Názory čitateľov


Názory k článku:
STORNO - POISŤOVNE: Union poisťovňa dosiahla za polrok poistné...

29. 8. 2014   mimosk23
Dakujem vlade SDKU ze pomohla okradat Slovakov zapadnymi instituciami pytam sa ???? pojde ten zisk na zlepsenie Nemocnic":???? na nakup novych pristrojov? na zlepsenie zdravotnej starostlivosti? alebo na odmeny pre majitelov ktory ziju v zahranici a Slovaci sa im skladaju na pohemsky zivot """"LLLL""!!!!!!!
29. 8. 2014   peto166
a kooperative kedy zrusite licenciu za nevyplatenie poistneho poskodenim??? ..za neustale natahovacky, prietahy a minimalne odskodne... a to nehovorim otom, ze si problem posuvate medzi sebou ako horuci zemiak a cakate kym nevychladne.. ked nieco riesim s jednym o tyzden sa mu uz nedovolam a zrazu mam ineho takze znova kolotoc poslat vsetky dokumenty, kopie vsetkeho atd, atd... o tyzden nato rovnaky scenar... je mi z vas zle!!!
29. 8. 2014   Jozef
Nepoužívame a neveríme, že dosiahla zisk, tak ako aj každá iná banka. Banky - inštitúcie, ktoré sú dobré akurát tak na oblbovanie a okrádanie ľudí. Žiadna banka na svete netvorí zisk a robí iba s virtuálnymi peniazmi. Zisky majú akurát tak na svoje premrštené nezaslúžené mzdy. Skôr či neskôr každá banka skrachuje a hlúpi politici, ktorí im na to naletia, banku ozdravia(zasypú ju peniazmi daňovníkov) a páni bankári kradnú ďalej, namiesto toho aby boli všetci, že vraj špičkoví manažéri odsúdení a potrestaní a zavretí do väzenia na "sto" rokov.
1/1