Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo tam po sankciách? Rusko a USA s raketami veselo obchodujú ďalej!

26. 8. 2014   cert
Dve muchy jednou ranou.
-Vraziť klin medzi rusko a EÚ
-Oslabiť euro a rubeľ
25. 8. 2014   Mme117
No neviem, hovori sa o miliarde dolarov a piatich rokoch.
Uz buduci rok ma pentagon vyse 200 milionov dolarov na vyvoj, zaroven SpaceX je v procese certifikacie na moznost vynasat naklad do vesmiru a ULA skuma existujuce moznosti od sukromnych dodavatelov.
Situacia uz o tri styri mesiace moze byt taka ze rusi budu nakoniec radi ked tie ich motory este budu americania ochotni kupovat. Lebo inac na nich budu moct vystrelovat do vesmiru akurat tak prazdne flase od alkoholu, ked s nimi nikto nebude ochotny spolupracovat.
26. 8. 2014   Murkoslav
LOL. Pred par dnami im ten spaceX vybuchol pri testovacom starte. Aby este americania neprosili rusov a neplatili im aj nadalej, za vynasanie nakladu a ludi na orbitu... Alebo nech si americania vybuduju trampolinu.
4. 9. 2014   Salamander
Lol, vybuchol im grasshopper, jediný model svojho druhu na svete. "Reueable rocket" Ten je v testovaní
Letové misie má SpaceX už niekoľko za sebou vrátane vynesenia satelitov a dodávky zásob na ISS. (Falcon 9 v blízkej dobe Falcon heavy)
šte predtým ako začneš písať nezmysli, pozri si ich manifest, inak vyznievaš ako neinformovaný laik.
4. 9. 2014   Salamander
Korekcia "Nezmysly"
25. 8. 2014   udgule
A čo ste čakali,jahody?
25. 8. 2014   anonym
KAZDY SI Z EU ROBI IBA PRDEL..CO TO JE ZA SPOLOK?
25. 8. 2014   peto166
spolok komediantov... USA zapiska, merkelova pribehne... beru obrovske peniaze za.. zaco vlastne?
25. 8. 2014   Baba Yaga
EU je Trojským koňom USA! USA chceli poškodiť Európu ako ich najväčšieho konkurenta a EU politici sú v podstate skorumpované platené marionetky (nechcem použiť neslušnejšie slovo) u ktorých platí: "kto dá viac ten mele".
25. 8. 2014   Kekonóm Miklož
Spolok euroidiotov.
25. 8. 2014   anonym
nie prdel, ale vinníka, rozpútavača tretej svetovej, z ktorej uSSa židobanksteri zasa len budú ťažiť, pomstia sa za hokloklost, ktorý nwbol taký, ako ho uzákonili a nebo ljediný, vid Arméni, Kórea a Khmer rouges, antikomunisti celého sveta, proti ktorým sa židoboľševici celého sveta spojili ve+ľmi účinne a vyvraždili ich viac, než vraj ľahlo ich v IIWW,, najdôslednejšie vyhubenie ľudstva - "indiáni" v oboch amerikách....
25. 8. 2014   anonym
Ako povedala pani Victoria Nuland fuck EU.
25. 8. 2014   anonym
a ja vravím, megafuck zajorduSSáci ako šereš, Gejts a jeho fuuuuucked w8, karči ikán, cukrberk, herceľ, lenon večne beatles a spol. (advokáti, sudcovia, neurológovia, vynálezcovia atómových bômb, psychiatri a ďalší zajordánoboľševici a uSSangxsteri vrátane Abramovičov, Arzénov, goldkameňov a striebrotepcov a ďalších).
1/1