Názory čitateľov


Názory k článku:
Podľa Danske Bank zruší EÚ sankcie voči Rusku najneskôr do troch mesiacov

14. 8. 2014   putin
lalala, lalala, lalala, uz je koniec :D
14. 8. 2014   mrono
Konecne si niekto uvedomil že sankcie su nasmerovane voci samotnej EU a Rusko ich pretrpi len s odretimi kolenami ale EU si rozbije hubu.
14. 8. 2014   anonym
tak toto je vtip roka, EU je najvyspelejsia na svete, rusko je rozvojova krajina, kym si EU rozbije hubu na snakciach tak prejde 1000 rokov, zato rusi budu zrat obzerance tak do roka, staci sa pozriet na nie tak davnu historiu studenej vojny, treba otvorit oci pani zadubenci
15. 8. 2014   anonym
Ty si myslíš, že zákaz vývozu druhotriednych až treťotriednych potravín poškodí Rusku? Rusko môže situáciu využiť na oživenie domácej potravinovej produkcie a dovozu kvalitných potravín. Možno by bodla blokáda aj SR, lebo tie sračky z obchodov čo sem vozia sa nedajú jesť.
16. 8. 2014   karol
Rusku staci vypnut plyn a ropu a z EU bude rozvojova "krajina".
okrem toho, kazde 6. auto predane v Rusku, je z Nemecka. zakaz dovozu aut = + 3 miliony nezamestnanych v Nemecku.
odporucam nabuduce si precitat nejake statistiky a menej fetovat.
18. 8. 2014   anonym
:D haha, ake vtipy, no nech rusi vypnu ropu a plyn, uvidime, kto nebude mat co zrat, ty si tak oblbnuty tou ruskou propagandou ze to nema obdoby, rusi = sprosty narod, pozri sa radsej doma kolko veci mas z ruska a potom to pochopis ty trtko slovak zadubeny, prestan citat statistiky a chod sa pozriet napr hned do rakuska ako sa tam zije a potom sa chod pozriet do ruska
20. 8. 2014   anonym
Teba asi niečo prešlo a to rovno po hlave . Už teraz Rakúšania ďakujú EU za tie bezhlave sankcie.Prišli o dosť peňazí Vďaka EU.Prestaň piť naftu, alebo fetovať, dosť to škodí a teba to rovno môže aj zabiť.
23. 8. 2014   anonym 2
asi si nebol nikdz v Rusku...
23. 8. 2014   anonym 2
este nikdy v historii nespadli ani teraz nespadnu to len US tupe hlavy kalkuluju s predajom zbrani na Ukrajinu
1/1