
9. 9. 2014   A
jasné, že rodina s príjmom 700 eur nebude vyskakovať. zaujímavé je, že na pivo, cigarety, sladené vody, 20 eurový paušál, na silvestra petardy a všakovaký junk food peniaze nájdu.
1/1